Caut asociat, colaborator

Baia Mare, Romania
50.000 Euro
 • Localitate: Baia Mare
 • Judet: Maramures
 • Regiune: Banat-Crisana-Maramures
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Informatii si Comunicatii
 • Subsector: Activitati de servicii informatice
 • Tip afacere: Servicii IT&C Telecom, Programare, Service
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

Studio de creat jocuri video. Cu toate ca Steam are 94 milioane de utilizatori zilnic am decis sa punem produsul si pe Discord care este o platforma de tip chat care are milioane de utilizatori si a decis sa se transforme intr-o platforma de vanzari a jocurilor video deoarece subiectul cel mai vorbit aici este jocurile video. Aceasta va fi o oportunitate sa fim printre primii care isi prezinta produsul si il expune pe Discord.

Jocul nostru se gaseste pe Steam cu 10 de dolari si este transformat in moneda fiecarei tari conform cursului valutar mondial.Cu toate acestea produsul nu este finalizat si dorim sa ne extindem pentru a ramane la asteptarile acestor oameni, si cu traduceri in limbile acestora.

Produl nostru este in Alpha. Publicul tinta sunt clientii carora le plac jocurile third person cu o poveste memorabila. Diferenta intre Studioul nostru si concurenta este originalitatea povestii, modalitatea si mecanicile jocurilor.

In ciuda faptului existentei acestei pandemii noi putem lucra de acasa, si cu toate acestea clientii nostrii pot accesa produsul din orice Tara. Avand in vedere izolarea tuturor,a europei prezinta un avantaj enorm, global.

Bugetul pe care il solicit este pentru salarii. O mare parte din buget va pleca catre marketing, de exemplu plata catre retele de socializare, plata catre jurnalisti internationali in acest domeniu, publicarea pe mai multe platforme, traducerea produsului in diverse limbi. Totodata doresc sa cumpar si echipamente si softuri. 

 


Descrierea punctului de lucru

In prezent sunt doua birouri cu 2 calculatoare de ultima generatie. Activitatea urmeaza sa fie suspendata, firma intrand in insolventa, deoarece fiind un START-UP de la inceput, dupa 9 luni, au modificat felul cum trebuie sa gestionez investitia, odata cu pandemia. Salariatii fiind pusi pe somaj.

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  in proprietate
 • Suprafata punctului de lucru (mp): 4
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii

Parteneriatele strategice sunt:

- Epic Games care a creat Unreal Engine, softul cu care realizam produsele si care ne-a pus la dispozitie bunuri de tip software in valoare de 20 de milioane de dolari cu care realizam produsele. Acesta fiind partener la randul lui cu multe alte companii. Aici trebuie sa cedam 5% din vanzari dupa ce depasim 1 milion de dolari.

- Steam fiind platforma care poate vinde produsele noastre legal si etic in orice tara. La care cedam 30 % din vanzari.

- Quixel care ne ofera pe gratis toata libraria lor in valoare de 10 milione de dolari pentru ca avem contract cu Epic Games si realizam produsele cu Unreal Engine.

- Colaborare cu Ethernus Studio pentru inregistrari audio si efecte speciale. Relatiile cu clientii vor fi pe toate retele de socializare mentionate mai sus.

- GitHub Project hosting unde vor comunica calculatoarele in cadrul proiectului printr-o retea creata de ei.

 

Oportunitati:

- Finantarea Angel investitorilor;

- Retelele de socializare care ne ajuta la promovarea produselor;

- Accesul la programe puternice;

- O piata foarte mare (numai pe Steam sunt 94 de milione de utilizatori zilnic);

- Unele softuri gratis foarte puternice.

Solutiile pe care le ofer sunt produsele pe care Studioul nostru le creeaza. In prezent se gaseste pe platforma Steam, produsul nostru. Jocul este in Alpha. Cu toate acestea a starnit interes in Romania dar si peste hotare cum ar fi: SUA, Marea britanie, Australia, Canada, Rusia, China, Japonia, Korea de Sud, Tailanda, Polonia, Ucraina, Cehia, Spania, Mexic, Portugalia, Brazilia, Italia, Franta, Germania, Austria, Elvetia, Turcia, Ungaria si altele la care nu avem inca informatii deoarece se imbunatateste platforma Steam. Africa este singurul continent pe care nu am reusit sa starnim interes. Cu toate acestea produsul nu este finalizat si dorim sa ne extindem pentru a ramane la asteptarile acestor oameni, si cu traduceri in limbile acestora. Publicul tinta sunt clientii carora le plac jocurile third person cu o poveste memorabila. Diferenta intre Studioul nostru si concurenta este originalitatea povestii, modalitatea si mecanicile jocurilor.

Parteneriate care vrem sa-l facem sunt cu: 

- Microsoft, dupa portarea jocului pe XBox. 

- Sony dupa portarea jocului pe Playstation. 

- Nintendo dupa portarea jocului pe Nintendo Switch. 

-Discord platforma de vanzari

Din punct de vedere al pietei extinderea este globala, din punct de vedere al angajatilor sunt competitori care au mii de angajati care pot lucra de acasa chiar si in timpul acestui virus.


Detalii despre tranzactia dorita

Ofer 40% din companie contra sumei de 50.000 EURO pana la recuperarea banilor iar dupa aceea 10% doresc sa apelam la un venture capital pentru o suma mult mai mare. De asemenea vom ceda parti si acestuia.

De la partenerul meu nu am pretentia de a fi activ sau pasiv. Daca doreste sa fie activ, atunci doresc sa aibe cunostinte de baza in acest domeniu.

 Daca va ganditi la o alta oferta, va rog sa spuneti. Sunt deschis oricarei sugestii. Piata pentru acest domeniu creare jocuri video, vanzare este mare.

Daca sunteti interesat si doriti sa faceti parte din aceasta companie, astept oferta dumneavoastra.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  DA
 • Ce procent din afacere doriti sa vindeti?: 40 %

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 50.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
SERVICE AUTO Ultramodern vanzare sau inchiriere 1.400.000 Euro SERVICE AUTO Ultramodern vanzare sau inchiriere Baia Mare, Romania
Vand afacere productie in derulare 800.000 Euro Vand afacere productie in derulare Transilvania, Romania
50.000 Euro Vand restaurant - fast food la cheie Bradesti, Romania
COMPANIE COLECTOARE DE DESEURI MEDICALE 200.000 Euro COMPANIE COLECTOARE DE DESEURI MEDICALE Ramnicu Valcea, Romania
Afacere online comert covoare dezinfectante 9.999 Euro Afacere online comert covoare dezinfectante Bucuresti-Ilfov, Romania
Alte Afaceri de vanzare