Acest anunt a fost dezactivat!

Afacere La Cheie - Printuri Aluminiu

Bucuresti, Romania
18.000 Euro
 • Localitate: Bucuresti
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Activitati profesionale, stiintifice si tehnice
 • Subsector: Activitati de design specializat
 • Tip afacere: Fabrici (diverse)
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

Vand firma/afacere unica la cheie cu finantare Start-up Nation 2017 Proiect decontat in totalitate. Locatie: Bucuresti Cod Caen-1812 Alte Activitati de Tiparire

Urmariti filmuletul de prezentare Chromaluxe postat mai jos pentru a intelege exact ce facem noi.

In proiect au fost prevazuti 2 angajati...ce trebuie mentinuti pana in septembrie 2020. Afacerea consta in vanzarea de tablouri High-Definition personalizate printate pe foi de aluminiu si printuri pe hartie fotografica de cea mai inalta calitate (Fine Art Giclee). Valoare totala investitie 75500 euro. 44000 euro (start-up nation) + 31.500 euro fonduri proprii.

Atentie! Acesta proiect este decontat in totalitate si nu are decat 2 angajati dintre care doar unul defavorizat. A nu se confunda cu proiectele nesustenabile cu 4-5 angajati care au impanzit netul. Oricine are niste cunostinte in domeniu stie ca o astfel de finantare nu mai poate fi obtinuta in conditiile actuale in Bucuresti sau alte zone urbane.

Firma nu are datorii fata de stat sau alte entitati/persoane. Aceasta este o afacere la cheie, cu clienti si o imagine foarte buna in piata (pagina FB - Instagram- Site optimizat SEO si cu plata Pay-U implementata) si un potential foarte mare de dezvoltare.

 Finantarea obtinuta si decontata in totalitate a fost de 44000 euro. Din aceasta suma 33000 s-au folosit pentru a cumpara echipamente, care au fost foarte putin folosite si se prezinta in stare excelenta. Marja de profit este foarte ridicata fiind un produs de lux, unic pe piata din Romania. Aceste tablouri de aluminiu HD rezista sunt mediul preferat de expunere al fotografilor de top din lume iar rezistenta in timp a culorilor (65 de ani) nu are egal pe niciun alt mediu de printare. Sunt folosite pentru design interior in hoteluri, baruri, precum si in casele oamenilor ca tablouri de perete sau poze de birou - ce rezista o viata. Se pot acoperi cheltuielile lunare doar din cateva tablouri vandute, fiind usor sa se ajunga repede pe profit pentru un antreprenor cu timpul necesar sa expuna produsul in piata si un fond de advertising.

 

De sa o cumperi? Poti avea o afacere de design interior cu 19k euro pe care daca ai incepe-o de la zero te-ar costa undeva la 40-50k euro minim.Potential de dezvoltare si profit foarte mare fiind o afacere unica pe piata din Romania. Echipamente care dureaza 3-4 luni sa fie livrate (presa termica) sunt deja acolo. Chirie lunara mica. Doar 2 angajati care trebuie pastrati pentru inca cateva luni..nu 2 ani ca in cazul unui proiect nou, pe care oricum nu mai poti sa il obtii in zone urbane ca Bucuresti fara minim 4-5 angajati.

 • Vechimea afacerii - ani: 2
 • Numar angajati: 2

Descrierea punctului de lucru

Spatiul de productie modern, utilat cu absolut tot ce trebuie + paza/supraveghere video. Chirie lunara doar 450 euro, platita 1 luna in avans si costuri de utilitati foarte mici chiar si in conditii de productie (100-150 ron in tot timpul anului exceptand cele 3 luni de iarna cand se ajunge la aprox 400-500 ron/luna).

