LAC PRIVAT PIPERA/ BUCURESTI SECTOR 1

Bucuresti, Romania
1.250.000 Euro
 • Localitate: Bucuresti
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Terenuri si Paduri
 • Tip afacere: Constructii - Productie materiale c-tii

Descriere activ

DESCRIERE: Suprafață: 45.479 mp

Zona: Pipera / Sector 1 București  Str. Câmpul  Voluntari, Pipera, Jud Ilfov

Proprietatea: Proprietatea este singurul lac privat în limitele municipiului București.

LOCAȚIE: Proprietatea este situată la granița dintre Pipera și Sector 1, București, pe drumul spre cartierul ANL Henry Coandă. Proprietatea are două accesuri de la strada principală, Câmpul Pipera și de asemenea printr-o stradă laterală. Proprietatea este situată la aproximativ 500 m de noul bulevard Pipera, la doar 5 minute de stațiile a două linii de autobuz și la 15 minute de mers pe jos de stația de metrou Aurel Vlaicu unde există alte mijloace de transport cum ar fi autobuzele, tramvaiele și stații de taxi.

UTILITATI: Electricitate, apa, canalizare și gaz la limita proprietății

CONCEPTUL DE “CASA PE APĂ” : În întreaga lume, viziunea "casei pe apă" devine un vis pentru mulți și pentru un motiv bun: peisaje încântătoare, mulțimea de activități este aparent nesfârșită și liniștea că apa este un vecin neprețuit. Dar deja atracția pentru apă devine extrem de costisitoare. De aceea, pe măsură ce tendința de a "trăi pe apă" crește rapid în întreaga lume, aceasta poate fi una dintre cele mai profitabile investiții imobiliare. În unele țări, o casă pe malul apei poate valora de la dublu pana la de 10 ori prețul aceleași case dar fără vedere la apă.

DEZVOLTARE IMOBILIARĂ: Conceptul nostru este un complex rezidential compus din case plutitoare. Acest proiect este platforma perfectă pentru utilizarea tehnologiilor și materialelor ecologice. Poziția sa privilegiată, precum și statutul de proprietate privată fac ca proiectul să fie unic și să nu poată fi replicat. În consecință, faptul că nu poate fi niciodată o altă dezvoltare pe casă în limitele municipiului București dă acestui proiect un avantaj de marketing puternic și exclusiv în fața oricărei alte dezvoltări imobiliare din zona. Prin urmare, odată cu creșterea numărului de clienți cu viziune avangardistă, acest proiect poate deveni nu numai o dezvoltare rezidențială de referință, dar și un remarcabil succes comercial. 

LAC PRIVAT PIPERA/ BUCURESTI SECTOR 1
 • Pret: 1.250.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Activ scos la licitatie?:  NU


 • https://youtu.be/FvLnSgVRr6o
  Alte Active de vanzare
  CENTRAL - SPATIU zona ARMENEASCA (Apartament 4 camere + Garsoniera) 150.000 Euro CENTRAL - SPATIU zona ARMENEASCA (Apartament 4... Bucuresti, Romania
  Teren de vanzare 1.178.000 Euro Teren de vanzare Braila, Romania
  Teren cu hala de vanzare 275.000 Euro Teren cu hala de vanzare Braila, Romania
  Aparat tratare APĂ, GRATUIT-Prezentare și montare 1 Euro Aparat tratare APĂ, GRATUIT-Prezentare și montare Muntenia-Oltenia, Romania
  Teren intravilan Miroslava Primarie 25 Euro Teren intravilan Miroslava Primarie Miroslava, Romania
  Alte Active de vanzare