www.piataafacerilor.ro
vand afacere - cumpar afacere
Locul afacerilor profitabile
Afaceri de vanzare
Bar & Cafenea & Club Fabrici diverse Constructii & productie materiale
Hotel & Pensiune & Camping Fabrici Brutarii Afaceri Imobiliare
Patiserie - Fast Food - Cofetarie Fabrici industrie alimentara Ferme agricole si animale
Restaurant & Pizzerii & Catering Fabrici de mobila, prelucrare lemn Ferme Piscicole, Bălți - Vânătoare
Distribuitori & Comert en-gros Energie: eolian,fotovoltaic, hidro Presa & Media & Edituri
Magazine Diverse Service auto & vulcanizare Servicii
Magazine alimentare Spalatorii auto Servicii financiar & Asigurari
Magazine on line & Website Benzinarii Consultanta-HR-IT&C-Training
Saloane infrumusetare Coafura Taxi Clinici si centre medicale
Saloane masaj, centre spa & sport Firme de transport Afaceri cu plata in rate
Din 2010 - cel mai mare portal specializat în vânzări de afaceri! Peste 3.000 de anunturi - Adăugați un anunț!
Intrebari frecvente FAQ
Acces Membri
Harta Regiunilor Romania
denon mixer 1500
Reclama
Economia Online
Ziare
Intrebari frecvente in legatura cu utilizarea siteului Piata Afacerilor

Anunturile sunt valabile?

Anunturile postate pe site sunt verificate inainte de publicare. Se verifica validitatea adresei de email a utilizatorilor la inscrierea pe site. Adresele de email care devin invalide in timp datorita neutilizarii sau a dezactivarii adresei de email se radiaza din baza de date impreuna cu anunturile aferente introduse de acel utilizator.

Anunturile se actualizeaza periodic. Lunar, solicitam utilizatorilor care au anunturi mai vechi, actualizarea informatiilor furnizate in anunt sau radierea anunturilor care nu mai sunt de actualitate. Dupa o anumita perioada de timp radiem selectiv anunturile care nu au fost actualizate de mai multe luni (in functie de vechime si alte criterii). Suntem interesati sa avem doar anunturi valide.

Cat de vechi sunt anunturile postate pe site?

Va invitam sa utilizati filtrul "Vechime anunt" amplasat in partea stanga a paginii cuprinzand lista cu afaceri sau active pentru a identifica cele mai noi anunturi. Daca utilizatorii isi actualizea un anunt mai vechi acest anunt va figura ca un anunt nou.

Pentru a identifica cele mai noi anunturi va invitam sa va abonati la RSS. Gasiti butonul de abonare in dreapta sus, in fiecare pagina

In general afacerile nu se vand de pe o zi pe alta. Vanzarea efectiva necesita timp, de la cateva saptamani la ani de zile in anumite situatii, in functie de complexitatea si marimea afacerii. Chiar verificarile contabile si negocierile pot dura de multe ori cateva luni in cazul unor companii mai complexe.

Am trimis un mesaj prin intermediul siteului dar persoana care a postat anuntul nu a raspuns

Peste 80% dintre utilizatorii inregistrati ai siteului nostru revin pe portalul nostru cel putin o data pe luna. Acestia revin pe site ca urmare a expedierii newsletterelor noastre dar si ca urmare a mesajelor transmise referitor la anunturile postate pe site. Avand in vedere ca utilizatorii raspund mesajelor noastre si revin pe site, in mod normal ar trebui sa raspunda si mesajelor dumneavoastra.

Cu toate acestea, pot exista cateva explicatii pentru care unii utilizatori nu raspund mesajului dumneavoastra:

 • Unii utilizatori nu isi verifica emailul zilnic. Unii utilizatori folosesc doar saptamanal internetul. In perioada concediilor o parte dintre utilizatori sunt plecati si nu utilizeaza deloc internetul.
 • In anumite situatii vanzatorii nu raspund mesajului dumneavoastra datorita faptului ca s-ar putea sa va cunoasca si nu doresc sa poarte discutii cu dumneavoastra pentru a-si proteja afacerea.
 • Mesajul dumneavoastra trebuie sa fie in concordanta cu anuntul formulat de persoana care a postat anuntul. Daca mesajul dumneavoastra nu exprima un interes real din partea dumneavoastra, daca ati trimis un mesaj din curiozitate prin care solicitati sa primiti pe email datele de contact ale vanzatorului (sau ale investitorului) sau/si ati afisat un numar de telefon fals sau gresit; sau daca ati trimis un mesaj fara continut; este putin probabil sa fiti contactat.
 • Exista posibilitatea ca intre timp vanzatorii sa fi vandut afacerea sau sa se afle in discutii avansate deja cu un cumparator. Noi actualizam periodic anunturile. Va invitam sa studiati- Anunturile sunt valabile?
 • Sfatul nostru este sa retrimiteti mesajul dumneavoastra dupa 5 zile in situatia in care nu sunteti contactat. Daca nici dupa aceasta perioada nu va raspunde va invitam sa reincercati dupa inca o saptamana. Daca persoana care a postat anuntul nu va raspunde, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la sectiunea Contact pentru a verifica daca anuntul mai este valabil. Verificarea se realizeaza in cateva zile.

