Politica de Confidențialitate

Politica de confidentialitate acopera tratamentul nostru asupra informatiilor cu caracter personal pe care le colectam cand vizitati websiteul www.PiataAfacerilor.ro.

Declaratie privind pastrarea confidentialitatii

Pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal furnizate de catre dumneavoatra direct sau indirect este una dintre prioritatile activitatii noastre. Ne angajam sa respectam si sa protejam toate informatiile cu caracter personal iar prezentarea de mai jos va va informa despre activitatile noastre, drepturile dumneavostra si legislatia in domeniu.

Cine suntem?

Websiteul PiataAfacerilor.ro este un serviciu independent de anunturi al SC Optim Capital SRL, CUI: RO25228463, J05/343/2009 - datele dumneavoastra personale fiind protejate conform legislatie nationale si europene in vigoare. Serviciile noastre furnizate prin intermediul websiteului PiataAfacerilor.ro se supun Politicii de confidentialitate si Termenilor si conditiilor de utilizare. Compania Optim Capital SRL este inregistrata in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 15588.

Ce informatii colectam?

La inregistrarea pe site

La inregistrarea pe site, solicitam de la utilizatori urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, parola, tara, judet, localitate, nume firma, adresa firma, telefon, pozitia in firma, intentia de achizitiona o afacere sau un activ, tip afacere dorit.

La comandarea unui anunt/serviciu platit se solicita datele pentru facturare, astfel:

  • Pentru firme: Nume firma, CUI, Numar de inregistrare la Registrul Comertului, Adresa, localitate, judet;
  • Pentru persoane fizice: Nume Prenume, Adresa, localitate, judet, Serir numar carte de identitate. Cod numeric Personal. Toate aceste informatii sunt necesare datorita obligatiei noastre de a emite factura pentru toate comenzile, inclusiv pentru serviciile oferite persoanelor fizice.
  •  

    La trimiterea unei mesaj catre un anunt .

    Accesand butonul "Trimite mesaj", utilizatorii inregistrati anterior vor furniza datele de contact inregistrate anterior in baza de date: Nume, Prenume, email, telefon si text mesaj. Toate aceste informatii vor fi afisate pe ecran in formularul de trimitere mesaj. Mesajele se expediaza instant direct catre adresa de email a persoanei care a postat anuntul.

    Informatii pe care le colectam cand vizitati siteul

    Informatii dispozitiv - Colectăm informații specifice dispozitivului cum ar fi versiunea sistemului de operare, model telefon mobil, dimensiunea ecranului, identificatorii unici. De exemplu, numele rețelei mobile pe care o utilizați. Asociem identificatorii dispozitivului cu contul dvs.

    Informații despre locatie - În funcție de setarile dispozitivului dvs., dacă editati un articol pe siteul nostru, colectăm și procesăm automat informații despre locația dvs. actuală. Utilizăm tehnologii diverse pentru a determina locul, inclusiv adresa IP, GPS, punctele de acces Wi-Fi și turnurile mobile. Datele dvs. de localizare vă permit să vedeți articole-anunturi din zona dumneavoastra și vă ajută să postați articole din locul dvs.

    Date despre utilizator și autentificare - Detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. De asemenea, vă vom păstra informațiile de autentificare (date de înregistrare, data ultimei modificări a parolei, data ultimei autentificări reușite), tipul și versiunea browserului dvs.

    Informatii de tip Clickstream - Colectăm informații despre activitatea utilizatorilor pe siteul PiataAfacerilor.ro, care includ paginile de internet din care ați accesat Platforma noastră, data și ora fiecărei vizite, bannerele publicitare sau conținutul pe care ați făcut clic, durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul Platformei noastre.

    Cookies - Utilizăm cookies pentru a gestiona sesiunile utilizatorilor, pentru a stoca preferințele de selecție a limbilor și a vă oferi reclame relevante. "Cookies" sunt fișiere text mici transferate de un server web pe hard disk-ul dispozitivului dvs.. Cookies pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitei dvs., istoricul navigării, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookies sau să vă avertizeze atunci când paginile de internet setează sau accesează cookies. Dacă dezactivați sau refuzați cookies, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale Serviciilor/Platformelor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționează corect. Pentru mai multe informații despre cookies pe care le folosim, vă rugăm să consultați Politica privind Cookies.

    Date de la terți sau surse disponibile public.

    Primim date personale despre dvs. de la diverși terți (și surse publice), după cum urmează:

    Anumite informații tehnice și de utilizare de la furnizori de analize, cum ar fi Google, Statcounter.com, Internet.ru. Aceste informatii sunt: Adresa IP, geolocația, istoric de navigare de la rețelele de publicitate cum ar fi Google;

    Informatii legate de compania dumneavostra sunt verificate pe siteul www.MFinante.ro inainte de intocmirea facturilor.

    Colectam informatii despre copii?

