Vand urgent Pensiune In Beliș, județul Cluj

Belis, Romania
1.119.000 Euro
 • Localitate: Belis
 • Judet: Cluj
 • Regiune: Transilvania
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Hoteluri si Restaurante
 • Subsector: Hoteluri, campinguri, rulote si alte facilitati de cazare
 • Tip afacere: Hotel - Pensiune - Camping
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

Agentie imobiliara va propune spre vanzare un minicomplex turistic compus din doua pensiuni de 4 margarete si un restaurant, situate intr-o zona deosebita de munte, la Belis. Cele doua cladiri cu functiunea de pensiuni sunt in suprafata de 350 mp fiecare. Au fost finalizate in 2012, fiind construite in oglinda cu P+E+M.

 Pensiunea functioneaza din anul 2013 si are clasificare de 4 margarete.

Cladirea restaurantului a fost construita in anul 2015 si are suprafata de 525 mp dispusa P+E+M. Parterul este format din bar, sala restaurant 60 locuri, bucatarie, magazii, etc. Etajul este format din sala de mese 70 locuri, sala de conferinta 50 locuri, etc . Mansarda este open space si este folosita ca sala de billiard (2 mese). Bucataria este mobilata si dotata 

 Terenul aferent proprietatilor este in suprafata de aproximativ 11.000 mp si are acces la drumul national. In curtea complexului se afla un foisor cu barbeque, un teren de fotbal cu iarba naturala, un teren pentru volei si badminton, cos de bachet, un spatiu special amenajat pentru foc de tabara, o zona verde de unde vara se pot culege fructe, iar iarna copiii pot invata sa schieze.

De asemenea proprietatile dispun de o parcare generoasa, o fantana arteziana pe doua niveluri si de loc special amenajat pentru terasa exterioara de 80 locuri cu un chiosc rustic in suprafata de 16 mp.

 In apropierea pensiunilor se afla Lacul Belis Fantanele, Valul Miresei (Cascada Rachitele), Manastirea Rasca Transilvaniei si de curand s-a deschis o partie de ski ce coboara din Marisel in Belis. Proprietatile se pot folosi in scop turistic sau rezidential sau ca centru de divertisment, fiind ideale pentru investitie. Va asteptam la vizionare! 


Descrierea punctului de lucru

doua pensiuni de 4 margarete si un restaurant, situate intr-o zona deosebita de munte, la Belis. Cele doua cladiri cu functiunea de pensiuni sunt in suprafata de 350 mp fiecare, amprenta la sol 150 mp. Au fost finalizate in 2012, fiind construite in oglinda cu P+E+M. 

Imobilele sunt utilate, mobilate complet, avand dotari tehnice si sunt decorate rustic cu mobilier masiv. Fiecare pensiune este formata din: la etaj 8 camere cu baie proprie, iar la parterul fiecareia exista baie de serviciu, living, bucatarie, loc de luat masa, terasa acoperita si camera centrala. Sunt izolate termic si acoperite cu tigla metalica Lindab, fiind conectate la reteaua de apa si electricitate si dispun de reteaua de televiziune si internet.

 

Cladirea restaurantului a fost construita in anul 2015 si are suprafata de 525 mp dispusa P+E+M. Amprenta la sol 240 mp. Imobilul este dat in folosinta in anul 2016 si este utilat si mobilat complet. Parterul este format din bar, sala restaurant 60 locuri, bucatarie, spalatorie, magazii, vestiare, birou. Etajul este format din sala de mese 70 locuri, sala de conferinta 50 locuri, spatiu tehnic, wc barbati si wc femei . Mansarda este open space si este folosita ca sala de billiard (2 mese). Bucataria este mobilata si dotata cu aparatura moderna. Restaurantul are incalzire cu centrala pe lemne si panouri solare, sistem de alarma si sistem de supraveghere video. Este conectat la reteaua de apa si electricitate, inclusiv trifazic. Dispune de retea de televiziune si internet, pamantare, paratraznet. Cladirea este izolata termic si acoperita cu tigla metalica Lindab. Terenul aferent proprietatilor este in suprafata de aproximativ 11.000 mp si are acces la drumul national. In curtea complexului se afla un foisor cu barbeque, un teren de fotbal cu iarba naturala, un teren pentru volei si badminton, cos de bachet, un spatiu special amenajat pentru foc de tabara, o zona verde de unde vara se pot culege fructe, iar iarna copiii pot invata sa schieze. De asemenea proprietatile dispun de o parcare generoasa, o fantana arteziana pe doua niveluri si de loc special amenajat pentru terasa exterioara de 80 locuri cu un chiosc rustic in suprafata de 16 mp. Curtea si aleile beneficiaza de instalatie de iluminat.

 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii despre tranzactia dorita
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  NU
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 1.119.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
Vand Scoala primara, gradinita si cresa acreditata 350.000 Euro Vand Scoala primara, gradinita si cresa acreditata Cluj-Napoca, Romania
4.500 Euro Proiecte Start-Up Nation Cluj-Napoca, Romania
Vand societate specializata in transport, expeditii si logistica profitabila 90.000 Euro Vand societate specializata in transport, expe... Cluj-Napoca, Romania
Vand Pensiune+restaurant 450.000 Euro Vand Pensiune+restaurant Moieciu, Romania
Vand ferma 108.000 Euro Vand ferma Siriu, Romania
Alte Afaceri de vanzare