www.piataafacerilor.ro
vand afacere - cumpar afacere
Locul afacerilor profitabile
Afaceri de vanzare
Bar & Cafenea & Club Fabrici diverse Constructii & productie materiale
Hotel & Pensiune & Camping Fabrici Brutarii Afaceri Imobiliare
Patiserie - Fast Food - Cofetarie Fabrici industrie alimentara Ferme agricole si animale
Restaurant & Pizzerii & Catering Fabrici de mobila, prelucrare lemn Ferme Piscicole, Bălți - Vânătoare
Distribuitori & Comert en-gros Energie: eolian,fotovoltaic, hidro Presa & Media & Edituri
Magazine Diverse Service auto & vulcanizare Servicii
Magazine alimentare Spalatorii auto Servicii financiar & Asigurari
Magazine on line & Website Benzinarii Consultanta-HR-IT&C-Training
Saloane infrumusetare Coafura Taxi Clinici si centre medicale
Saloane masaj, centre spa & sport Firme de transport Afaceri cu plata in rate
Peste 16.000 de investitori și profesioniști înregistrați Peste 3.000 de afaceri si active de vanzare - Adăugați un anunț!
De ce un anunt Premium?
Acces Membri
Harta Regiunilor Romania
denon mixer 1500
Reclama
Economia Online
Ziare

Piata Afacerilor.ro este un site specializat pentru vanzarea şi cumpărarea de afaceri la cheie, firme, companii. Portalul nostru dispune de o baza de date cu potentiali investitori, oameni de afaceri interesati de achizitia, vanzarea sau intermedierea unei afaceri de vanzare. Toti acesti potentiali investitori s-au inregistrat anterior ca urmare a interesului lor pentru mai multe afaceri. Pentru a vizualiza mai multe informaţii despre anunţ si pentru a intra in contact cu vanzatorii, ei trebuie să se inregistreze pe site. O mica parte din cei peste 15.300 de investitori si profesionisti au postat anunturi Cumpar-Investesc.
Aflati mai multe detalii despre sistemul nostru inovativ in sectiunea Despre noi

Servicii Anunturi Premium Plus si Premium

1. Anunturile Premium Plus si Premium oferă potenţialilor investitori garanţia că oferta dumneavoastră este certă şi reală spre deosebire de anunturile gratuite. Anunturile Premium Plus si Premium sunt evidenţiate (titlul cu galben) faţă de anunţurile gratuite. Există potenţiali investitori care işi pierd interesul cand văd anunţuri fără preţ sau fără o descriere care să indice că oferta este certă şi reală. Există vanzători care de fapt nu sunt foarte interesati sa vandă decat pentru un preţ suprarealist care nu are legatura cu realitatea - cu alte cuvinte aşteaptă "un Moş Crăciun". De asemenea, mai exista vanzatori care nu raspund mesajelor (email) transmise de potenţialii investitori. Motivele ar fi mai multe: sunt utilizatori mai in varstă care nu folosesc in mod curent internetul si emailul; unii sau răzgandit intre timp; uneori mesajele ajung in SPAM (indiferent de vointa noastra) iar unii vanzatori nu urmăresc aceste mesaje; uneori vanzătorii sunt in concediu sau poate chiar au vandut intre timp (iar noi aflăm ulterior).

2. Anunturile Premium Plus si Premium sunt promovate in newsletterele noastre trimise tuturor membrilor inregistrati si abonatilor newsletter (celor peste 18.000 de membri). De asemnea anunturile sunt promovate in retelele de socializare (Linkedin, Facebook, Google+ si Twitter), unde cateva zeci de mii de utilizatori au posibilitatea de a studia anuntul dumneavoastra.

3. Oferim posibilitatea vanzătorilor de a afişa numărul de telefon si orice alte informati doresc (pe - riscul lor) spre deosebire de anunturile gratuite unde nu este permis. Afişarea numărului de telefon vă poate aduce mai mulţi potenţiali investitori intrucat comunicarea este mai uşoara şi acccesibilă chiar şi utilizatorilor care nu s-au inregistrat pe site. In acelaşi timp insă, puteti fi deranjat de telefoanele primite la ore nepotrivite sau se poate identifica firma dupa numarul dvs. de telefon - astfel incat se poate compromite păstrarea confidentailitatii intentiei de vanzare. O solutie poate fi utilizarea temporară a unei cartele pre pay, sau a unui număr de telefon pe care nu l-ati mai folosit in relatii de afaceri, pe siteul firmei sau alte siteuri de anunturi. De asemenea, se mai poate folosi redirectionarea apelurilor de la un numar privat - care nu este cunoscut .

