Acest anunt a fost dezactivat!

Cautam investitori / parteneri activi / pasivi pentru a continua dezvoltarea la nivel national a unei retele de magazine specializate pe o nisa profitabila si subdezvolta in Romania

10 unitati deschise
28.000 - 55.000 Euro
Domeniu de activitate
 • Sector: Comert cu ridicata si cu amanuntul/reparatii vehicule
 • Subsector: Magazine produse cosmetice si de parfumerie
 • Tip: Magazine (diverse)

Descriere franciza
Cautam investitori / parteneri activi / pasivi pentru a continua dezvoltarea la nivel national a unei retele de magazine specializate pe o nisa profitabila si subdezvolta in Romania

Oferim mai multe oportunități de investiții active / pasive și de parteneriate financiare pentru persoane / companii interesate să investească și să câștige bani din extinderea rețelei de magazine German Market la nivel național.


 

Investiția într-un magazin German Market pornește de la 28,000 euro pentru un magazin de 30 mp și poate ajunge până la 55,000 euro pentru un magazin de 90 mp. Un magazin German Market mediu, după primul an de activitate, poate genera un profit anual net între 10,000 euro și 20,000 euro, în funcție de locația, suprafața și organizarea magazinului.  


 

Investitorii / partenerii care nu doresc să se implice activ în administrarea magazinelor nu trebuie neapărat să locuiască în orașul / orașele în care investesc, noi putem organiza și coordona afacerea indiferent de locația partenerilor!


 

Magazinele German Market, cu suprafețe între 30 mp și 100 mp, sunt specializate în vânzarea produselor de curățenie casnică, detergenți și balsamuri de haine, produse de îngrijire personală, cosmetice, articole menaj, scutece și produse pentru copii, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest (Germania, Italia, Anglia, etc).


 

În cei peste 4 ani de activitate și 10 magazine, din care 2 în sistem de franciză, deschise până în prezent în 5 orașe din România am reușit să ne optimizăm și standardizăm afacerea, operațiunile și conceptul magazinelor, astfel încât acum avem posibilitatea să livrăm la cheie, să deschidem și să operăm eficient și profitabil noi magazine la nivel național.


 

Parteneriatul se poate desfășura în oricare dintre următoarele moduri:

 

Investiție pasivă: Partenerul investește bani în afacerea German Market, un business testat și profitabil, dar fără să se implice activ în organizarea / administrarea / operarea de zi cu zi a afacerii. Vom utiliza banii investitorului pentru a deschide unul sau mai multe magazine German Market pe firma investitorului și/sau pe firma noastră și vom împărți anual cu investitorul profitul astfel obținut. Pentru acest tip de investiție acceptăm parteneri care au cel puțin 100,000 euro de investit.


 

Parteneriat activ: Partenerul investește bani și se implică activ în deschiderea / organizarea / administrarea / operarea unuia sau mai multor magazine German Market, în localitatea de domiciliu sau în alte localități din România, care vor fi operate pe firma sa și/sau pe firma noastră. Investiția minimă necesară pentru acest tip de parteneriat este de 50,000 euro.


 

Franciză: Partenerul vine cu banii, deține sau închiriază pe firma sa unul sau mai multe spații comerciale alese împreună cu noi, își folosește banii pentru a plătii garanțiile spațiilor, personalul magazinelor, mobilierul comercial și echipamentele din magazine, cheltuielile de amenajare a magazinelor și stocul inițial de marfă pe care îl primește de la noi. Investiția minimă necesară: 30,000 euro.


 

Pentru parteneriatul tip franciză venim cu un pachet complet, standardizat și optimizat de informații, strategii, experiență, branding, cunoștințe, muncă și alte lucruri necesare pentru a deschide rapid, eficient și profitabil noi magazine în orice localitate din România. Ne vom implica activ în selectarea spațiilor comerciale, în selectarea și instruirea personalului pentru magazine, vom alege sortimentația de marfă, vom colabora cu partenerul și angajații săi pentru a amenaja magazinele și vom asigura campaniile inițiale de marketing pentru deschiderea magazinelor.


 

Firma partenerului va opera magazinul sau magazinele deschise în sistem de franciză, va fi proprietara mărfurilor, va deține ca și chiriaș sau proprietar spațiul comercial, va fi angajatorul persoanelor care vor lucra în magazin și va încasa direct vânzările generate de magazin.


