Cum adaug un anunț confidențial?

Cum adaug un anunț confidențial?

De ce anunț confidențial?

Anunțul de vânzare a unei afaceri în funcțiune implică dezvăluirea unor informații care pot afecta derularea afacerii dumneavoastră până la vânzare. Mai ales pentru afacerile de o anumită mărime, este important să vă protejați față de:

- potențialul cumpărător 1. Unii cumparatori ar putea sa fie deranjati de publicitatea anuntului dvs. de vanzare. Anuntul cu numele firmei dvs. va aparea pe internet multi ani de acum incolo. Cumparatorul va cumpara firma. Chiar daca dezactivati anuntul, el ramane in memoria motoarelor de cautare si deobicei ramane accesibil online chiar daca l-ati dezactivat! 

- potențialul cumpărător 2. care v-ar putea hărțui pe timpul negocierilor, ați putea sa fiți șicanat prin comportamentul acestuia față de angajații proprii. Ați putea să fiți victima unei hărțuiri din parte acestuia pe o perioada mai lunga de timp timp in care afacerea dvs. ar putea sa scada si să vă facă să cedați afacerea la un preț mult mai mic. 

- angajații proprii - care ar putea să-și caute un alt serviciu având aflând despre o potențială vulberabilitate - incertitudine privind viitorul patron;

- clienți - care ar putea considera că patronul nu se mai implică suficient în asigurarea serviciilor si produselor; că ar putea oferi produse și servicii sub calitatea normală sau ca firma ar putea să se închidă

- furnizori - mai ales dacă se lucreaza cu CEC-uri si bilete le ordin sau doar cu termen de plată; întrucât un nou patron ar putea avea un comportament de achitare a facturilor scadente diferit sau ar putea prefera un alt furnizor;

 

 

Cu se adaugă un anunt confidențial?

1. Numele marcii, a magazinului propriu sau a magazinului online în general nu este indicat să-l dezvăluiți în anunțului dvs. din motivele mai sus pomenite. Cel puțin nu într-o primă fază!

2. Locatia - daca aveti o afacere online, de anvergură națională / regională este important să nu oferiți adresa exactă, în unele cazuri nici macar orasul sau județul. 

3. Date de contact - Ați putea să fiți deranjati de oameni care nu au nicio treabă cu domeniul sau de așazis brokeri mai mult sau mai puțini onorabili. De asemnea ati putea sa fiti deranjati in timpul unor sedinte cu angajatii sau a altor operatiuni de business. .

Pentru mai multe detalii și opțiuni privind anunțurile confidențiale vă rugăm să ne contactați