4. Primele pozitii la orice căutare unde se incadrează anuntul dumneavoastra. EX: dupa Judeţ, Tip Afacere, Preţ, Cifra de Afaceri, Regiune etc.

5. Oferim numarul de telefon al persoanelor care au postat anunturi Cumpar-Investesc. Acest serviciu este disponibil la cerere si punctual. (Nu furnizam o lista de numere de telefone ci individual daca unul sau mai multe anunturi considerati ca sunt compatibile cu anuntul dumneavoastra). Pentru furnizarea acestui serviciu va rugam sa ne contactati.

Dacă comandaţi un anunţ Premium Plus aveţi opţiunea de a fi pe primele pozitii in fiecare judet cu "Toate judetele" iar anuntul va fi postat pe prima pagina a site-ului (cea mai vizitata). Anunturile Premium Plus, fiind promovate pe prima pagina, vă oferă vizibilitate mărită in motoarele de cautare. (Daca cineva cauta pe Google cuvinte din anuntul dvs., sunt sanse foarte mari ca anuntul sa fie pe primele pozitii si acolo. Puteti verifica acest lucru cautand de exemplu titlul unuia dintre anunturile cu galben de pe prima pagina). Deasemnea, anuntul este promovat lunar in newsletter-ul "Ultimele anunturi Cumpar-Investesc-Vand" care ste expediat toturor utilizatorilor si abonatilor siteului.

Care este timpul mediu de vanzare a unei companii?

In literatura de specialitate, perioada medie de vanzare a unei companii in Europa Occidentala, de la momentul punerii in vanzare pană la momentul parafării contractelor de vanzare-cumparare, a fost determinată la 18 luni. Datorită crizei economice, datorită unei pieţe mai putin dezvoltate, datorita lipsei culturii antreprenoriale, datorită lipsei traditiei in domeniu, dar şi datorită pretenţiilor vanzătorilor, această perioadă este mai mare in Romania.Puteti scurta substantial acest timp comandand Premium Plus sau Premium

Recomandam perioade mai lungi, mai ales pentru companiile pentru care se solicită preţuri mai mari (intrucat potentialii investitori sunt mai putini şi trebuie să detină sume mai mari); precum şi pentru afacerile de nisă (potentialii investitori sunt mai putini intrucat - de obicei - ar trebui să activeze in acelasi domeniu de nisă).

In acest sens, oferim urmatoarele reduceri de pret fata de tariful pe o luna:

 • Reducere 33% pentru anunturile pe 3 luni (platiti tariful a 2 luni si primiti 3 luni)
 • Reducere 50% pentru anunturile pe 6 luni (platiti 3 luni si primiti 6 luni)
 • Reducere 58% pentru anunturile Premium pe 1 an (platiti 5 luni, primiti 12 luni)
 • Tarifele sunt afisate pe site iar reducerea este inclusa in pretul afisat.

  Lista serviciilor furnizate si tarifele le regasiti in sectiunea Vinde o afacere

  Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul nostru va invitam sa studiati: Despre noi, Termeni si conditii, Sfaturi Vanzatori, si Intrebari frecvente,

  Inregistrare Gratuita
  E-mail
  Parola
  Accesare Cont | Recuperare Parola

  Articole Presa
  3 români discreţi au făcut o reţea de cablu în Belgrad, pe care au vândut-o pentru aproape 50 de milioane de euro
  Un fond de investiţii din Cehia cumpără un trader local de gaze cu afaceri de 90 mil. lei
  Digi cumpără al doilea cel mai mare operator maghiar pentru 140 milioane euro
  Iulian Dascălu a vandut 50% din compania ce detine cele patru Iulius Mall pentru o suma de peste 100 milioane Euro
  Daimler a cumpărat aplicatia românească Clever Taxi cu peste 10 milioane Euro
  Cel mai mare creditor al companiilor românești este... furnizorul. Datoriile se platesc la 176 de zile!
  OTP Bank cumpără Banca Romanească și ajunge în top 10
  Intesa Sanpaolo cumpără Veneto Banca din România
  Abonare Newsletter
  Active de vanzare
  Vanzari spatii comerciale, birouri Vanzari hale productie Camioane si semiremorci
  Inchirieri spatii comerciale, birouri Inchirieri hale productie Autospecializate si autoutilitare
  Terenuri cu potential comercial Stocuri, marfuri si ob. de inventar Autoturisme
  Linii de productie Echipamente si mobilier Horeca Echipamente industrie alimentara
  Utilaje si echipamente constructii Echipamente lemn, metal, plastic Financiar: actiuni si obligatiuni
  Utilaje si echipamente agricultura Echipamente tiparire, IT si Service Nefinaciare: brevete, marci, site
  Site-uri partenere
  Drept Online | PonturiFierbinti| Curs Valutar | Anunturi