Vand ferma/ciupercarie/hale 3953 cladiri pe 4 ha

Sacueni, Ungaria
210.000 Euro
 • Localitate: Sacueni
 • Judet: Bihor
 • Regiune: Strainatate
 • Tara: Ungaria

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Vanzari Spatii productie, Hale
 • Tip afacere: Ferme agricole - Ferme animale

Descriere activ

Vand 4,2 hectare teren agricol extravilan cu 8 cladiri din caramida totalizand 3953 mp construiti, la 10-15 km de Săcueni jud. Bihor, in Ungaria, localitatea Létavértes. Ferma fost construita original cu destinatie ferma zootehnica , mai recent 2 cladiri in suprafata de 1600 mp au fost folosite ca ciupercarie, cu capacitate de 8000 saci de ciuperci.

Infrastructura: Toata ferma de 40.264 mp este imprejmuita cu gard din plasa de sarma. Imprejurul fermei, de-a lungul gardului s-a turnat un drum din beton. Intreaga zona are iluminatie electrica. Sub toata suprafata s-a efectuat sistemul de drenaj si salubrizare.

Ferma se poate utiliza ca si ciupercarie, crescatorie de porci, pasari sau ovine, unitate de procesare alimentara (uscatorie de legume, etc) sau ca si spatiu de productie/fabrica de orice fel. Forta de munca este disponibila si aproape.

Cladirile sunt, dupa cum urmeaza:

Cladiri I. si II.: 760, resp. 840 mp, cladiri de caramida pe fundatie de beton renovate, tencuite, varuite, cu inaltime de 2,5 m, cu podea de beton cu panta lina. Sistemul de alimentare cu energie electrica, reteaua de apa si sistemul de incalzire sunt renovate si functionabile. Are si sistem de ventilatie cu 3 ventilatoare de suflare de 10.000 mc si 3 ventilatoare de evacuare. Cladirile au usi si geamuri termopan, aici s-a realizat cultivarea ciupercilor, pentru care au fost instalate rafturi de otel care au capacitatea de a gazdui 8000 saci de ciuperci.

Cladirea III. : 95 mp, constructie din caramida pe fundatie de beton, cu acoperis tigla. Cladire renovata, cu usi termopan, gresie si faianta de la podea la tavan si ventilatie filtrata, cladire care s-a folosit pt. fabricarea materiei prime. Are sistem de incalzire, curent si apa . Tot aici s-au amenajat zona sociala si de odihna pt angajati. 

Cladirea IV.: 550 mp constructie din caramida pe fundatie de beton,cu podea de beton, cu canal de colectare a apelor uzate, construita original pentru crescatorie de porci. Are curent electric, apa si incalzire. Recent a fost folosita ca magazie pentru materie prima.

Cladirea V.: Cladire frigorifica de 78 metri cubi cu pereti din caramida, podea armata izolata, cu izolatie din panouri sandwich de 12 cm grosime, pentru depozitare intre -18 si +5 grade. 

Cladirea VI.: 110 mp langa poarta principala cu cabina portarului. Constructie din caramida pe fundatie de beton, cu acoperis tigla. Cladire partial renovata, cu usi termopan. S-a folosit ca birouri, spatii sociale si de odihna pt angajati.

Cladirea VII.: 900 mp constructie din caramida pe fundatie de beton, cu 20 m latime. Cladirea necesita renovare, pentru care autorizatia este deja in curs de desfasurare. 

Cladirea VIII.: 689 mp constructie din caramida pe fundatie de beton,cu podea de beton, cu canal de colectare a apelor uzate, construita original pentru crescatorie de porci. Are tamplarie de lemn cu geamuri cu 2 straturi. Are curent electric, apa si incalzire.  


 • Pret: 210.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Activ scos la licitatie?:  NU

 • Suprafata hala de productie:  3953 mp
 • Spatiu birouri aferente:  110 mp
 • Suprafat teren aferent:  40.264 mp
 • Alte Active de vanzare
  Teren cu hala de vanzare 275.000 Euro Teren cu hala de vanzare Braila, Romania
  Vand ERP Logistica 15.000 Euro Vand ERP Logistica Oradea, Romania
  Flotoare pentru parcare și creștere peste 75 Euro Flotoare pentru parcare și creștere peste Buzau, Romania
  De vanzare teren- livada 20 ha 3.000 Euro De vanzare teren- livada 20 ha Spineni, Romania
  Sistem producere si distribututie 25.000 Euro Sistem producere si distribututie Bucuresti-Ilfov, Romania
  Alte Active de vanzare