Acest anunt a fost dezactivat!

Afacere - 2 apartamente inchiriate termen lung, bloc nou, Militari Residence, strada principala, central, pret negociabil

Bucuresti, Romania
94.800 Euro
 • Localitate: Bucuresti
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Tranzactii imobiliare
 • Subsector: Tranzactii imobiliare
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere
Oportunitate! Vand 2 apartamente (inchiriate pe termen lung) in bloc nou, locatie speciala (aproape de strada principala si statiile de autobuz) in Militari Residence. Ansamblul rezidential are facilitati unice: piscina, gradinita, sali pentru ocazii speciale, gym. Pret "la pachet": 94.800 euro , usor negociabil Apartamentele se pot vinde si separat. Apartamentele sunt deja inchiriate si asigura un randament de 6-7% anual. Daca se doreste, pot fi predate fara chiriasi, la un interval de timp rezonabil. Investitiile in apartamente pentru inchiriere reprezinta o alternativa la clasicele depozite bancare care platesc in acest moment sub 1%. Conform calculelor, aceste investitii pot scoate un profit decent de peste 5%. Apartamentele se pot vinde impreuna la pretul de 94.800 euro dar si separat: apart 1 - 42.900 euro, negociabil apart 2 - 51.900 euro, negociabil Apartament 1 - etajul 4/8 - 41 mp - pret: 42.900 euro. Este complet utilat si mobilat: gresie, faianta termopan, aer conditionat, centrala proprie cu termostat, jaluzele, draperii, mobila si electrocasnice (televizor, frigider, masina de spalat, cuptor), mobila. In acest moment este inchiriat- 1200 lei/lunar Apartament 2 - etajul 6/8 - 53 mp - pret 51.900 euro. Este complet utilat si mobilat: gresie, faianta termopan, aer conditionat, centrala proprie cu termostat, jaluzele, draperii, mobila si electrocasnice (televizor, frigider, masina de spalat, cuptor), mobila. In acest moment este inchiriat- 1400 lei/lunar Avantajul celor 2 apartamente este ca sunt foarte aproape de statiile de autobuz si de centrul complexului, spre deosebire de blocurile care se vand acum si care sunt mai departe de aceste facilitati. Statia de autobuz la 2 minute de mers pe jos. Transport in comun: Transportul in comun se poate face prin intermediu RATB, autobuzele 138 si 178 avand capatul de linie in incinta complexului, statia de plecare fiind in fata primul bloc de la strada Rezervelor, pe partea dreapta. Statiile de metrou Preciziei si Pacii sunt la 10-20 minute de mers. Linia 138 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 5:00, iar ultima la ora 22:40 in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 5:05, iar ultima la 22:30. Autobuzele liniei 138 circula spre Piata Universitatii. Linia 178 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 4:25, iar ultima la ora 22:40, in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 4:55, iar ultima la 22:35. Autobuzele liniei 178 circula spre Sala Palatului. Pretul este negociabil. Nu suntem agentie imobiliara. Vechimea afacerii - ani: 2
 • Vechimea afacerii - ani: 2

Descrierea punctului de lucru

Dotari: Complet utilat si mobilat: gresie, faianta termopan, aer conditionat, centrala proprie cu termostat, jaluzele, draperii, mobila si electrocasnice (televizor, frigider, masina de spalat, cuptor), mobila

Transport in comun:

Transportul in comun se poate face prin intermediu RATB, autobuzele 138 si 178 avand capatul de linie in incinta complexului, statia de plecare fiind in fata primul bloc de la strada Rezervelor, pe partea dreapta.

Statiile de metrou Preciziei si Pacii sunt la 10-20 minute de mers. Linia 138 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 5:00, iar ultima la ora 22:40 in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 5:05, iar ultima la 22:30.

Autobuzele liniei 138 circula spre Piata Universitatii. Linia 178 are prima plecarea din Carter Militari Residence la ora 4:25, iar ultima la ora 22:40, in timpul saptamanii, iar in weekend, prima plecare la ora 4:55, iar ultima la 22:35.

Autobuzele liniei 178 circula spre Sala Palatului. Avantajul celor 2 apartamente este ca sunt foarte aproape de statiile de autobuz si de centrul complexului, spre deosebire de blocurile care se vand acum si care sunt mai departe de aceste facilitati. Statia de autobuz la 2 minute de mers pe jos.

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  in proprietate
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii

Avantajul celor 2 apartamente este ca sunt foarte aproape de statiile de autobuz si de centrul complexului, spre deosebire de blocurile care se vand acum si care sunt mai departe de aceste facilitati. Statia de autobuz la 2 minute de mers pe jos.


Detalii despre tranzactia dorita

Ocazie! Investitiile in apartamente pentru inchiriere reprezinta o alternativa la clasicele depozite bancare care platesc in acest moment sub 1%.

Conform calculelor, aceste investitii pot scoate un profit decent de peste 5%.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 94.800 EUR
Alte Afaceri de vanzare
600.000 Euro Retea de magazine vad foarte bun Bucuresti, Romania
Brand de haine Premium cu magazine și webshop 250.000 Euro Brand de haine Premium cu magazine și webshop Bucuresti, Romania
Vand Macelarie/ Bacanie marca inregistrata 150.000 Euro Vand Macelarie/ Bacanie marca inregistrata Bucuresti, Romania
HOTEL DE VANZARE 2.900.000 Euro HOTEL DE VANZARE Braila, Romania
1 Euro DEPOZIT DE MEDICAMENTE SI DISPOZITIVE MEDICALE Banat-Crisana-Maramures, Romania
Alte Afaceri de vanzare