Servicii si Tarife Afaceri si Active

Servicii Anunturi Afaceri si Active
 
Ordinea anunturilor:
1. Anunturile Premium Plus -  Sunt pozitionate in fața anunțurilor Premium si beneficiaza lunar de o promovare suplimentara (fata de Premium) in Newsletterul Ultimele Anunturi - (peste 17.000 abonati)
2. Anunturile Premium - Sunt pozitionate in fața anunțurilor Gratuite si sunt prezentate in cadrul Newsletterelor Ultimele anunturi si Anunturi Regionale (in regiunea aferentă) .
3. Anunturi Gratuite - Sunt pozitionate dupa anunturile Premium Plus si Premium. Nu includ date de contact. Vanzatorii vor primi doar mesaje in perioada de testare de 20 de zile.
 
TARIFE SERVICII
 
 

Premium

 

Premium Plus

 

  1 lună

20 Euro 30 Euro

 

3 luni -33%

 

40 Euro

13,33 Euro/luna

 

60 Euro

20 Euro/luna

 

6 luni -50%

 

60 Euro

10 Euro/luna

 

90 Euro

15 Euro/luna

Notă: La prețurile afișate se adaugă TVA. Preturile sunt calculate în Lei la cursul BNR, la data efectuării comenzii.

 

Extraopțiuni:

- Reactualizare anunț - Anunțul dumneavoastră va fi actualizat în listele de anunțuri la intervalul de timp ales, figurând pe site la fel ca un anunț nou. Ex: Daca comandati un anunt Premium Plus, indiferent de numarul aunturilor Premium Plus, noi aparute între timp pe site, anuntul dvs va fi pe prima/primele pozitii dupa 7 zile / 14 zile sau 30 zile.

  Pret
7 zile 20  15 Euro
14 zile 15  10 Euro
30 zile 10   5 Euro

 

- Anunt afisat pe Prima Pagină - Anuntul va fi promovat alternativ pe prima pagină la Top afaceri si in directorul Top afaceri promovate pe prima pagina. Având anunțul promovat pe prima pagină, el va fi mai ușor indexat pe motoarele de căutare (Google, Bing) astfel că dacă cineva va căuta, în motorul de căutare respectiv, cuvinte cheie care corespund titlului/descriererii anuntului dvs, anuntul va fi pe primele pozitii în căutări. 

Tarif:     20 15 Euro/luna

 

- Anunt afisat in Toare regiunile si in Toate judetele. Aceasta opțiune este ideală pentru:
- afaceri care nu depind de o anumită locație, vad comercial (afaceri gen magazine online, portaluri web, afaceri de acasa mlm);
- afaceri care sunt de anvergură natională sau regională - sunt prezente in mai multe judete sau intr-o regiune mai mare și doresc un investitor/cumpărător la nivel național;
- afaceri de nișă -  specializate pe un anumit domeniu foarte rare. Cumpărătorii potențiali sunt foarte putini la nivel national.

Tarif:  25 20 Euro/luna

Piata Afacerilor.ro este un site specializat pentru vanzarea şi cumpărarea de afaceri la cheie, firme, companii. Portalul nostru dispune de o baza de date cu potentiali investitori, oameni de afaceri interesati de achizitia, vanzarea sau intermedierea unei afaceri de vanzare. Toti acesti potentiali investitori s-au inregistrat anterior ca urmare a interesului lor pentru mai multe afaceri. Pentru a vizualiza mai multe informaţii despre anunţ si pentru a intra in contact cu vanzatorii, ei trebuie să se inregistreze pe site. O mica parte din cei peste 17.500 de utilizatori (investitori, vanzatori si profesionisti) au postat anunturi Cumpar-Investesc
 
1. Anunturile Premium Plus si Premium oferă potenţialilor investitori garanţia că oferta dumneavoastră este certă şi reală spre deosebire de anunturile gratuite. Anunturile Premium Plus si Premium sunt evidenţiate faţă de anunţurile gratuite. Există potenţiali investitori care işi pierd interesul cand văd anunţuri fără preţ sau fără o descriere care să indice că oferta este certă şi reală. Există vanzători care de fapt nu sunt foarte interesati sa vandă decat pentru un preţ suprarealist care nu are legatura cu realitatea. De asemenea, mai exista vanzatori care nu raspund mesajelor (email) transmise de potenţialii investitori. Motivele ar fi mai multe: sunt utilizatori mai in varstă care nu folosesc in mod curent internetul si emailul; unii sau răzgandit intre timp; uneori mesajele ajung in SPAM (indiferent de vointa noastra) iar unii vanzatori nu urmăresc aceste mesaje; uneori vanzătorii sunt in concediu sau poate chiar au vandut intre timp (iar noi aflăm ulterior). Un anunt Premium ofera investitorilor certitudinea ca oferta este reală.
 
