Servicii Afaceri si Active

Servicii Anunțuri Afaceri și Active

Perioada Premium PremiumPlus
1 lună 30 Euro* 40 Euro*
3 luni
 60 Euro* 
(20 Euro/lună)
80 Euro*
(26.67 Euro/lună)
6 luni
90 Euro* 
(15 Euro/lună)
120 Euro*
(20 Euro/lună)

Notă*:La prețurile afișate se adaugă TVA. Prețurile sunt calculate în Lei la cursul BNR. Firmele din afara României platitoare de TVA pot solicita plata fără TVA - contactati-ne.

 

Extraopțiuni

Dezactivati sau activati (debifati/bifati):

- Reactualizare anunț   7 zile - 15 Euro;   14 zile - 10 Euro;    30 zile - 5 Euro.

- Anunt afisat in Toate judetele/regiunile Pret:  95 70 Euro/luna; 

- Anunț afișat pe Prima Pagină:   Pret: 25 20 Euro/luna;

 

Descriere Servicii:

Servicii Prioritate afișare Poze Ultimele anunțuri Mesaje

Nr. telefon

PDF, video, website
 PremiumPlus  1. Primele 10 o aparitie/luna Da Da Da
Premium 2. după_Premium+ 10 o aparitie Da Da Da
Test gratuit  3. după Premium  1 aleator 20 zile - -

 

Descriere extra-opțiuni:

- Reactualizare anunț. Anunțul va fi actualizat în listele de anunțuri la intervalul de timp ales, figurând pe site la fel ca un anunț nou. Ex: Dacă comandați un anunț Premium (indiferent de numarul aunțurilor Premium noi apărute între timp pe site), anunțul dumneavoastră va reveni fi pe prima pozitie după 7, 14 sau 30 zile.

- Anunt afisat in Toare regiunile si in Toate judetele (in fiecare judet).  Anuntul va fi postat in fiecare județ si in fiecare regiune. Aceasta opțiune este ideală pentru: a) afaceri care nu depind de o anumită locație, vad comercial (afaceri gen magazine online, portaluri web, etc); b) afaceri care sunt de anvergură natională sau regională - sunt prezente in mai multe judete sau intr-o regiune mai mare și doresc un investitor/cumpărător la nivel național; c) afaceri de nișă -  specializate pe un anumit domeniu foarte rar. 

- Anunț afișat pe Prima Pagină Anunțul va fi promovat pe prima pagină la Top afaceri și în directorul Top afaceri. Anunțurile promovat pe prima pagină vor fi mai ușor indexate de către motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing) astfel că, dacă cineva va căuta în motorul de căutare cuvinte cheie care corespund titlului/descriererii anuntului dvs, anuntul va fi pe primele pozitii.  

Anunturile Premium+ si Premium oferă potențialilor investitori garanția că oferta dumneavoastră este certă și reală spre deosebire de anunturile gratuite. Anunturile Premium Plus si Premium sunt evidenţiate faţă de anunţurile gratuite. Există potenţiali investitori care işi pierd interesul cand văd anunţuri fără preţ sau fără o descriere care să indice că oferta este certă şi reală. Există vanzători care de fapt nu sunt foarte interesati sa vandă decat pentru un preţ suprarealist care nu are legatura cu realitatea. De asemenea, mai exista vanzatori care nu raspund mesajelor (email) transmise de potenţialii investitori. 
 
Anunturile Premium+ si Premium sunt promovate in newsletter-ele noastre
Newsletter-ul "Ultimele anunturi" trimise tuturor membrilor inregistrati si abonatilor newsletter (celor peste 22.000 de membri). 
- Newsletter-ul "Anunturi Regionale" se intocmeste pentru fiecare Regiune în parte si se expediează tuturor utilizatorilor inregistrati din regiunea respectiva. Regiuni: Bucuresti-Ilfov, Transilvania, Banat-Crisana-Maramures, Muntenia-Oltenia, Moldova, Dobrogea Galati-Braila.    
 
Primele pozitii la orice căutare unde se incadrează anuntul dumneavoastra. EX: dupa Judeţ, Tip Afacere, Preţ, Cifra de Afaceri, Regiune etc.
 
Oferim investitorilor direct interesati numarul de telefon al persoanelor care au postat anunturi de vanzare Afacere/Activ. Putem furniza numarul de telefon doar persoanelor direct interesate care comanda un anunt PremiumPlus/Premium de tip Cumpar investesc in care sa precizeze tipul de afacere dorit, locatia si alte cerinte proprii.  Astfel, daca afacerea respectiva nu va este pe plac sau nu e compatibila cu cerintele dvs. veti putea primi alte oferte de la alti vanzatori – pe email sau / si telefonic Pentru furnizarea acestui serviciu va rugam sa ne contactati.
 
Care este timpul mediu de vanzare a unei companii?
 
In literatura de specialitate, perioada medie de vanzare a unei companii in Europa Occidentala, de la momentul punerii in vanzare pană la momentul parafării contractelor de vanzare-cumparare, a fost determinată la 18 luni. Datorită unei pieţe mai putin dezvoltate, datorita lipsei culturii antreprenoriale, datorită lipsei traditiei in domeniu, dar şi datorită pretenţiilor vanzătorilor, această perioadă este mai mare in Romania. Puteti scurta substantial acest timp comandand un anunt PremiumPlus sau Premium.
 
Recomandam perioade mai lungi, mai ales pentru companiile pentru care se solicită preţuri mai mari (intrucat potentialii investitori sunt mai putini şi trebuie să detină sume mai mari); precum şi pentru afacerile de nisă (potentialii investitori sunt mai putini intrucat - de obicei - ar trebui să activeze in acelasi domeniu de nisă).
 
In acest sens, oferim reduceri de pret fata de tariful pe o luna pentru anunturile PremiumPlus si Premium din sectiunea Afaceri, Active si Cumpar-Investesc: 
- Reducere 33% pentru anunturile pe 3 luni (platiti tariful a 2 luni si primiti 3 luni)
- Reducere 50% pentru anunturile pe 6 luni (platiti 3 luni si primiti 6 luni)
Nota:Reducerea este inclusa in pretul afisat.
 
Cum se efectueaza plata?
- Online cu cardul - prin intermediul Euplatesc.ro;
- Transfer bancar (cu Ordin de plata sau la orice ghiseu al Bancii Transilvania) in baza facturii proforme.