Afacere Ultra Profitabila In Domeniul Online

Deva, Romania
1.500.000 Euro
 • Localitate: Deva
 • Judet: Hunedoara
 • Regiune: Transilvania
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Alte activitati de servicii
 • Subsector: Alte activitati de servicii n.c.a
 • Tip afacere: Servicii IT&C Telecom, Programare, Service
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

Afacere cu profit potential de minim 3-4 milioane de euro anual si cheltuieli de circa 700-800.000 de euro anual, deci cu randament de 350-450 % pe an. Vand in intregime sau ma asociez cu cineva cu spirit de initiativa si in primul rand cu bani . Tot ceea ce s-a putut face cu relativ putini bani si foarte multa munca am facut eu pina acum, deci nu sunt interesat de idei si povesti . Afacerea in sine consta in servicii de optimizare organica a site-urilor web pentru motoarele de cautare pe internet ( SEO ) , astfel incat acestea sa ajunga dupa anumite cuvinte cheie in prima pagina a motoarelor de cautare pe internet.

Cu toata modestia posibila, pot spune ca sunt singurul din lume care poate aduce garantat in prima pagina Google orice site web, din orice domeniu de activitate, in orice limba si din orice zona geografica a lumii, pentru o suma modesta (intre 3.000 si 10.000 de euro in functie de cate cuvinte cheie trebuie optimizate, de eventualele penalizari din partea google, de rankul actual al site-ului si multi alti factori ). Targetul meu nu sunt companiile mari care dispun de buget de marketing de sute de mii sau milioane de euro, desi pot obtine acelasi lucru si pentru acestea, deoarece in cazul acestora deciziile sunt foarte greoaie si intampini diverse piedici.

In lume exista sute sau mii de agentii digitale insa nici una nu ofera acest pachet de prima pagina google garantat ( cu exceptia unor tepari care iau banii si nu mai pot fi gasiti ).Restul agentiilor digitale s-au focusat pe oferirea unor servicii dedicate pe anumite segmente , insa nu ofera nici o garantie asupra rezultatelor obtinute . Diferenta fata de acestia este ca eu accept plata serviciilor la obtinerea rezultatelor promise si obtin intotdeauna rezultatele promise .

 

Mentionez ca am cheltuit pina la aceasta ora circa 320.000 de euro (treptat, pe parcursul a multor ani de zile) si am pierdut multe sute sau mii de nopti si zile chinuindu-ma sa reusesc sa bat algoritmii motoarelor de cautare si ca atare rog pe cei atoatecunoscatori sa nu se deranjeze cu oferte penibile.

Totodata va rog sa nu i-mi cereti idei, dovezi si probe deoarece le ofer doar la o intalnire fata in fata si doar persoanelor interesate si solvabile . Va cer scuze pentru aceste paragrafe de la final, dar incerc sa evit discutiile sterile si fara finalitate, deoarece programul meu este foarte incarcat si nu pot oferi asistenta celor dornici de contradictii si scenarii .

 • Vechimea afacerii - ani: 1
 • Numar angajati: 5

Descrierea punctului de lucru

In ce consta afacerea propriu-zisa? 

- 48 de site-uri web cu nisa de activitate diferita, cu autoritate a domeniului si a paginii intre 22 si 55 (doar valoarea acestora conform platformelor de evaluare a site-urilor in functie de autoritate ,trafic web, credibilitate si alti factori, totalizeaza circa 948.000 de euro) 

- 42 de profile in toate retelele sociale cu circa 6,8 milioane de prieteni, fani, urmaritori si abonati in functie de tipicul retelei . 

- baze de date cu circa 1,6 miliarde de adrese de e-mail din toata lumea (au costat peste 24.000 de euro ) 

- baze de date cu circa 40.000.000 numere de telefon, numere de whatsapp si numere de telegram din toata lumea (au costat peste 16.000 de euro ) 

- Softuri speciale dedicate pentru marketing digital (au costat peste 8.500 de euro) 

- Servicii de hosting web dedicat (1 server dedicat), vps ( 2 virtual private server ) si shared hosting ( 5 servicii in locatii diferite din lume), platite in avans pina in luna iulie 2020 

- Teme pentru site-uri si plugin-uri cu licente pe viata 

- Contracte de colaborare cu diverse entitati sau persoane fizice pentru prestarea serviciilor auxiliare a activitatii 

- Sute de conturi de utilizator in: platforme de marketing, platforme tip marketplace, platforme de anunturi, forumuri online, alte platforme online . 

- Know-How complet pentru serviciile oferite cu perioada de training si verificare . 

 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii

Competitori: Google, Yahoo, Yandex, Baidu, Bing, Facebook, Twitter, Instagram si alte agentii de marketing digital ( desi competitori este impropriu spus deoarece acestia abordeaza alt gen de marketing)

Avantaje : preturi de zeci de ori mai mici decat competitorii, rezultate pe termen lung pentru clienti (rezultatele se pastreaza pentru multi ani inainte spre diferenta de ceilalti la care in momentul in care nu mai platesti nu mai ai rezultate), plata la sfarsit dupa obtinerea rezultatelor si multe altele

Avantaje pentru clienti : economii insemnate, randament sporit (deoarece utilizam toate retelele), cresterea autoritatii, cresterea traficului in site (deoarece circa 93 % dintre cei interesati de o anumita cautare sar peste anunturile platite la Google si merg cu cautarea la primele pozitii situate sub pozitiile promovate de Google, de aici rezultand o crestere destul de mare a vizitelor in site) si multe altele.

Clienti: toti cei care detin un site web din orice colt al lumii, in orice limba (Romana, Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Portugheza, Turca, Italiana, Flamanda si altele ). La ora actuala exista peste 846.000.000 de domenii web, deci piata este enorma .

Motivul vanzarii : Pentru a aduce rezultatele estimate mai sunt necesare investitii de circa 200.000 de euro, pe care nu ii am la ora actuala si ca atare randamentul care il obtin la aceasta ora nu ma satisface.


Detalii despre tranzactia dorita

Sunt dispus sa vand intreaga afacere sau sa ma asociez cu o persoana interesata si cu potential material.

Pentru vanzarea afacerii in intregime solicit fix 1.500.000 de euro (un pret corect, deoarece activitatea poate genera 3-4 milioane de euro anual, pentru multi ani de acum innainte) sau pentru asociere doresc 500.000 de euro in momentul asocierii si mai este necesara o investitie de circa 200-250.000 de euro in urmatoarele 3-4 luni pentru a obtine veniturile preconizate, asociatul urmand sa primeasca 30 % din profitul obtinut.

Restul consta in detalii negociabile deoarece nu sunt lucruri care sa nu poata fi negociate , astfel incat toate partile sa fie multumite. 

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  DA

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 1.500.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
Hanul Domnesc din Calan OCAZIE 1.900.000 Euro Hanul Domnesc din Calan OCAZIE Calan, Romania
Firma productie fabricarea jocurilor divertisment 100.000 Euro Firma productie fabricarea jocurilor divertisment Orastie, Romania
Retea de 11 magazine vad foarte bun 1.299.000 Euro Retea de 11 magazine vad foarte bun Bucuresti, Romania
Vanzare SC Prelucrari Mecanice 1.700.000 Euro Vanzare SC Prelucrari Mecanice Campina, Romania
Vand ferma zona montana 108.000 Euro Vand ferma zona montana Siriu, Romania
Alte Afaceri de vanzare