Beneficii X 2

De sărbători dublăm beneficiile!

Comandă un anunt Premum Plus sau Premium în perioada 19.12.2022 - 15.01.2023 si primești dublul perioadei comandate înpreună cu extra-opțunile dorite! 

Pentru a beneficia de aceasta oferta, comandati anuntul, extra-optiunile dorite si perioada. Dupa efectuarea platii veti primi dublul perioadei comandate. 

Anuntul Premium vă ajută să atrageti de peste 5 ori mai multi potențiali clienți față de un anunt gratuit. Anuntul este evidentiat si va fi pe primele pozitii in domeniul de activitate si/sau in judetul dvs la orice filtrare in website. Anuntul dvs va fi prezentat - o aparitie - in newsletul "Ultimele anunturi" -  si in "Anunturi regionale" (in regiunea dvs.).  

Anuntul Premium Plus vă ajută să atrageti cu peste 25% mai mulți potențiali clienți față de un anunt Premium. Anunturile Premium Plus sunt clasate inaintea anunturilor Premium si Gratuite la orice cautare si filtrare de anunturi unde se incadreaza anuntul dvs. (judet/tip afacere). Anuntul dvs va fi prezentat suplimentar lunar in newsletter-ul Ultimele anunturi. 

Extra-optiunea "Prima pagina" vă ajută să atrageti între 2,5 si 5 ori mai multi potențiali clienți față de un anunt Premium fără această extra-optiune - (depinde de pret - domeniu de activitate - tip afacere ex.:retail). Pe langa traficul normal mai mare al primei pagini, va ajuta ca anuntul dvs sa fie mai bine indexat in motoarele de cautare; astfel ca daca cineva va cauta o afacere similara in motoarele de cautare - anuntul dvs.va fi mai usor da gasit pe siteul nostru.

Extra-optiunea "Toate judetele" vă ajută să atrageti între 5 si 20 ori mai multi potențiali clienți față de un anunt Premium fără această extra-optiune - (depinde de pret si domeniu de activitate). Anuntul dvs. va fi prezent in fiecare judet sau regiune.  Este ideala pentru:

Nu sunteti sigur de eficienta sistemului nostru?: Vă invitam sa studiati anunțul: BRUTARIE CU CONTRACT SEMNAT CU SUPERMARKETURI ! care a reusit sa atraga peste 800.000 Euro de la investitorii prezenti pe siteul nostru cu un anunt Premium Plus si extraoptiunea Toate judetele si prima pagina.

Detalii Servicii Afaceri si Active

Servicii Master Francize

Am promovat mai multe Francize de-a lungul activitatii noastre. Ce-i mai multi si-au gasit potentiali clienti pentru Master franciza sau pentru atragerea de francizati. Franciza Rafus Academy si-a gasit toti francizatii doriti din Romania. Dupa prima promovare mai avea doar o regiune de acoperit. La a 2-a promovare pe siteul nostru a dezactivat anuntul dupa 2 saptamani.

Avem reduceri substantiale pentru promovarea master francizelor. Detalii: Servicii master francize

Vă recomandăm să studiați atent anunul dvs. și să verificați următoarele:

Acordam reduceri substanțiale pentru comenzile pe 3 luni si 6 luni

Daca aveti de vanzare o afacere de valoare mai mare sau este dintr-o zona specializata - de nisa; daca este un anunt de vanzare intocmit corect, cu un pret realist de listare a afacerii de vanzare; trebuie sa stiti ca timpul mediu de vanzare a unei companii este de in medie de 1,5 ani. Vă recomandăm să va promovati anuntul pe o perioada cat mai lunga intrucat potentialii cumparatori sunt mult mai puțini decat la vanzarea unui imobil sau a unei masini..

Mai trebuie sa stiti ca interesul cumparatorilor este fluctuant. Unii iau decizia de achizitie in functie de disponibilitatile financiare de la un moment dat – nu au o strategie stabilita cu mult timp inainte si un plan concret. Altii cauta doar in momentul in care fac rost de resursele financiare - timp in care pot sa rateze oportunitati. Daca nu aveti oferta prezentă constant la vanzare, puteti rata potențiali investitori. Mai ales pentru afacerile de valori mari aveti nevoie de o perioada mai lunga si constanta de promovare. 

Oferim in mod standard fata de anunturil pe 30 de zile urmatoarele reduceri:

- Reducere 33% pentru anunturile pe 3 luni (platiti tariful a 2 luni si primiti 3 luni)
- Reducere 50% pentru anunturile pe 6 luni (platiti 3 luni si primiti 6 luni)

Detalii Servicii Afaceri si Active

Aveti dubii privind eficienta promovarii pe siteul nostru? va recomandam studiati sectiunea testimoniale

Pentru orice detalii, ajutor, sfat vă invităm să ne contactați.