Acest anunt a fost dezactivat!

Copy Center în inima Bucureștiului!

Bucuresti, Romania
12.000 Euro
 • Localitate: Bucuresti
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Alte activitati de servicii
 • Subsector: Alte activitati de servicii n.c.a
 • Tip afacere: Magazine (diverse)
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere
Afacere de familie, gândită în cel mai mic detaliu cu tot ce este nevoie într-un spațiu de Copy Center, este supusă atenției dvs. în vederea vânzării. Spațiul închiriat în vederea desfășurării activității este sub prețul pieței în momentul de față, foarte generos ( 32 mp ) în care există o încăpere pentru primirea clienților, cu masuță și băncuțe, o cameră pentru depozitare și un grup sanitar. Locația deosebită, clientela formată de doi ani, traficul pietonal / auto aglomerat și amplasamentul ei strategic vă va ajuta să porniți pe un drum ascendent în piața afacerilor! Actele SRL-ului sunt la zi, atât la ONRC cât și la ANAF, veniturile fiind declarate lunar prin intermediul firmei de contabilitate. Punctul de lucru este situat pe Bd. Regina Elisabeta la demisol și în apropiere sunt următoarele instituții publice: Poliția Română Serviciul Arme, Universitatea București, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Primăria Capitalei, Cercul Militar, Facultatea de Drept, Şcoala naţională de grefieri, Teatrul Elisabeta, Arhivele Naţionale ale României, Institutul Naţional al Magistraturii, iar hoteluri cu renume aduc clienți străini în permanență! (Capșa, Cișmigiu, Capitol, Venezia, Ramada, etc.).

Descrierea punctului de lucru
Afacerea se predă la cheie! Mobilier, reclamă luminoasă exterioară cu led PROGRAMABILĂ suspendată pe fațada blocului, camere de supraveghere cu dvr și cu transmitere online, televizor, marfă de tip consumabil și stocabil, aparatura necesară pentru crearea cartelelor de interfon și carcase, aparatura necesară reîncărcărilor și cerneala pentru toate tipurile de cartușe existente pe piață, casă de marcat !!NOUĂ!! conform noilor prevederi în vigoare pregatită pentru conectarea la ANAF cu sertar, aparate profesionale: două copiatoare Konica Minolta ( primul este color și printează formate până la A3 inclusiv, iar cel de-al doilea este monocrom A4 ); imprimantă pentru fotografii Epson L805 cu conectivitate wi-fi la pc/mobile; unitate PC ( configurată special pentru acest domeniu cu RAM 16 Gb, procesor Intel Core i5, SSD extern de 250 Gb și Hard de 1 Tb), cu Windows 10 CUMPĂRAT) + monitor reglabil + tastatură și mouse profesionale wireless; program special pentru casa de marcat ( a fost achiziționată varianta Premium a acestui program, prin care se pot emite rapid bonuri și facturi fiscale, iar ramura de Gestiune Stocuri ne poate arăta oricând dorim stocul real, stoc care se reglează la fiecare vânzare. Mai multe detalii despre acest program la fața locului ); laminator A3 cu diverse funcții: reglarea temperaturii în funcție de grosimea laminării, reverse și forward; trimmer A3, 4 in 1 ( taie drept și ondulat, perforează, biguie și rotunjește colțuri cu 3 raze diferite (3,5 mm; 6 mm; 10 mm ); ghilotină cu lamă din oțel care poate tăia dimensiuni A3; mașină pentru tăiat cărți de vizită ELECTRICĂ; un frigider și un microunde pentru uz personal!
 • Chirie lunara punct de lucru: 450 EUR
 • Suprafata punctului de lucru (mp): 32
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii
Firma se pune în vânzare deoarece posibilitatea de a o promova așa cum trebuie și expansiunea ei este limitată de capital, nemaiavând bani pentru a o finanța. În momentul de față, vânzările acoperă cheltuielile lunare 100% ( chirie, firmă de contabilitate, utilități, impozite, programe plătite lunar pentru domeniu ( Photoshop ), salubritate, etc. ) și marfa necesară desfășurării activității. Posibilitatea de expansiune a firmei există, noi neavând în momentul de față prese pentru personalizări și aparatura necesară pentru confecționarea ștampilelor, două ramuri ale domeniului care vă va aduce un profit generos în momentul achiziționării lor. În prețul de vânzare este deja și chiria pe două luni, o lună fiind plătită în avans, iar cealaltă lună fiind garanția. Dacă nu se dorește continuarea activității în același punct de lucru, suma de 900E va fi scăzută din prețul de vânzare! Suntem oameni corecți și de bună-credință, deschiși la orice discuție.
Detalii despre tranzactia dorita
Firma se va vinde integral, oferim sprijin și suport tehnic viitorilor afaceriști, de asemenea se va întocmi și o listă dacă se dorește, cu articolele necesare unei astfel de afaceri și o listă cu distribuitorii și tehnicienii abilitați din acest domeniu. Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe această pagină, sau la adresa de e-mail: micugabriela.c@yahoo.com. Vă așteptăm cu întrebări!
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 12.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
Vanzare Cofetarie Patiserie cu Laborator 60.000 Euro Vanzare Cofetarie Patiserie cu Laborator Popesti-Leordeni, Romania
Magazin mobila - Showroom Luxury Furniture 48.000 Euro Magazin mobila - Showroom Luxury Furniture Bucuresti, Romania
Afacere la cheie -servicii complete de croitorie 59.900 Euro Afacere la cheie -servicii complete de croitorie Bucuresti, Romania
Vanzare Fabrica Imbuteliere Apa 1.100.000 Euro Vanzare Fabrica Imbuteliere Apa Baltesti, Romania
Vand/caut asociat hotel Bran-Moeciu 1.100.000 Euro Vand/caut asociat hotel Bran-Moeciu Brasov, Romania
Alte Afaceri de vanzare