Magazin Online Ambalaje Biodegradabile + Brand

Toate judetele, Romania
98.000 Euro
 • Judet: Toate judetele
 • Regiune: Transilvania
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Comert cu ridicata si cu amanuntul/reparatii vehicule
 • Subsector: Comert cu aman. prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
 • Tip afacere: Magazin on line, Portal Website
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

www.ecobags.ro Vanzare afacere la cheie (magazin online + domeniu + brand inregistrat OSIM). Magazinul functioneaza de peste un an pe piata online de comercializare a ambalajelor biodegradabile, fiind prezent si cotat in lista principalilor distribuitori prezenti in momentul de fata pe piata online.

 Contracte in derulare, cu conditii comerciale avantajoasese, cu furnizorii de marfa. Marca inregistrata OSIM.

Ce am realizat in primele 13 luni de functionare? Magazinul contine 583 de produse. Am inregistrat si onorat peste 4.100 de comenzi. Baza de date clienti cu cont inregistrat in magazinul nostru: 3.550 de clienti. Integrare cu Marketplace-uri. Clienti repetitivi: 430 de clienti, comenzile acestora au insumat o valoare medie a vanzarilor de aproximativ 49.000 lei/luna iar aceasta valoare este in crestere. Grad mare de satisfactie al clientilor dovedit de numarul mare de review-uri pozitive din cadrul magazinului. Cifra de afaceri din primele 13 luni de functionare: aprox 215.000 euro fara TVA. Incasari cu cardul 15%-20% din totalul comenzilor. Estimare cifrei de afacere pentru anul 2023 este de 350.000 euro fara TVA. Adaos comercial: 36% - 50%

In mediul online zona SEO a fost foarte bine dezvoltata astfel ca avem produsele si categoriile noastre prezente pe prima si respectiv a doua pagina la cautarile organice in google. In primele 12 luni am realizat o campanie intensa si continua in zona Google Ads astfel ca am realizat in paralel si o cresterea organica foarte buna a vizibilitatii domeniului detinut.

Brand inregistrat la OSIM cu drepturi depline asupra folosirii acestuia atat in mediul online cat si prin toate mijloacele de comunicare pentru vanzarea produselor.

Produsele comercializate in cadrul magazinului raspund cerintei actuale de pe piata ambalajelor si respecta reglemetarile legale, fiind produse ce au certificare de ambalaje biodegradabile. Produsele comercializate sunt produse consumabile iar acest lucru face ca cererea sa fie garantat una repetitiva daca vorbim de un singur client sau o cerere continua, fara perioade in care lipseste cererea, daca analizam dinamica pietei.  

 • Vechimea afacerii - ani: 1
Magazin Online Ambalaje Biodegradabile + Brand
Descrierea punctului de lucru

Magazinul online a fost creat pe una dintre cele mai puternice si sigure platforme de vanzari online. Acest lucru vine la pachet si cu beneficii legate de usurinta in administrarea si configurarea magazinului online. Orice persoana, cu sau fara experienta in domeniu, va putea sa se ocupe si sa gestioneze informatiile sau modificarile din cadrul magazinului. In cadrul magazinului aveti integrate stocurile de la furnizori, actualizarea se face automat, astfel evitati situatii neplacute si neprofitabile cum ar fi comezile anulate din cauza lipsei stocului sau a unui stoc insuficient. Magazinul are facuta integrarea cu platforma de lucru a curierului, in mod automat se vor genera toate documentele necesare livrarii si veti avea acces instant la orice informatie ce tine de livrare. In cadrul magazinului aveti implementat si automatizat si programul de facturare acest lucru facand foarte usoara gestionarea informatiilor contabile/financiare.

 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii

De ce merita sa preiei afacerea noastra?

In primul an de functionare credem ca am reusit sa reglam si sa corectam toate sincopele unui business aflat la inceput de drum astfel ca sunt eliminate riscurile si incertitudinile unei afaceri incepute de la zero. Am reusit sa ne facem loc pe piata si sa obtinem un loc in lista principalilor distribuitori prezenti pe piata. Acum este pregatit sa functioneze cu un grad de automatizare mare. Domeniul comercializarii ambalajelor biodegradabile este in plina expansiune. Noile reglementari legale in vigoare impun introducerea si folosirea pe piata doar a ambalajelor biodegradabile!!! 

Exista posibilitatea largirii gamei de produse comercializate si a portofoliului de clienti, pastrand linia eco a bussines-ului. Activam intr-un domeniu in care pe piata, in momentul de fata, cererea este mult mai mare decat oferta astfel ca se pot folosi marje mari pentru adaos comercial.


Detalii despre tranzactia dorita

Ce cautam? Cautam persoane interesate de preluarea afacerii noastre. Suntem deschisi atat pentru o vanzare directa, prin exit, cu predarea integrala a societatii sau la o predare de drepturi comerciale asupra magazinului online, brand-ului si a marcii inregistrate OSIM.

Ne asumam sa oferim in continuare suport si consultanta in procesul de gestionare a magazinului sau a zonei de marketing, in cazul in care ne sunt solicitate. Daca cele prezentate de noi sunt de interes si se doresc si alte informatii va rugam sa ne contactati.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Cifra de afaceri: 215.000 EUR
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 98.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
550.000 Euro Vand SRL comert - CA 2380000 lei Arad, Romania
Studio videochat 338.000 Euro Studio videochat Bucuresti, Romania
Vânzare fabrică de mobilă profitabilă 480.000 Euro Vânzare fabrică de mobilă profitabilă Transilvania, Romania
Ferma multiplicare si ingrasare porc+FNC-vanzare 14.500.000 Euro Ferma multiplicare si ingrasare porc+FNC-vanzare Secuieni, Romania
Vanzare SILOZ/DEPOZIT CEREALE 20.000 to 2.190.000 Euro Vanzare SILOZ/DEPOZIT CEREALE 20.000 to Barza, Romania
Alte Afaceri de vanzare