Acest anunt a fost dezactivat!

Vand/caut asociat hotel Bran-Moeciu

Brasov, Romania
1.100.000 Euro
 • Localitate: Brasov
 • Judet: Brasov
 • Regiune: Transilvania
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Hoteluri si Restaurante
 • Subsector: Hoteluri, campinguri, rulote si alte facilitati de cazare
 • Tip afacere: Hotel - Pensiune - Camping
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

Vand sau caut asociat in vederea finalizarii unui proiect in industria hoteliera. Proiectul este realizat in proportie de 70%. Ofer garantii pentru obtinerea unui profit minim. Proiectul se refera la un hotel cu 22 de camere, piscina, bar piscina, restaurant, terasa, teren. etc. 

 • Vechimea afacerii - ani: 3

Descrierea punctului de lucru

Descriere propietate: Pe teren se afla 3 constructii:

CONSTRUCTIA 1- centralele termice si spatiu de cazare pentru muncitori. Spatiu cu boiler, apa calda menajera. Centralele termice sunt cu gazeificare. Cladirea are parter-spatiu centrale termice si depozitare lemn; etaj-spatiu cazare muncitori cu baie.

CONSTRUCTIA 2- Hotel Descriere: accesul se face pe scari dublu armate cu grinzi de fundare de 80/80cm, scari ce duc catre receptie. Accesul in receptie se face pe sub arcade de zidarie din piatra, arcade ce conduc si spre nivelul superior spre terasa restaurantului.

La parter exista receptie, 2 grupuri sanitare duble B/F si scarile de acces catre camerele hotelului si restaurant.

Etajul 1: la acest etaj se afla restaurantul, bucataria restaurantului si terasa restaurantului. Bucataria restaurantului este finalizata cu instalatii termice, apa, canal, instalatii electrice, gresia si faianta montate. Bucataria restaurantului include urmatoarele spatii: spatiu de gatit, spatiu pentru carne, spatiu pentru legume, spatiu pentru peste, spatiu pentru oua, spatiu pentru utilaje frigorifice, spatiu spalator vase, spatiu bar, spatiu pentru vestiare, spatiu pentru grupuri sanitare B/F, spatiu pentru dusuri angajati. Terasa restaurantului este asezata pe ziduri de piatra armata cu grosimea de 1,10m. Suprafata terasei este din beton dublu armat (planseu) Sub terasa se afla un subsol.

Etajul 2: include bar piscina, 2 grupuri sanitare B/F (barul-sistem de incalzire cu ventiloconvectoare, pereti exteriori din termopan mobil), 5 camere cu bai individuale si balcoane si piscina. Piscina: este construita din beton armat cu grosimea de 30cm pe radier de beton de 80cm grosime, izolata termic cu polistiren extrudat peste care s-a turnat beton armat. Are sistem de filtrare cu recirculare si iluminare. Aceasta detine si o camera tehnica. In acest moment este finisata cu liner pe interior necesitand inlocuirea lui cu vitro ceramica conform noilor norme europene. Piscina are un spatiu pentru dus exterior si un vestiar. Locurile pentru sezlonguri sunt situate langa piscina si pe alte doua terase sapate in deal pe ziduri de piatra, in trepte.

Etajul 3: include holul, 7 camere cu bai individuale si balcoane. Instalatiile de canalizare, apa, termoficare sunt realizate.

Etajul 4: include holul si 5 camere cu bai individuale. 3 dintre camere au balcon si doua cu terasa. Asemeni etajului anterior sunt realizate instalatiile de canalizare, apa si termoficare.

Mansarda: include holul cu ferestre velux electrice cu senzori de ploaie, 5 camere cu bai individuale. Baile la acest etaj sunt finisate in mozaic si placaj travertin cu cada de dus, placa de chiuveta si chiuveta din travertin. Baile au ferestre velux rabatabile electric cu senzor de ploaie. Camerele au balcoane. Intreaga mansarda are sistem de incalzire, instalatii de apa, canal, electricitate finalizate. Mansarda are acoperis Gerard cu izolatie termica de 15cm vata bazaltica cu capriori vizibili de 20cm inaltime.

Caracteristici generale ale constructiei: cladirea este din beton armat cu structura in cadre. Peretii sunt din caramida poroterm. Cladirea este tencuita pe exterior si izolata termic cu polistiren expandat, tencuit cu plasa de fibra de sticla, pregatita pentru tencuiala decorativa. Intreaga cladire are tamplarie de geam termopan de cea mai buna calitate, cu geamuri culisante la restaurant si la barul pentru piscina. Toate instalatiile termice sunt instalate si functionale sistemul de incalzire pe bar si restaurant fiind cu ventiloconvectoare. Tevile de conectare sunt de cea mai buna calitate( sistem suedez) . Instalatiile de canalizare sunt executate in totalitate, partial cu conducte cu tevi fonoizolante (unde a fost necesar) de cea mai buna calitate conectate la o statie de epurare ecologica cu o capacitate de 150 de persoane., cu deversarea apelor tratate in parau. Instalatiile electrice sunt executate in mare proportie (tablouri electrice cu sigurante pe fiecare nivel): fire trase, panouri electrice executate, prizele si intrerupatoarele existand dar nefiind montate. Instalatiile de apa rece si calda menajera sunt executate in totalitate din tevi de polipropilena de cea mai buna calitate si izolate termic cu polifoam. Apa calda menajera provine din boiler conectat la centralele termice pe lemn si este cu sistem de recirculare pe toata cladirea. De asemenea piscina este racordata la sistemul de incalzire general cu schimbatoare de caldura astfel apa din piscina outand fi incalzita. Peretii si tavanele din interiorul cladirii sunt tencuiti si au gletul dat si finisat.

CONSTRUCTIA 3: Se afla la liziera padurii accesul la aceasta facandu-se pe o alee cu ziduri de piatra la o distanta de aproximativ 100m fata de constructia 2. Aceasta contine urmatoarele spatii: 1. Subsol cu ziduri din piatra armata cu planseu de beton, cu tamplarie de termopan la nivelul solului. Zidurile de piatra au grosimea de 1,10m. 2. Parter cu living si bar cu o suprafata de 45mp si doua grupuri sanitare WC B/F si scara acces etaj. 3. Etajul este format din doua camere si o baie cu dus. Suprafata etajului este de 65mp. Cladirea este functionala si finalizata (locuibila). Aceasta este izolata termic cu polistiren de 10cm etajul fiind izolat si cu tapet de pluta. Terenul din padurea de 14.000mp este pretabil pentru diverse activitati creative existand o poiana si o coama de deal ce pot fi exploatate, de aici putand fi vazuti muntii Bucegi.

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  in proprietate
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii despre tranzactia dorita
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  DA
 • Ce procent din afacere doriti sa vindeti?: 35 %

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 1.100.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
85.000 Euro Vand firma confectii Brasov, Romania
Vand afacere pizzerie cu livrare la domiciliu 40.000 Euro Vand afacere pizzerie cu livrare la domiciliu Brasov, Romania
Vanzare minipensiune Piata Sfatului Brașov 210.000 Euro Vanzare minipensiune Piata Sfatului Brașov Brasov, Romania
VAND PENSIUNE 22 LOCURI ARE CTR ACTIV PE 3 ANI 300.000 Euro VAND PENSIUNE 22 LOCURI ARE CTR ACTIV PE 3 ANI Arad, Romania
Companie importatoare de aparatura medicala 790.000 Euro Companie importatoare de aparatura medicala Transilvania, Romania
Alte Afaceri de vanzare