Afacere - 2 apartamente inchiriate termen lung, bloc nou, Militari Residence, strada principala, central, pret negociabil

Bucuresti, Romania
95.000 Euro
 • Localitate: Bucuresti
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Tranzactii imobiliare
 • Subsector: Tranzactii imobiliare
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere
Oportunitate! Vand 2 apartamente (inchiriate pe termen lung) in bloc nou, locatie speciala (aproape de strada principala si statiile de autobuz) in Militari Residence. Ansamblul rezidential are facilitati unice: piscina, gradinita, sali pentru ocazii speciale, gym. Pret "la pachet": 95.000 euro , usor negociabil Apartamentele se pot vinde si separat. Apartamentele sunt deja inchiriate si asigura un randament de 6-7% anual. Daca se doreste, pot fi predate fara chiriasi, la un interval de timp rezonabil. Investitiile in apartamente pentru inchiriere reprezinta o alternativa la clasicele depozite bancare care platesc in acest moment sub 1%. Conform calculelor, aceste investitii pot scoate un profit decent de peste 5%. Apartamentele se pot vinde impreuna la pretul de 95.000 euro dar si separat: apart 1 - 43.000 euro, negociabil apart 2 - 52.000 euro, negociabil Apartament 1 - etajul 4/8 - 41 mp - pret: 43.000 euro. Este complet utilat si mobilat: gresie, faianta termopan, aer conditionat, centrala proprie cu termostat, jaluzele, draperii, mobila si electrocasnice (televizor, frigider, masina de spalat, cuptor), mobila. In acest moment este inchiriat- 1200 lei/lunar Apartament 2 - etajul 6/8 - 53 mp - pret 52.000 euro. Este complet utilat si mobilat: gresie, faianta termopan, aer conditionat, centrala proprie cu termostat, jaluzele, draperii, mobila si electrocasnice (televizor, frigider, masina de spalat, cuptor), mobila. In acest moment este inchiriat- 1400 lei/lunar Avantajul celor 2 apartamente este ca sunt foarte aproape de statiile de autobuz si de centrul complexului, spre deosebire de blocurile care se vand acum si care sunt mai departe de aceste facilitati. Statia de autobuz la 2 minute de mers pe jos. Transport in comun: Transportul in comun se poate face prin intermediu RATB, autobuzele 138 si 178 avand capatul de linie in incinta complexului, statia de plecare fiind in fata primul bloc de la strada Rezervelor, pe partea dreapta. Statiile de metrou Preciziei si Pacii sunt la 10-20 minute de mers. Linia 138 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 5:00, iar ultima la ora 22:40 in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 5:05, iar ultima la 22:30. Autobuzele liniei 138 circula spre Piata Universitatii. Linia 178 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 4:25, iar ultima la ora 22:40, in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 4:55, iar ultima la 22:35. Autobuzele liniei 178 circula spre Sala Palatului. Pretul este negociabil. Nu suntem agentie imobiliara. Vechimea afacerii - ani: 2
 • Vechimea afacerii - ani: 2
Afacere - 2 apartamente inchiriate termen lung, bloc nou, Militari Residence, strada principala, central, pret negociabil
Descrierea punctului de lucru

Dotari: Complet utilat si mobilat: gresie, faianta termopan, aer conditionat, centrala proprie cu termostat, jaluzele, draperii, mobila si electrocasnice (televizor, frigider, masina de spalat, cuptor), mobila

Transport in comun:

Transportul in comun se poate face prin intermediu RATB, autobuzele 138 si 178 avand capatul de linie in incinta complexului, statia de plecare fiind in fata primul bloc de la strada Rezervelor, pe partea dreapta.

Statiile de metrou Preciziei si Pacii sunt la 10-20 minute de mers. Linia 138 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 5:00, iar ultima la ora 22:40 in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 5:05, iar ultima la 22:30.

Autobuzele liniei 138 circula spre Piata Universitatii. Linia 178 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 4:25, iar ultima la ora 22:40, in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 4:55, iar ultima la 22:35.

Autobuzele liniei 178 circula spre Sala Palatului. Avantajul celor 2 apartamente este ca sunt foarte aproape de statiile de autobuz si de centrul complexului, spre deosebire de blocurile care se vand acum si care sunt mai departe de aceste facilitati. Statia de autobuz la 2 minute de mers pe jos.

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  in proprietate
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii

Avantajul celor 2 apartamente este ca sunt foarte aproape de statiile de autobuz si de centrul complexului, spre deosebire de blocurile care se vand acum si care sunt mai departe de aceste facilitati. Statia de autobuz la 2 minute de mers pe jos.


Detalii despre tranzactia dorita

Ocazie! Investitiile in apartamente pentru inchiriere reprezinta o alternativa la clasicele depozite bancare care platesc in acest moment sub 1%.

Conform calculelor, aceste investitii pot scoate un profit decent de peste 5%.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 95.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
Vand firma import-distributie uleiuri auto 320.000 Euro Vand firma import-distributie uleiuri auto Bucuresti, Romania
Afacere la cheie comert cartuse imprimante 59.000 Euro Afacere la cheie comert cartuse imprimante Bucuresti, Romania
Afacere cu piese din dezmembrari auto 65.000 Euro Afacere cu piese din dezmembrari auto Bucuresti, Romania
750.000 Euro Cladire birouri inchiriata 100%(Pretabila Hotel) Oradea, Romania
Vand Macelarie/ Bacanie marca inregistrata 150.000 Euro Vand Macelarie/ Bacanie marca inregistrata Bucuresti, Romania
Alte Afaceri de vanzare