2. Anunturile Premium Plus si Premium sunt promovate in newsletter-ele noastre trimise tuturor membrilor inregistrati si abonatilor newsletter (celor peste 17.500 de membri). 
 Newsletter-ul "Anunturi Regionale" se intocmeste pentru fiecare Regiune în parte si se expediează tuturor utilizatorilor inregistrati din regiunea respectiva. Regiunile pentru care se intocmeste si se expedieaza newsletterul sunt: Bucuresti-Ilfov, Transilvania, Banat-Crisana-Maramures, Muntenia-Oltenia, Moldova, Dobrogea Galati-Braila.    
De asemnea anunturile sunt promovate in retelele de socializare (Linkedin, Facebook, Google+ si Twitter), unde cateva zeci de mii de utilizatori au posibilitatea de a studia anuntul dumneavoastra.
 
3. Oferim posibilitatea vanzătorilor de a afişa date de contact, numărul de telefon si orice alte informati doresc, spre deosebire de anunturile gratuite unde nu este permis. Afişarea numărului de telefon vă poate aduce mai mulţi potenţiali investitori intrucat comunicarea este mai uşoara şi acccesibilă chiar şi utilizatorilor care nu s-au inregistrat pe site. In acelaşi timp insă, puteti fi deranjat de telefoanele primite la ore nepotrivite sau se poate identifica firma dupa numarul dvs. de telefon - astfel incat se poate compromite păstrarea confidentailitatii intentiei de vanzare. O solutie poate fi utilizarea temporară a unei cartele pre pay, sau a unui număr de telefon pe care nu l-ati mai folosit in relatii de afaceri, pe siteul firmei sau alte siteuri de anunturi. De asemenea, se mai poate folosi redirectionarea apelurilor de la un numar privat - care nu este cunoscut .
 
4. Primele pozitii la orice căutare unde se incadrează anuntul dumneavoastra. EX: dupa Judeţ, Tip Afacere, Preţ, Cifra de Afaceri, Regiune etc.
 
5. Oferim numarul de telefon al persoanelor care au postat anunturi Cumpar-Investesc. Acest serviciu este disponibil la cerere si punctual. (Nu furnizam o lista de numere de telefone ci individual daca unul sau mai multe anunturi considerati ca sunt compatibile cu anuntul dumneavoastra). Pentru furnizarea acestui serviciu va rugam sa ne contactati.
 
Anunturile Premium
Anunturile Premium, se situeaza la cautari/filtrari de anunturi, înaintea anunțurilor Gratuite la orice cautare in site care corespunde criteriilor anuntului. Ex: la orice cautare dupa Tip afacere; dupa judet; dupa localitate sau la orice combinatie / filtrare a anunturilor unde se incadreaza anuntul dumneavoastra.
 
Anunturile Premium Plus
Anunturile Premium Plus, se situeaza la cautari/filtrari de anunturi, înaintea anunturilor Premium la orice cautare in site care corespunde criteriilor anuntului. Ex: la orice cautare dupa Tip afacere; dupa judet; dupa localitate sau la orice combinatie / filtrare a anunturilor unde se incadreaza anuntul dumneavoastra.
Anunturile Premium Plus sunt promovate lunar in newsletter-ul "Ultimele anunturi Cumpar-Investesc-Vand" care este expediat tuturor utilizatorilor si abonatilor siteului.
 
Care este timpul mediu de vanzare a unei companii?
 
In literatura de specialitate, perioada medie de vanzare a unei companii in Europa Occidentala, de la momentul punerii in vanzare pană la momentul parafării contractelor de vanzare-cumparare, a fost determinată la 18 luni. Datorită crizei economice, datorită unei pieţe mai putin dezvoltate, datorita lipsei culturii antreprenoriale, datorită lipsei traditiei in domeniu, dar şi datorită pretenţiilor vanzătorilor, această perioadă este mai mare in Romania.Puteti scurta substantial acest timp comandand un anunt Premium Plus sau Premium
 
Recomandam perioade mai lungi, mai ales pentru companiile pentru care se solicită preţuri mai mari (intrucat potentialii investitori sunt mai putini şi trebuie să detină sume mai mari); precum şi pentru afacerile de nisă (potentialii investitori sunt mai putini intrucat - de obicei - ar trebui să activeze in acelasi domeniu de nisă).
 
In acest sens, oferim reduceri de pret fata de tariful pe o luna pentru anunturile Premium Plus si Premium din sectiunea Afaceri, Active si Cumpar-Investesc: 
- Reducere 33% pentru anunturile pe 3 luni (platiti tariful a 2 luni si primiti 3 luni)
- Reducere 50% pentru anunturile pe 6 luni (platiti 3 luni si primiti 6 luni)
Nota:Reducerea este inclusa in pretul afisat.
 
Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul nostru va invitam sa studiati: Despre noiTermeni si conditiiSfaturi VanzatoriAjutor si Intrebari frecvente.