  Cum se efectueaza plata unui anunt Premium?

  Dupa introducerea anuntului dumneavoastra premium, vi se vor solicita datele dumneavoastra fiscale (datele firmei dumneavoastra sau datele personale). La finalizarea anuntului vi se va cere sa alegeti intre Plata cu cardul prin Mobilepay.ro sau transfer bancar (cu ordin de plata) si se va genera automat (din sistem) o Factura Proforma (in Lei echivalent tarifului in EURO la cursul oficial BNR), care se expediaza automat pe adresa dumneavoastra de email. Dupa efectuarea platii veti primi factura fiscala.

  Dictionar

  Cashflow - Fluxul de lichiditati al unei afaceri, calculat ca diferenta intre incasari si plati curente la nivelul unui an fiscal. Va rugam sa consultati Contabilul dumneavoastra referitor la oportunitatea complectarii. Va invitam sa complectati acest camp daca va avantajeaza, deoarece siteul detine un filtru special pentru Cash-flow si este foarte utilizat de catre analiza anglosaxona.

  EBIT: - reprezinta profitul inainte de plata dobanzilor si a impozitelor. El include si veniturile non-operationale.

  EBIT = venituri totale - cheltuieli operationale sau

  EBIT = venituri operationale - cheltuieli operationale + venituri non-operationale. Va rugam sa consultati Contabilul dvs.

  EBITDA: - (Earnings before interest, taxes, depreciations and amortization) este un indicator al profitului operational, respectiv profitul inainte de scaderea cheltuielilor financiare, a impozitului pe profit si a amortizarii. Va rugam sa consultati Contabilul dumneavoastra. Este un indicator calculat mai ales de societatile cotate la bursa si ofera o imagine a profitabilitatii companiei dumneavoastra.

  Aveti o intrebare si nu ati gasit raspunsul in aceasta prezentare? Va invitam sa studiati sectiunile:Ajutor, Servicii vanzatori, Servicii cumparatori si sectiunea Termeni si conditii. Daca nu ati gasit raspuns la intrebarea dumneavoastra va rugam sa ne transmiteti intrebarea accesand sectiunea Contact. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil

  Inregistrare Gratuita
  E-mail
  Parola
  Accesare Cont | Recuperare Parola

  Articole Presa
  Chinezii cumpara producatorii de mezeluri Elit şi Vericom 2001 din judeţul Alba
  Caroli Foods a fost cumparat de grupul mexican Sigma Alimentos
  MedLife a cumparat 55% din spitalul Humanitas Cluj
  Firma de distributie Gemini SP a fost cumparata de grupul cipriot Logicom
  Brico Depot cumpără magazinele Praktiker
  Pehart Tec din judetul Cluj a fost cumparata integral de Abris Capital Partners
  Papalekas, in negocieri pentru achizitia portofoliului de birouri al NEPI, pentru circa 340 mil. €
  Profitul net al companiilor romanesti s-a majorat cu 50% in 2016 iar cifra de afaceri a crescut cu doar 2%
  Active de vanzare
  Vanzari spatii comerciale, birouri Vanzari hale productie Camioane si semiremorci
  Inchirieri spatii comerciale, birouri Inchirieri hale productie Autospecializate si autoutilitare
  Terenuri cu potential comercial Stocuri, marfuri si ob. de inventar Autoturisme
  Linii de productie Echipamente si mobilier Horeca Echipamente industrie alimentara
  Utilaje si echipamente constructii Echipamente lemn, metal, plastic Financiar: actiuni si obligatiuni
  Utilaje si echipamente agricultura Echipamente tiparire, IT si Service Nefinaciare: brevete, marci, site
  Site-uri partenere
  Drept Online | PonturiFierbinti| Curs Valutar | Anunturi