Spatiu comercial pentru afacere sau investitie.

Bucuresti, Romania
510.000 Euro
 • Localitate: Bucuresti
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Vanzari Spatii comerciale, Birouri
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare

Descriere activ

Bun venit într-un spațiu comercial de excepție, care oferă o mulțime de posibilități și o locație ideală pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor! Această proprietate modernă și bine întreținută este amplasată într-o zona foarte buna a orașului, cu trafic intens și accesibilă, cu ușurință atât cu mașina, cât și cu transportul public.

Cu o suprafață generoasă și o fațadă impresionantă, acest spațiu comercial este perfect pentru a găzdui diverse activități comerciale, de la magazine și restaurante, până la birouri și săli de conferință. Interiorul spațios și luminos poate fi adaptat în funcție de nevoile și preferințele cumpărătorului, iar zona de vânzare generoasă și elegantă poate fi utilizată pentru a expune produsele sau pentru a găzdui clienții într-un mediu plăcut și confortabil. De asemenea poate fi compartimentat foarte usor in doua spatii distincte, fiecare cu acces separat, facilitand obtinerea unei diversitati si a unei sigurante sporite pentru cei care investesc in afacerea de achizitie de spatii comerciale.

În plus, această proprietate este situată într-un imobil modern, nou, unde sunt peste 2500 de rezidenti permanenti, cu o estetică atrăgătoare și o fațadă impresionantă, care va atrage cu siguranță atenția și interesul potențialilor cumpărători.

Indiferent de tipul de afacere pe care doriți să o deschideți, această proprietate oferă tot ce aveți nevoie pentru a reuși și a obține profit.

Există mai multe beneficii ale unui spațiu comercial stradal, printre care se numără:

Accesibilitate - un spațiu comercial stradal este ușor accesibil pentru clienți, fiind situat pe o stradă sau pe o arteră principală. Acest lucru îl face ușor de găsit și de ajuns la el, ceea ce poate crește traficul de clienți și implicit vânzările.

Vizibilitate - fiind situat pe o stradă principală sau într-o zonă de trafic intens, un spațiu comercial stradal are o expunere vizuală mai mare decât unul aflat într-un centru comercial. Astfel, acest lucru poate atrage mai mulți clienți și poate îmbunătăți vizibilitatea mărcii.Spatiul are doua vitrine, una in suprafata de 9.60m si una de 4m, fiind amplasat pe doua deschideri.

Flexibilitate - un spațiu comercial stradal poate fi personalizat în funcție de nevoile și preferințele proprietarului și ale clienților. În plus, proprietarul poate adăuga sau schimba caracteristicile spațiului în timp, fără să fie restricționat de regulile și reglementările unui centru comercial.

Autonomie - proprietarul unui spațiu comercial stradal poate avea mai multă autonomie în ceea ce privește deciziile privind afacerea sa, cum ar fi programul de lucru, prețurile, promoțiile și altele.

Costuri reduse - în general, chiria unui spațiu comercial stradal este mai mică decât cea a unui spațiu dintr-un centru comercial, iar costurile cu utilitățile și taxele pot fi, de asemenea, mai mici.

Comunitatea locală - un spațiu comercial stradal poate face parte dintr-o comunitate locală mai mare, care poate fi o resursă valoroasă pentru afacerea proprietarului. De exemplu, proprietarul poate organiza evenimente locale pentru a atrage clienți sau pentru a construi relații cu alte afaceri locale.

Nu pierdeți oportunitatea de a achiziționa un spațiu comercial de excepție, într-o locație excelentă și cu o mulțime de posibilități de dezvoltare! Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa o vizită la proprietate.


 • Pret: 510.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Activ scos la licitatie?:  NU

 • Utilitati:  Apa, Curent, Gaz, Canalizare
 • An constructie:  2018
 • Front Stradal:  29
 • Suprafata Utila Constructie:  185
 • Regim Inaltime:  2.5
 • Inaltime Nivel:  3
 • Nr. Grupuri Sanitare:  2
 • Suprafata Teren:  212
 • Alte Active de vanzare
  Teren constructii de vanzare 149.000 Euro Teren constructii de vanzare Sibiu, Romania
  Vanzare teren intravilan Calugareni-Uzunu, 4Ha 396.000 Euro Vanzare teren intravilan Calugareni-Uzunu, 4Ha Calugareni, Romania
  500.000 Euro VAND TEREN SI CONSTRUCTII Balotesti, Romania
  D+P+2E+M, 30cam, 1530mp, teren 2851mp, Timisoara 1.650.000 Euro D+P+2E+M, 30cam, 1530mp, teren 2851mp, Timisoara Timisoara, Romania
  10.000 Euro Utilaje noi brutarie Moldova, Romania
  Alte Active de vanzare