Ajutor

Probleme la înregistrare - După înregistrare, căutaâi mesajul "Activare cont site Piata Afacerilor" in Inbox (sau Mesaje Primite).
Uneori (independent de vointa noastra) mesajele ajung in Directorul SPAM care se afla sub "Inbox" (Mesaje Primite). Daca mesajul a ajuns in SPAM, selectati-l, dupa care dati click pe "Not SPAM" (un buton deasupra listei de mesaje) sau tineti apasat butonul stanga al muose-ului pe titlul mesajului (din lista de mesaje SPAM) si mutati-l in Inbox/Mesaje Primite.
Daca nu gasit mesajul site Piata Afacerilor" si nu va descurcati, trimiteti un mesaj cu subiectul Activare cont de pe adresa dvs care doriti sa fie activata. Daca in decursul a 10 zile de la inregistrare nu ati reusit sa activati contul de utilizator, va trebui sa va inregistrati inca o data intrucat conturile nevalidate se radiaza (chiar daca primiti in continuare newsletterele noastre).
 
Am uitat parola - Accesati Recuperare Parola. Dupa introducerea adresei de email veti primi un mesaj cu o parola noua temporara. Dupa accesarea contului alegeti "Modifica date personale" din Acces Membri pentru a introduce o noua parola - personala.
 
Cum adaug adresa de email office@piataafacerilor.ro la Contacts/Contacte? - In cazul Yahoo, pentru a adauga la contacte adresa noastra de email, deschideti emailul primit de la noi, iar in bara de sus aveti desenata o rotita (dupa Print). Dati click si selectati Add Sender to Contacts.
 
Cum verific daca sunt logat? Dupa introducerea adresei de email si a parolei in Autentificare (dreapta sus), trebuie sa aveti afisat numele dumneavoastra de la inregistrare.
 
Adaugare anunt
1. Utilizator NOU: Alegeți optiunea Creeaza cont din Autentificare sau accesați acest link. Completati datele cerute. Veți primi un email cu linkul de activare a contului dumneavoastra după care accesați linkul. 
Utilizator înregistrat: Trebuie să vă logați cu adresa de email și parola dumneavoastră la Autentificare;
2. Alegeți butonul Adaugă anunț din dreapta sus;
3. Selectați Afaceri, Active, Francize sau Cumpar-Investesc. Alegeți Anunt Gratuit sau Premium;
 
Modificarea/Stergerea unui anunt:
1. Introduceti adresa de email si parola de la inregistrare la Autentificare;
2. Alegeti optiunea Anunturi Active sau Anunturi dezactivate din Contul meu;
3. Selectati anuntul care doriti sa-l modificati si alegeti Modifica anunt;
4. Modificati campurile dorite si dati click pe "Modifica anunt".
 
Contactarea persoanei care a postat un anunt
Daca aveti cont de utilizator, trebuie sa sa va logati cu adresa de email si parola de inregistrare la Autentificare (dreapta sus). Daca sunteti un utilizator nou, va trebui sa va inregistrati (ca utilizator cumparator, vanzator sau intermediar).
 
Dupa logare va trebui sa cautati anuntul care va intereseaza iar in partea de jos, la sfarsitul anuntului veti gasi un buton "Trimite mesaj". Complectati mesajul dumneavoastra si accesati butonul "Trimite"
 
Contactarea persoanei care a expediat un mesaj
Depunem eforturi importante pentru pastrarea confidentialitatii utilizatorilor nostri. La momentul primirii unor mesaje, dumneavoastra decideti daca (si cum) veti contacta persoana interesata. Trebuie sa aveti in vedere ca exista si persoane rău-voitoare interesate în colectarea informatiilor personale, avand ca scop santajul sau colecatrea datelor bancare! 
 
Atentie la SCAM 
Daca constatati ca mesajele sunt in in alta limba (engleza deobicei) sau in limba romana dar incorect gramatical si vi se solicita date de contact sau expedierea unor informatii catre o adresa de email - NU raspundeti la mesaje! Va recomandam sa contactati persoanele exclusiv telefonic. Daca nu exista numar de telefon corect - nu trimiteti mesaje. Noi monitorizam mesajele insă uneori nu reusim sa identificam intdeauna aceste mesaje in timp util. Daca reusim sa identificam acesti utilizatori ii blocam si radiem mesajele expediate. Detalii: Atentie la fraudele de tip SCAM!
 
Aveti o intrebare si nu ati gasit raspunsul in aceasta prezentare? Va invitam sa studiati sectiunile: Intrebari frecvente FAQ, Sfaturi Vanzatori, Sfaturi cumparatori si sectiunea Termeni si conditii. Daca nu ati gasit raspuns la intrebarea dumneavoastra va rugam sa ne transmiteti intrebarea accesand sectiunea Contact. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.