 

Noi ne vom ocupa de alimentarea magazinelor și ne vom asigura permanent că magazinele partenerilor funcționează eficient și profitabil, după aceleași reguli, principii și valori ca restul magazinelor din rețeaua noastră. Cu ajutorul unui software integrat și a unui sistem informatic performant vom face centralizat achizițiile de marfă și necesarul de aprovizionare a magazinelor pentru a optimiza și eficientiza la maxim spațiul și potențialul de vânzare a magazinelor.


 

Profitul partenerului va rezulta din diferența între prețul cu care ne plătește marfa și prețul cu care o vinde în magazinele proprii. Prin contract noi vom asigura partenerului un adaos mediu de 30% astfel încât partenerul să aibă o garanție că poate face profit.


 

Avantajele partenerului care colaborează cu noi în sistem de franciză sunt multiple:
- nu trebuie să investească bani în depozit propriu și angajați la depozit
- nu are costuri cu autoutilitare de marfă și organizarea logisticii de achiziții marfă
- elimină riscul operării unei afaceri noi fără experiență
- are acces centralizat și optimizat la marfă, fără să fie nevoit să lucreze cu zeci / sute de furnizori
- nu investește timp, bani, experiență și cunoștințe de la zero în branding, în instruirea angajațiilor și în o mulțime de alte lucruri care asigură dezvoltarea unei afaceri de succes, profitabilă și scalabilă


 

În plus, partenerul va avea acces constant la prețuri avantajoase și la o sortimentație foarte bogată de marfă de calitate importată de noi din Europa de Vest și foarte căutată de clienții români.


 

Pentru a afla mai multe detalii despre francizamagazinul la cheie German Market accesați link-ul:
https://www.germanmarket.ro/blog/franciza/franciza-german-market-magazin-la-cheie-in-30-de-zile


 

Imagini de la diferite amenajări ale magazinelor German Market

Accesând link-ul de mai jos puteți vedea mai multe imagini surprinse în decursul timpului, între anii 2014 și 2018, la amenajarea unora dintre cele 10 magazine German Market din Cluj, Florești, Gherla, Apahida și Hunedoara.


 

Ne cerem scuze pentru calitatea imaginilor, nu sunt fotografii efectuate și editate profesionist, au fost făcute cu telefoanele persoane ale colegilor pentru arhiva internă a firmei. Aceste imagini au fost publicate pentru ca oricine e interesat să deschidă un magazin German Market în franciză / parteneriat să-și poată face o idee despre amenajarea magazinelor German Market, despre marfă, rafturi, echipamente, sortimentație, etc.


 

În general magazinele noastre arată mai bine în realitate decât în aceste imagini, vă invităm să le vizitați personal!


 

De asemenea vă rugăm să nu luați în considerare prețurile din imagini, unele dintre ele s-au schimbat în decursul timpului, iar în prezent pot fi mai mari sau poate chiar mai mici decât în imagini.


 

Link-ul către albumul foto de pe Facebook: .

https://www.facebook.com/pg/GermanMarketRO/photos/?tab=album&album_id=2174990912512956 


 

Dacă sunteți interesați să investiți activ, pasiv sau în sistem de franciză într-o afacere la cheie și doriți să deveniți partenerul nostru sau dacă aveți întrebări, nelămuriri sau doriți orice informații vă rugăm să ne contactați. • Orase unde este prezenta in Romania : Cluj-Napoca, Apahida, Floresti, Gherla, Hunedoara
 • Numar unitati proprii deschise: 8
 • Tara de origine franciza: Romania
 • Vechimea franciza in Romania: 4
 • Minim locuitori: 25.000
 • Exclusivitate pe: Localitate
 • Suprafata spatiu necesar: intre 30 si 90 mp

 • Redeventa: 0 EUR
 • Taxa franciza: 0 EUR
 • Taxa marketing: 0 EUR

 • Investitie totala
  • Min: 28.000 EUR
  • Max: 55.000 EUR

  Alte Francize de vanzare
  Vanzare afacere franciza exclusiva pe România MORPHO Fabulous Desserts & Macarons 45.000 Euro Vanzare afacere franciza exclusiva pe România ... Bucuresti, Romania
  Franciza cu show room in domeniul welness fitness 1.800 - 2.000 Euro Franciza cu show room in domeniul welness fitness 2 unitati deschise
  10.000 - 10.000 Euro Franciza Centru de limbi straine 42 unitati deschise
  Franciza de succes cu buget minim - investitie minima 1800 euro 1.800 - 4.500 Euro Franciza de succes cu buget minim - investitie... 28 unitati deschise
  Alte Francize de vanzare