Cadou X 2

De sărbători dublăm beneficiile!

Comandă un anunt Premum Plus sau Premium în perioada 18.12.2023 - 12.01.2024 si primești dublul perioadei comandate înpreună cu extra-opțunile dorite! 

Pentru a beneficia de această ofertă: comandați și achitați un anunț Premium Plus sau Premium împreună cu extra-optiunile dorite și perioada dorită.

După efectuarea plății, perioada de valabilitate a anuntului dvs. se va extinde automat cu dublul perioadei comandate și va fi consemnată pe factura fiscală aferentă. 

Anuntul Premium vă ajută să atrageti de peste 5 ori mai multi potențiali clienți față de un anunt gratuit. Anuntul este evidentiat si va fi pe primele pozitii in domeniul de activitate si/sau in judetul dvs la orice filtrare in website. Anuntul dvs va fi prezentat - o aparitie - in newsletul "Ultimele anunturi" -  si in "Anunturi regionale" (in regiunea dvs.).  

Anuntul Premium Plus vă ajută să atrageti cu peste 25% mai mulți potențiali clienți față de un anunt Premium. Anunturile Premium Plus sunt clasate inaintea anunturilor Premium si Gratuite la orice cautare si filtrare de anunturi unde se incadreaza anuntul dvs. (judet/tip afacere). Anuntul dvs va fi prezentat suplimentar lunar in newsletter-ul Ultimele anunturi. 

Extra-optiunea "Prima pagina" vă ajută să atrageti între 2,5 si 5 ori mai multi potențiali clienți față de un anunt Premium fără această extra-optiune - (depinde de pret - domeniu de activitate - tip afacere ex.:retail). Pe langa traficul normal mai mare al primei pagini, va ajuta ca anuntul dvs sa fie mai bine indexat in motoarele de cautare; astfel ca daca cineva va cauta o afacere similara in motoarele de cautare - anuntul dvs.va fi mai usor da gasit pe siteul nostru.

Extra-optiunea "Toate judetele" vă ajută să atrageti între 5 si 20 ori mai multi potențiali clienți față de un anunt Premium fără această extra-optiune - (depinde de pret si domeniu de activitate). Anuntul dvs. va fi prezent in fiecare judet sau regiune.  Este ideala pentru:

Detalii Servicii Afaceri si Active

Servicii Master Francize

Am promovat mai multe Francize de-a lungul activitatii noastre. Ce-i mai multi si-au gasit potentiali clienti pentru Master franciza sau pentru atragerea de francizati. 

Avem reduceri substantiale pentru promovarea master francizelor. Detalii: Servicii master francize

Vă recomandăm să studiați atent anunul dvs. și să verificați următoarele:

Detalii Servicii Afaceri si Active

Va recomandam studiati sectiunea testimoniale

Pentru orice detalii, ajutor, sfat vă invităm să ne contactați.