Franciza Centru de limbi straine

42 unitati deschise
10.000 - 10.000 Euro
Domeniu de activitate
 • Sector: Invatamant
 • Subsector: Invatamant
 • Tip: Servicii Resurse Umane HR, Training, Cursuri

Descriere franciza

Centrul de limbi straine pentru copii este prima franciza educationala 100% cu capital romanesc unde oferim training, suport si mentorat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-13 ani din Romania in vederea educarii asimilarii cunostintelor de comunicare si scriere in Limba Engleza, Limba Germana si Limba Franceza. Suntem mandri ca avem un sistem complet pornind de la promovare, clienti, centre si ajungand pana la desfasurarea cursurilor, metode de predare, dezvoltarea lectiilor si colaborarea cu parintii.

Timp de 7 ani am desfasurat cursuri in 6 Judete ale Romaniei (Judetul Iasi, judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Neamt, judetul Vaslui, Judetul Bacau), avand o echipa de peste 29 de lectori in 40 de centre.

Incepand cu anul 2018 am deschis usile primului Centru de limbi straine in Regatul Unit al Marii Britanii in Londra in zona metropolitane si am deciz sa gandim macro astfel am creeat Franciza. In prezent avem francizati care isi dezvolta spiritul antrepenorial in domeniul educatiei printr-o afacere gandita complet, implementabila in Romania cat si peste granita si fazabila avand peste 7 ani de experienta.

Franciza atrage multi doritori (daca te afli printre ei scrie-ne pa pagina Contact) pentru judetele Romaniei, dar suntem foarte selectivi in vederea alegerii colaboratorilor. Fiecare francizat primeste la semnarea contractului o arie de 2 judete alaturate la alegere in care se poate dezvolta dupa bunul plac, neavand costuri suplimentare in functie de numarul de centre maxim avand doar un numar minim de 2 centre / judet. Taxele de francizare sunt minime pentru primul contract de colaborare, care are o durata de 4 ani, ulterior renegociendu-se franciza pe baza rezultatelor acestuia. Pretul francizei este unic, platit doar la inceputul colaborarii pe durata celor 4 ani, nefiind implicate alte taxe sau costuri suplimentare catre francizor. In acest fel, francizatul, poate sa se dezvolte dupa cum doreste in aria pe care o detine.

Oferim tot suportul necesar implementarii afacerii inclusiv primele colaborari, prima promovare, primele angajari etc. Astfel stim ca tot know-how-ul se poate transmite corect si este respectat. Sistemul Francizei  este unic, avand implementat si un software personalizat de evidenta detaliata a situatii generale pentru fiecare centru. Francizatul beneficiaza de suport tehnic, legal, informatic dar si de grafica si site personalizat, manuale si un pachet de – bun venit – in functie de necesitati. Persoanele interesate sa colaboreze cu Franciza Educationala si care doresc o afacere in domeniul educatiei care sa fie completa, testata si fezabila sunt invitate sa citeasca aceasta pagina in integralitate si sa solicite informatii suplimentare dupa caz. • Orase unde este prezenta in Romania :
 • Numar unitati proprii deschise: 30
 • Tara de origine franciza: 7
 • Vechimea franciza in Romania: 7
 • Exclusivitate pe: Judet
 • Suprafata spatiu necesar: n/a
 • Durata contract: 4 ani

 • Redeventa: 0 EUR
 • Taxa franciza: 10.000 EUR
 • Taxa marketing: 500 EUR

 • Investitie totala
  • Min: 10.000 EUR
  • Max: 10.000 EUR
  Alte Francize de vanzare
  Showroom Luxury Furniture & Caffe Boutique 88.888 Euro Showroom Luxury Furniture & Caffe Boutique Bucuresti, Romania
  Vanzare afacere franciza exclusiva pe România MORPHO Fabulous Desserts & Macarons 75.000 Euro Vanzare afacere franciza exclusiva pe România ... Bucuresti, Romania
  Franciza virtuala - monopol 1.300 Euro Franciza virtuala - monopol Bucuresti - Ilfov, Romania
  Centru de Meditatii si Limbi Straine 5.000 - 15.000 Euro Centru de Meditatii si Limbi Straine 5 unitati deschise
  Franciza cu show room in domeniul welness fitness 1.800 - 2.000 Euro Franciza cu show room in domeniul welness fitness 2 unitati deschise
  Alte Francize de vanzare