Anunt dezactivat. Vezi anunturi noi

Casa interbelica central Ploiesti

Ploiesti, Romania
295.000 Euro
 • Localitate: Ploiesti
 • Judet: Prahova
 • Regiune: Muntenia-Oltenia
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Vanzari Spatii comerciale, Birouri
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare

Descriere activ

Daca vrei sa simti, sa vezi si sa mirosi perioada de glorie in care arhitectura se ridica la rang de arta, vino sa-ti arat o casa in centrul Ploiestiului.  Bijuteriile se pot clasifica in mai multe feluri: cele pe care le cumperi pentru ocazii speciale, cele pe care le porti zi de zi sau cele care sunt ascunse si cu greu se lasa descoperite, asemenea caselor cu acea arhitectura dezarmanta, existente in zonele centrale si ultracentrale ale oraselor romanesti, zone care iti taie rasuflarea in timp ce privesti la creatiile arhitecturale de exceptie ale vremurilor demult apuse si, totodata, atat de actuale. Gandeste-te ca proprietarii au locuit in aceasta frumoasa casa.

O casa cu camere inalte, elegante, "brazdate" de stucaturi si incarcate cu elemente decorationale de o reala frumusete si valoare. Sobele vechi - adevarate bibelouri ceramice, usile clasice din lemn frumos restaurate, parchetul din lemn masiv, sunt doar cateva dintre elementele de finisaj care dupa un secol de existenta si excelent intretinute, completeaza emotia exteriorului. Dupa cum trebuie sa-ti fi dat seama, pana acum am ridicat osanale corpului principal insa, pe terenul de 710 mp cu deschidere la doua strazi de peste 46 ml sunt doua corpuri de cladire. Si hai sa-ti fac o descriere scurta despre cum sunt impartite si cum au fost exploatate, astfel incat sa se imbine utilul cu placutul sau, mai pe romaneste, obtinerea laolalta a confortului propriu si financiar.

Asa cum spuneam si mai sus, corpul principal este de o frumusete rara care se definitiveaza cu crama cu tavane boltite de la subsolul casei.

Cu o suprafata utila de 228,89 mp, corpul principal se compune din zona cea mai eleganta impartita in 4 camere mari, inalte, bucatarie si doua bai. Aceasta se continua cu partea din spate (pesemne a servitorilor, pe vremuri), ce are in componenta un living generos, un dormitor, baie si bucatarie, tot acest spatiu beneficiind si de intrare separata prin lateralul corpului principal. Din acest motiv, de-a lungul timpului, proprietarii au inchiriat acest spatiu generos si confortabil.

Corpul secundar in suprafata utila de 113,08 mp si edificat ulterior celui principal (1940) este compus din doua apartamente distincte, contorizate separat si care, de asemenea au fost inchiriate ori ca sediu de firma, ori in scop rezidential, ori mixt. Viitorul acestui imobil poate fi stralucit. Ori pentru ca poate deveni un restaurant cu staif, cu saloane mari si primitoare, inclusiv datorita curtii din fata ce poate fi transformata intr-o terasa eleganta, ori intr-o casa de avocatura prestigioasa ori birou notarial. Oricare dintre variantele enumerate, inclusiv utilizarea imobilului in scop rezidential, nu pot aduce decat pozitivism uneia dintre zonele bune ale orasului. Iar daca te gandesti la probleme de ordin structural sau juridic, te pot linisti (momentan verbal), cu urmatoarele afirmatii: - cu cativa ani in urma, imobilul a fost restaurat si renovat; - imobilele nu au fost si nu sunt monumente istorice; - desi imobilul a fost nationalizat, actualii proprietari au achizitionat intregul imobil de la mostenitorii fostilor proprietari din perioada comunista, carora le-au fost retrocedate imobilele in integralitatea lor. Proprietatea nu dispune, la momentul actual, de certificat de performanta energetica.

Numar camere: 10 (6 dormitoare);

Numar bai: 5;

Suprafata desfasurata: 469,00 mp;

Suprafata teren: 710,00 mp;

Front stradal: 46,21 ml;

Anul constructiei: in preajma anului 1900;

Facilitati: - zona centrala, strada frumoasa, linistita - acces rapid catre orice zona - potential investitional maxim - posibilitate clara de a fi impartita in apartamente distincte - proprietate antebelica cu arhitectura deosebita .


 • Pret: 295.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Activ scos la licitatie?:  NU

 • Alte Active de vanzare
  Vand teren 4.016 mp teren cu cabana Marisel Cluj 198.000 Euro Vand teren 4.016 mp teren cu cabana Marisel Cluj Marisel, Romania
  Vand 5.000 mp teren cu potential industrial-servicii-agrement 23 Euro Vand 5.000 mp teren cu potential industrial-se... Oradea, Romania
  Teren Rm. Vâlcea 59.000 Euro Teren Rm. Vâlcea Ramnicu Valcea, Romania
  36.000 Euro Pădure 7200mp Dersca, Romania
  1.899 Euro Vand 4200mp - zona Alexandriei Rostar la DN6 Bucuresti, Romania
  Alte Active de vanzare