    Serviciile noastre nu sunt destinate persoanelor care nu au implinit 16 ani. In situatia in care constatam ca exista conturi de utilizator creeate de persoane care nu au implinit 16 ani le vom radia.

    De ce prelucram date cu caracter personal?

    Prelucram date cu caracter personal pentru urmatoarele situatii:

  • pentru executarea unui contract sau unei solicitari de prestari de servicii pentru dumneavoastra,
  • pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si pentru intarirea securitatii pastrarii datelor cu caracter confidential;
  • pentru respectarea legislatiei in vigoare;
  •  

    Pentru accesul dumneavoastra la anumite informatii și pentru furnizarea serviciilor websiteului nostru

  • Când vă conectați cu adresa de e-mail, vă vom folosi prenumele și numele, numărul de telefon mobil și/sau adresa de e-mail pentru a vă identifica ca utilizator și pentru a vă da acces la Platforma noastră.
  • Când vă conectați utilizând contul dvs. Facebook, folosim numele și prenumele din profilul dvs. de pe Facebook și adresa de e-mail Facebook pentru a vă identifica ca utilizator pe platforma noastră și pentru a vă oferi acces la platforma noastră.
  • Când vă conectați utilizând contul dvs. Google Plus, folosim numele și prenumele din profilul dvs. de pe Google plus și adresa de e-mail pentru a vă identifica ca utilizator pe platforma noastră și pentru a vă oferi acces la platforma noastră.
  • . Datele de de mai sus sunt utilizate de noi pentru livrarea serviciilor noastre în conformitate cu Termenii si conditiile de Utilizare.
  • Utilizăm adresa dvs. de e-mail pentru a vă da sugestii și recomandări despre Serviciile noastre care ar putea fi de interes pentru dvs.
  •  

    Prelucrăm informațiile cu character personal de mai sus pentru a va asigura un serviciu adecvat in relatia cu dumneavoastra și pentru de a desfășura activități de marketing legate de serviciile oferite care v-ar putea interesa.

    Pentru îmbunătățirea serviciilor si a experienței dumneavostra la accesarea websiteului. Utilizăm informatii de tip clickstream pentru:

  • un conținut personalizat – De exemplu, să vă oferim rezultate de căutare mai relevante atunci când utilizați Serviciile noastre.
  • a afla cât timp stați pe websiteul nostru și cum navigați prin platforma noastră - pentru a vă înțelege interesele și a îmbunătăți serviciile noastre pe baza acestor date. De exemplu, vă putem oferi sugestii privind conținutul pe care îl puteți vizita pe baza conținutului pe care ați făcut clic.
  • a monitoriza și raporta eficiența furnizării de campanii partenerilor noștri de afaceri și analiza internă a afacerilor.
  • a preintampina afișarea de informatii nerelevante pentru dumneavoastra sau multiplicarea afisarii unor informatii neiteresate pentru utilizator.
  •  

    Utilizăm datele dvs. de locație pentru următoarele scopuri:

  • pentru a prelucra informații anonime și agregate despre caracteristicile și comportamentul utilizatorilor, inclusiv în scopul analizei de afaceri, segmentării și dezvoltării profilurilor anonime.
  • pentru a îmbunătăți performanța serviciilor noastre și pentru a personaliza conținutul pe care îl direcționăm către dvs. De exemplu - cu ajutorul datelor de localizare afișăm anunțurile care se află în vecinătatea dvs. pentru a vă îmbunătăți experiența de cumpărare.
  • pentru a măsura și a monitoriza reactia dvs. la bannerele publicitare terțe plasate pe Platforma noastră.
  •  

    Cu ajutorul datelor dvs. de la înregistrare pe site, care includ emailul și numărul de telefon, determinăm diferitele dispozitive (precum calculatoare personale, telefoane mobile, tablete) prin intermediul cărora accesați platforma noastră. Acest lucru ne permite să asociem activitatea dvs. pe platforma noastră pe diferite dispozitive și ne ajută să vă oferim o experiență adecvată indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

    Noi prelucrăm informațiile de mai sus pe baza interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe Platforma noastră și a îndeplini în mod adecvat contractul cu dumneavoastră.

    Pentru a vă furniza un serviciu securizat si sigur

  • Utilizăm datele din jurnale și identificatorii unici de dispozitiv pentru a administra și proteja Platforma noastră (inclusiv depanare, analiză de date, testare, prevenire fraudă, întreținere sistem, suport, raportare și găzduire de date).
  • Analizăm mesajele expediate pentru a preveni fraude și pentru a asigura blocarea mesajelor spam sau a mesajelor abuzive care pot fi trimise de orice alt utilizator către dvs.
  •  

    Noi prelucrăm informațiile de mai sus pentru indeplinirea cu succes a solicitarilor dvs, pentru îmbunătățirea serviciilor noastre și pe baza interesului