Ringier cumpara eJobs.ro

Compania elveţiană Ringier, unul dintre cele mai importante grupuri de media din România, a cumpărat un pachet de 70% din acţiunile Ejobs Group, firmă care operează portalul de joburi eJobs, potrivit unui anunţ făcut vineri de grupul de presă.

Prin aceasta tranzactie, Ringier Romania isi creste cota de piata in domeniul digital, directie strategica a grupului. Inca de la lansarea sa din 1999, eJobs.ro este lider pe piata portalurilor de joburi din Romania.

Cele doua parti implicate nu au precizat valoarea tranzactiei.

Conform datelor aferente lunii ianuarie 2012, eJobs.ro inregistreaza mai mult de 1,7 milioane de vizitatori unici pe luna.

Achizitia este in linie cu strategia globala a Ringier de dezvoltare in zona digitala, in special in sectorul transaction based al pietei online.

Ringier preia 70% din actiunile Ejobs Group S.A. Acest pachet cuprinde majoritatea actiunilor detinute de catre cei doi fondatori locali ai eJobs, Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar, precum si intregul pachet de actiuni detinute de catre un investitor financiar.

Dupa finalizarea tranzactiei, cei doi fondatori locali vor ramane in companie in calitate de actionari minoritari si vor face parte din top managementul businessului eJobs.ro

Sursa: Zf.ro