Proprietate unica de lux

Bucuresti, Romania
600.000 Euro
 • Localitate: Bucuresti
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Vanzari Spatii comerciale, Birouri
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare

Descriere activ

Prelungirea Ghencea-Proprietate unica de lux! Suprafata teren 4500mp deschidere la str asfaltata 40ml suprafata totala parter cu terase si garaj 358,21mp, suprafata utila parter 235,54mp, suprafata utila mansarda 191,82mp.

Vila suprafata totala 550mp,suprafata utila 427,36mp c-tie 2005 din caramida, izolata termic, acoperis tigla,gardul proprietatii din beton avand portile din fier , automate.

Cladire D+P+M, avand 7 camere cu suprafete generoase,luminoase si aerisite, 2 bucatarii,dinning la parter ce comunica cu livingul, 5 bai, 2 livinguri, 2 dressinguri.

Configuratie: la demisol se afla camera tehnica, spalatoria, spatiu depozitare, sauna si acces la garaj 2 masini. parter: un living mare cu semineu, dinning, bucatarie, birou, 2 dormitoare decomandate avand dressing si baie cu cada comuna,o alta baie cu cabina dus hidromasaj,camara si o debara. Parterul dispune de 3 cai de acces: intrarea principala din fata,cea din spate de la piscine care da in living si o intrare lateral cu acces in bucatarie. La etaj avem un living mare cu semineu si balcon, bucatarie,2 dormitoare decomandate, dressing, baie cu cada Jacuzzi +o baie cu cabina dus. In fata cladirii avem curtea pavata dispunand de 8 locuri parcare, curtea este de jur imprejurul casei,cu gazon si pomi, avand o suprafata de 2500mp + in spate o alta curte de 1500mp cu drum de servitute .In curte avem piscina de 13,25m si un corp de cladire format dintr-o camera, baie cu cabina dus si bucatarie. Finisajele sunt de cea mai buna calitate geamuri termopan din lemn de stejar,duble, pe jos tavertin,marmura,scarile din parchet din stejar si balustrade din fier forjat,incalzire prin pardoseala, baile sunt cu marmura si piatra naturala, porti auto automate, interfon,senzori de miscare, alarma, sistem de ventilatie cu termostate pentru reglarea caldurii,instalatia electrica pe curpu, canalizare, pompa de caldura, boiler, filtru de apa, current w 380, generator electric automat,put de mare adancime in casa+un alt put in spate la corpul B de casa+ alt put in curtea din spate.Bucatariile sunt mobilate cu mobilier facut pe comanda. Proprietatea dispune de toate actele pentru vanzare.Se vinde mobilata asa ca in poze. Transporturi RATB, magazine la 5-7 min pe jos.

Proprietatea poate fi rezidentiala pentru o familie sau doua, comerciala( gradinita,azil,firme), pe teren se mai pot construe alte corpuri de cladiri daca se doreste.


 • Pret: 600.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Activ scos la licitatie?:  NU

 • Alte Active de vanzare
  Teren intravilan 51.100mp de vanzare pe A1 35 Euro Teren intravilan 51.100mp de vanzare pe A1 Bucuresti, Romania
  Teren de vanzare 40.000 Euro Teren de vanzare Braila, Romania
  Imobil si teren 225.000 Euro Imobil si teren Braila, Romania
  Teren cu hala de vanzare 275.000 Euro Teren cu hala de vanzare Braila, Romania
  Teren de vanzare 855.000 Euro Teren de vanzare Braila, Romania
  Alte Active de vanzare