www.piataafacerilor.ro
vand afacere - cumpar afacere
Locul afacerilor profitabile
Afaceri de vanzare
Bar & Cafenea & Club Fabrici diverse Constructii & productie materiale
Hotel & Pensiune & Camping Fabrici Brutarii Afaceri Imobiliare
Patiserie - Fast Food - Cofetarie Fabrici industrie alimentara Ferme agricole si animale
Restaurant & Pizzerii & Catering Fabrici de mobila, prelucrare lemn Ferme Piscicole, Bălți - Vânătoare
Distribuitori & Comert en-gros Energie: eolian,fotovoltaic, hidro Presa & Media & Edituri
Magazine Diverse Service auto & vulcanizare Servicii
Magazine alimentare Spalatorii auto Servicii financiar & Asigurari
Magazine on line & Website Benzinarii Consultanta-HR-IT&C-Training
Saloane infrumusetare Coafura Taxi Clinici si centre medicale
Saloane masaj, centre spa & sport Firme de transport Afaceri cu plata in rate
Din 2010 - cel mai mare portal specializat în vânzări de afaceri! Peste 3.000 de anunturi - Adăugați un anunț!
Termeni si conditii
Acces Membri
Harta Regiunilor Romania
denon mixer 1500
Reclama
Economia Online
Ziare
Vizitand www.piataafacerilor.ro sunteti avizati de existenta urmatoarelor conditii:

Dupa completarea formularului de inregistrare deveniti membru al siteului nostru www.PiataAfacerilor.ro si sunteti de acord cu urmatoarele conditii:

 • Toate datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt confidentiale, protejate si nu vor fi publicate sau folosite in alte scopuri.

 • Accesul dumneavostra la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.

 • Contactarea utilizatorilor care au postat un anunt se realizeaza prin intermediul mesajelor. Utilizatorii logati (cu adresa de email si parola) pot trimite mesaje catre un utilizatorii care au postat anunturi. Mesajul (care contine campurile: numele si prenumele persoanei interesate impreuna cu numele firmei, telefon si adresa de e-mail, textul mesajului) se transmite instant catre adresa de email a persoanei care a introdus anuntul.

 • Nu se permite postarea in continutul anuntului a datelor de contact, a siglei, a adresei siteului de prezentare sau a numarului intern de inregistrare a ofertei cu exceptia utilizatorilor care au accesat serviciul Premium (daca doresc acest lucru) precum si in cazul anunturilor din sectiunea active: Camioane si Semiremorci, Autovehicule specializate si autoutilitare, Autoturisme; .

 • Ne rezervăm dreptul de a furniza punctual, exclusiv, doar numărul de telefon pentru anunturile publicate pe site (in sectiunile Afaceri, anunturi Cumpar-Investesc, Active), acelor persoane care au comandat si achitat un anunt Premium Plus.

 • Este interzisa trimiterea repetata de mesaje: a) fara text sau continand oferte si reclame care au ca scop promovarea unor servicii/oferte de orice fel (inclusiv intermedierea imobiliara sau de afaceri); b) mesaje fara numar de telefon sau cu numar de telefon eronat; c) mesaje cu acelasi continut catre un singur anunt sau mai multor anunturi. Ne rezervam dreptul de a suspenda/dezactiva utilizatorii care trimit in mod repetat aceste tipuri de mesaje prin intermediul siteului nostru. Dorim sa pastram intimitatea utilizatorilor nostri si sa preintampinam trimiterea de mesaje Spam.

 • Nu acceptam anunturi gratuite (sau premium) care au un continut exclusiv de promovare a unor servicii de orice fel. Invitam companiile care doresc sa ofere servicii profesionale utilizatorilor siteului nostru sa acceseze serviciile dedicate de Publicitate.

 • Nu acceptam decat anunturi care au o descriere minima privitor la activitatea firmei sau a afacerii, precum si a tipului de produse sau servicii comercilizate.

 • Ne asumam responsabilitatea de a modifica/sterge continutul anunturilor, in situatia in care acestea nu respecta termenii si conditiile de utilizare; in situatia postarii unor anunturi care nu au legatura cu profilul www.PiataAfacerilor.ro; in situatia postarii unor anunturi rauvoitoare sau defaimatoare.

 • Ne asumam responsabilitatea de a modifica/sterge continutul anunturilor, in situatia in care acestea nu respecta termenii si conditiile de utilizare; in situatia postarii unor anunturi care nu au legatura cu profilul www.PiataAfacerilor.ro; in situatia postarii unor anunturi rauvoitoare sau defaimatoare.

 • Trebuie sa pastrati numele de utilizator “username” si parola in siguranta si sa nu le divulgati nimanui. Sunteti resposnabil de actiunile oricarei persoane care acceseaza serviciul folosind numele de utilizator si parola dumneavoastra.

 • Toate detaliile anunturilor, trebuiesc verificate si nu ne asumam nici o raspundere legata de realitatea si acuratetea informatiilor oferite de utilizatori;

 • Toate informatiile scrise, pozele si designul siteului sunt proprietatea SC Optim Capital SRL, CUI:25228463, ORC J05/343/20019. Nimic din materialele prezentate nu pot fi reproduse fara permisiunea noastra scrisa. Continutul Site-ului, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul nostru scris prealabil. Puteti descarca/copia materiale, intr-un singur exemplar si doar pentru uz personal.

 • Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul websiteului www.PiataAfacerilor.ro, Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate acopera tratamentul nostru asupra informatiilor cu caracter personal pe care le colectam cand vizitati websiteul www.PiataAfacerilor.ro

Protectia, Colectarea si Utilizarea datelor cu Caracter Personal

Datele de identificare ale utilizatorilor inregistrati sunt protejate conform legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si conform Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice modificate si completate.

O data ce va inregistrati ca utilizator, va dati consimtamantul ca informatiile cu caracter personal sa fie utilizate conf. legi 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, pentru campanii de marketing direct prin e-mail si pentru promovare, furnizandu-va informatii privind la serviciile si produsele noastre si ale partenerilor nostri care vor fi in interesul dumneavoastra.

PiataAfacerilor.ro este un serviciu independent de anunturi al SC Optim Capital SRL, datele dumneavoastra personale fiind protejate conform legislatie nationale si europene in vigoare. Datele personale ale utilizatorilor sunt protejate conform legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si conform Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice modificate si completate. Optim Capital este inregistrat in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 15588.

Noi utilizam informatiile despre utilizatori cu alte informatii pe care le avem (incluzand informatii de la partenerii de afaceri sau din alte surse) si vom folosi toate informatiile exclusiv pentru operatiuni de comunicare si de marketing.

Informatiile colectate sunt pastrate intr-o baza de date conectata la site-ul PiataAfacerilor.ro. Colectam si inregistram informatii cu caracter personal pentru urmarirea si monitorizarea utilizarii websiteului nostru.

Exista 4 tipuri de utilizatori: utilizatori administratori, care au acces la toate fisierele din baza de date; utilizatori abonati newsletter, utilizatori cumparatori, utilizatori intermediari si utilizatori vanzatori.

Datele utilizatorilor sunt protejate printr-un sistem de login bazat pe adresa de e-mail personal si parola. Pentru a imbunatatii siguranta parolei, aceasta nu poate fi mai mica de 5 caractere. Parolele sunt securizate cu ajutorul algoritmului MD5.

Utilizatorii isi dau acordul la inscriere pe site, ca datele pesonale de contact sa fie puse la dispozitia celui care a postat un anunt doar in situatia in care acesta este interesat de anuntul respectiv. Datele furnizate sunt: nume prenume, nume companie. adresa de e-mail si numar telefon. Utilizatorilor vanzatori, cumparatori sau intermediari li se asigura confidentialitatea datelor cu exceptia situatie in care acestia opteaza pentru un serviciu premium. In aceasta situatie utilizatorii au libertatea de a afisa datele de contact in cadrul anuntului.

Orice utilizator are dreptul in orice moment, sa refuze informatiile comunicate de catre noi, trimitand un e-mail catre office@piatafacerilor.ro, fara costuri, indicand clar faptul ca nu mai doriti ca datele dumneavoastra sa fie utilizate in viitor in scopuri marketing direct prin e-mail. Noi vom executa solicitarea dumneavoastra prompt in maxim 7 zile lucratoare.

Ne rezervam dreptul:

 • sa limitam accesul la acest serviciu oricarei persoane sau regiune geografica;
 • sa schimbam scopul serviciului oferit;
 • sa schimbam conditiile de utilizare;

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne contactati la sectiunea Contact

Inregistrare Gratuita
E-mail
Parola
Accesare Cont | Recuperare Parola

Articole Presa
Chinezii cumpara producatorii de mezeluri Elit şi Vericom 2001 din judeţul Alba
Caroli Foods a fost cumparat de grupul mexican Sigma Alimentos
MedLife a cumparat 55% din spitalul Humanitas Cluj
Firma de distributie Gemini SP a fost cumparata de grupul cipriot Logicom
Brico Depot cumpără magazinele Praktiker
Pehart Tec din judetul Cluj a fost cumparata integral de Abris Capital Partners
Papalekas, in negocieri pentru achizitia portofoliului de birouri al NEPI, pentru circa 340 mil. €
Profitul net al companiilor romanesti s-a majorat cu 50% in 2016 iar cifra de afaceri a crescut cu doar 2%
Active de vanzare
Vanzari spatii comerciale, birouri Vanzari hale productie Camioane si semiremorci
Inchirieri spatii comerciale, birouri Inchirieri hale productie Autospecializate si autoutilitare
Terenuri cu potential comercial Stocuri, marfuri si ob. de inventar Autoturisme
Linii de productie Echipamente si mobilier Horeca Echipamente industrie alimentara
Utilaje si echipamente constructii Echipamente lemn, metal, plastic Financiar: actiuni si obligatiuni
Utilaje si echipamente agricultura Echipamente tiparire, IT si Service Nefinaciare: brevete, marci, site
Site-uri partenere
Drept Online | PonturiFierbinti| Curs Valutar | Anunturi