Echipamente achizitionate din proiect:

Imprimanta si presa profesionala sublimare pentru print aluminiu - Epson SureColor SC -F6200 + Presa Transmatic TM150 - 18100 Euro

Imprimanta professional Fine Art Giclee -Epson Surecolor SC P9000 - 6000 euro Monitor 4K - EIZO CG248-4K 23.8 inch - 2500 euro

Sistem desktop PC I7 4.2ghz -GTX 1080TI - 1775 euro

Laptop MacBook Pro 15 inch mid 2017 - 2566 euro

Tableta Wacom Intuous Pro S - 200 euro

Total echipamente = 31155 euro +Website optimizat + plata card implementata(pay-u) -Inca 1500 euro

Se mai regasesc in firma urmatoarele luate din fonduri proprii:

Materii prime la pret achizitie (placi aluminiu de cea mai buna calitate achizitionate de la liderul mondial in domeniu  - 4400 euro [diverse dimensiuni de la 20x25 cm la 100x150cm)

Hartie de printare 3 role diferite + hartie protectie + diverse alte consumabile (heat tape,set mostre prezentare,sasiuri de aluminiu pentru spate, suport de taiere etc) si mobilier - 600 euro

Soft de printare Wasaatch (cu dongle) - 1600 euro

Compresor - 320 euro

12 cartuse noi pentru imprimanta Epson F9000 (cea de fine art - 1900 euro.

Astfel, impreuna cu echipamentele initiale, valoare actuala ajunge la 41461 Euro. Vorbim aici doar de mijloace fixe si materii prime/consumabile pe stoc.

Mai multe detalii la cerere.

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  chirie si altele
 • Chirie lunara punct de lucru: 450 EUR
 • Suprafata punctului de lucru (mp): 50
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii

Nu exista inca o firma competitoare pe plan intern. Este o nisa noua ce va lua amploare si la noi cum s-a intamplat in tot restul lumii.

Nu exista competitie pe plan intern pe partea de print HD pe aluminiu. Partea de print Fine Art este in continua dezvoltare si preturile practicate permit o marja de profit mare. Produsele se adreseaza fotografilor profesionisti, arhitectilor, designerilor de interior, retailerilor mari de decoratiuni interioare precum si oricarui om care vrea sa aiba in casa un tablou personalizat, high-definition ale carui culori si aspect rezista neschimbate pana la 64 de ani. Dimensiuni de la 20x25cm la 100x150cm.

Relatie extrem de buna cu furnizorii interni -Epson si externi Chromaluxe (un discount semnificativ si alte inlesniri de plata).

De ce se vinde? Datorita obligatiilor de serviciu si de familie am realizat dupa aproximativ 6 luni de cand am dat drumul la productie ca nu am timpul necesar sa ma ocup de aceasta afacere asa cum ar merita.Este nevoie fie de cineva care deja are o afacere de design/fotografie etc sau contacte in domeniu SAU timp sa se ocupe de networking. Pentru cineva cu aceasta disponibilitate posibilitatile sunt foarte mari. 


Detalii despre tranzactia dorita

Firma se vinde integral (cesiune parti sociale).In cazuri deosebite pot sa iau in calcul si o asociere.

 Va stau la dispositie cu orice alte detalii, inclusiv suportul logistic si tehnic necesar pentru oricare parte din procesul de printare.

Vanzare se va realiza prin cesiunea partilor sociale. Cer si ofer un maxim de seriozitate. In acest proiect nu s-au investit doar foarte multi bani dar si sute de ore de munca si multa pasiune.

Va rog frumos nu deranjati inutil, daca nu sunteti serios in legatura cu preluarea afacerii. Bisnitarii de proiecte - exclusi din start.

Este o afacere serioasa, LA CHEIE care cauta un antreprenor cu aceeasi calitate.

In ce priveste pretul tineti minte ca eu nici macar nu imi recuperez banii pe care i-am bagat din buzunarul propriu, deci va rog nu imi cereti discount-uri fantastice. Vreau doar ca firma sa ajunga pe maini bune pentru ca idea de business este mai mult decat viabila.

Va multumesc.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 18.000 EUR

Alte Afaceri de vanzare
Vand restaurant central cu vad 188.000 Euro Vand restaurant central cu vad Bucuresti, Romania
Vand magazin online cu stoc in valoare de 10.000 3.200 Euro Vand magazin online cu stoc in valoare de 10.000 Bucuresti, Romania
Brand 15 ani vechime, vinde 2 saloane de masaj 20.000 Euro Brand 15 ani vechime, vinde 2 saloane de masaj Bucuresti, Romania
Pub restaurant specializat bere Piata Romana 200.000 Euro Pub restaurant specializat bere Piata Romana Bucuresti, Romania
40.000 Euro Exit partial - magazin online tip plafar Bucuresti, Romania
Alte Afaceri de vanzare