Activ 2 Apartamente la pachet ori variante

Craiova, Romania
800 Euro
 • Localitate: Craiova
 • Judet: Dolj
 • Regiune: Muntenia-Oltenia
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Vanzari Spatii comerciale, Birouri
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare

Descriere activ

Vând apartament 3 camere decomandate sau apartament o cameră, preț negociabil cu reducere până la 50% primilor 2 clienți in anumite termene si condiții sau la schimb, variante și posibil rate.

Comenzile se pot da prin avans ori plată integrală. Toate sumele plătite au garanția returnări de 88 de zile in cazul când nu vreți să mai continuați. În 48 de zile vi se returnează fără a fi obligați să justificati de ce îi cereți, veți primi în plus pe lângă banii dumneavoastră și bineficiile de mai jos: Pentru plată integrală, ați cumpărăt un apartament la 900€mp ori 2 apartamente la 800€mp in ambele cazuri se garantează la recepția blocului minim prețul zonei din momentul plăți ( prețul zonei 1150€) maximul este prețul pe metru pătrat de la vânzare.

Pentru Avans de minim 2000€, maximul nu se plafonează, preț de calcul este 900€mp și se garantează la recepția blocului minim prețul zonei din momentul plăți ( prețul zonei 1150€) maximul este prețul pe metru pătrat de la vânzare.

Blocul are Subsol cu parcaj subteran + Parter + 2 Etaje, posibil și o extindere la Etajului 3. Are apartamente cu O Cameră și cu 3 Camere, modul cum este proiectat ne dă posibilitatea să-l modificăm in multe variante de exemplu în 2 Camere, 4 Camere etc.

Vreau să vă spun cum aș vrea să construiasc acest bloc: să fie cu materiale și tehnologii cât mai sănătoase pentru cei care vor locui în bloc, asta înseamnă să cunosc părerea celui ce va cumpăra apartamentul înainte de al construi. Materiale prietenoase cu sănătatea oamenilor sunt diverse, marea majoritate a persoanelor nu le cunosc și nu s-ar muta într-un apartament construit cu aceste materiale dacă nimeni nu ia prezentat avantajele acestor materiale și tehnologii, ori ce este mai bine să li se facă o demonstrație practică a acestora. Pe scurt poți construi cu materiale și tehnologii sănătoase nu apartament când cunoști viitorul proprietar și ai o formă contractuală cu acesta. Dacă nu cunoști viitorul proprietar ești obligat să construiești cu materiale și tehnologii clasice cu toate că știi că nu sunt bune, unele chiar nocive altele chear ucigătoare gen Aerul Condiționat ce ucide noi născuți ori da boli respiratorii gen Astmul pentru copiii mai mari care-l îl vor avea toată viața. Pe această temă sunt multe de spus și mai ușor este la telefon sau față în față.

Vă prezint mai jos un rezultat și cu modalități de lucru: Blocul are Subsol cu parcaj subteran + Parter + 2 Etaje, posibil și o extindere a Etajului 3. Are apartamente cu O Cameră și cu 3 Camere, modul cum este proiectat ne dă posibilitatea să-l modificăm in multe variante de exemplu în 2 Camere, 4 Camere etc. Apartamentul se da in varianta la alb/gri.

Acum avem o promoție pentru 2 apartamente, ați putea să fiți proprietarul unuia dintre ele.

Menționez că blocul cu apartamentele și celelalte spații sunt construite cu materiale, instalații cât mai naturale și prietenoase cu sănătatea locuitorilor lui, de exemplu va avea cea mai mică amprentă de radon posibilă tehnic la ora actuală. Intrare auto este cu bariera, căile rutiere și pietonale sunt dezghețate automat iarna, parcare auto supraterane și de la subsol vor fi dotat cu prize de încărcare a automobilelor electrice, lift de persoane. Va fi racordat la utilitățile orașului Craiova cat și la utilitățile furnizate din și cu echipamente proprii ce vor fi mai eftine între 10% și 30% față de furnizori clasici de utilități aflați în zonă, contorizare individuală, încălzire în pardoseală, sistem de ventilație cu recuperare de căldură și umiditate, climatizarea se face cu serpentine de răcire.

Toate sistemele din apartamente, parcari și spațiu de joacă pentru copii pot fi supravegheate, reglate de pe telefon, tableta și calculator. Terasa blocului va avea un strat de pământ pentru gazon și arbori pitici.

Profitând de această promoție aceste performanțe le primiți gratuit. Mai simplu spus este suficient să vă doriți apartamentul și luând legătură cu noi găsim modalitatea să fie al dumneavoastră.

Pentru INVESTITORI, cumpără un apartament la 900€mp ori 2 apartamente la 800€mp in ambele cazuri se garantează la recepția blocului minim prețul zonei din momentul plăți ( prețul zonei 1150€) maximul este prețul pe metru pătrat de la vânzare.

INVESTITORI cu fracțiuni de minim 2000€, maximul nu se plafonează, preț de calcul este 900€mp și se garantează la recepția blocului minim prețul zonei din momentul plăți ( prețul zonei 1150€) maximul este prețul pe metru pătrat de la vânzare.


 • Pret: 800 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Activ scos la licitatie?:  NU

 • Utilitati:  Apa, Curent, Canalizare
 • An constructie:  2021
 • Front Stradal:  3
 • Suprafata Utila Constructie:  77.6
 • Regim Inaltime:  S+P+2E posibil extindere la 3 eteje
 • Nr. Grupuri Sanitare:  1
 • Suprafata Teren:  931
 • Alte Active de vanzare
  VÂND teren un deal, peisaj unic cu orizont nelimitat 147.000 Euro VÂND teren un deal, peisaj unic cu orizont nel... Campulung, Romania
  Teren de inchiriat - Parc Industrial 1 Euro Teren de inchiriat - Parc Industrial Transilvania, Romania
  599 Euro Vand 4200mp - zona Alexandriei Rostar la DN6 Bucuresti, Romania
  499 Euro Vanzare 3460mp Alexandriei Rostar, strada Diam... Bucuresti, Romania
  Vand rezervoare de apa 10-100 tone apa 5 Euro Vand rezervoare de apa 10-100 tone apa , Romania
  Alte Active de vanzare