Despre noi

Despre noi
 
 
Piata Afacerilor dispune de o baza de date cu potentiali investitori, oameni de afaceri interesati de achizitia, vanzarea sau intermedierea unei afaceri de vanzare. La ora actual numarul lor a depasit 28.000 de membri. Ei sunt in general proprietari de afaceri dar si fonduri de investitii, bancheri, avocati, romani stabiliti in străinatate sau persoane care au afaceri si in strainatate. De asemenea, mai există şi foşti vanzători (care vor să investeasca in altceva după ce şi-au vandut afacerea) dar si tineri sau oameni maturi care monitorizeaza piaţa in vederea achizitiei primei lor afaceri. 
Toti acesti potentiali investitori s-au inregistrat pe site ca urmare a interesului lor pentru unul sau mai multe afaceri postate pe site. Pentru a vizualiza mai multe informaţii despre anunţ si pentru a intra in contact vanzătorii ei trebuie să se inregistreze pe site. O mica parte dintre investitorii inregistrati au postat anunţuri Cumpăr-Investesc
Baza de date cu ultilizatori şi anunturi se actualizează zilnic. Vanzătorii care au vandut o afacere solicită radierea contului si a anunturilor aferente, anunţurile neactualizate se radiaza dupa o anumita perioadă.
 
Piata Afacerilor - Siteul numarul 1 in vanzari de companii si afaceri la cheie
 
De la momentul demararii portalului nostru - Mai 2010 - mii de utilizatori cumparatori, vanzatori sau intermediari au ales serviciilor noastre. Anunturile de vanzare sau cumparare sunt promovate prin intermediul newsletterelor noastre direct catre persoanele interesate. Peste 70% dintre utilizatori revin pe site cel putin o data pe luna. Intrucat dorim sa ne adresam doar persoanelor direct interesate, actualizam zilnic baza de date cu utilizatori si anunturi.
Avem sute de cuvinte pe primele pozitii in motoarele de cautare care asigura un trafic targetat cu persoane direct interesate de vanzarea-cumpararea unei afaceri.
 
Serviciul nostru va asigura o modalitatea comoda si eficienta de comunicare.
 
Atat vanzătorii cat şi cumpărătorii pot publica gratuit anunturi, pot solicita informatii şi trimite mesaje prin intermediul siteului. Mesajele se transmit instant din sistem.
Utilizatorii pot trimite mesaje la orice ora din zi sau noapte fara a deranja persoanele care au postat anunturi.
Vanzatorii au posibilitatea să-şi pună in valoare afacerile de vanzare, descriind activitatea si punctele forte, in timp ce cumparatorii au posibilitatea de a alege in baza unor elemente prestabilite (Tip afacere, Pret, Cifra de afaceri, etc), afacerile si activele care se potrivesc cel mai bine criteriilor de selectie.
 
Atrageti de cel putin 5 ori mai multi investitori cu Premium Plus sau Premium
 
Vanzatori care aleg sa posteze un anunt Premium Plus sau Premium pot include mai multe informatii in cuprinsul anuntului - inclusiv telefon, email, website (daca doresc acest lucru); anuntul va fi evidentiat (cu galben) si va figura pe primele pozitii la orice cautare sau interogare unde se incadreaza caracteristicile anuntului (Judet, Tip afacere, Pret, Cifra de afaceri, etc).
Cumparatorii au posibilitatea de a selecta afacerile dorite dupa domeniul de activiate, dupa pret, cifra de afaceri, judet, regiune, etc.
 
Beneficiati de avantajul unei piete virtuale cu mii de investitori, profesionisti si vanzatori inregistraţi.
Suntem de parere ca afacerile serioase nu se vand la mica publicitate şi au nevoie de un spatiu distinct.
Sistemul este conceput pentru a proteja cumpărătorii si vanzătorii faţă de persoanele răuvoitoare. PiataAfacerilor.ro protejeaza vanzătorii de situatia in care concurenti, angajati, clienti sau furnizori ar afla faptul ca vanzatorii doresc să-şi vandă compania. De cele mai multe ori aceste situatii influentează negativ activitatea firmei. In acelasi timp, asiguram cumparatorilor protectia datelor personale pana la momentul in care ei decid să contacteze vanzătorii. 
PiataAfacerilor.ro vă ajuta sa realizati primul contact, urmand ca, ulterior, să purtaţi in particular discuţiile si negocierile de vanzare-cumpărare.
 
Piata Afacerilor.ro este un site specializat pentru vanzarea şi cumpărarea de afaceri la cheie, firme, companii; in domeniul fuziunilor si achizitiilor de companii M&A.
 
Spre deosebire de siteurile cu "de toate pentru toţi" care conţin anunţuri de tot felul (de la matrimoniale la maşini sau imobile), Piata Afacerilor aduce la un loc vanzătorii şi investitorii direct interesaţi de vanzarea sau cumpărarea unei afaceri. Credeti ca un investor serios ar avea timp sa studieze siteuri gen "de toate pentru toti" sau siteuri imobiliare (care sunt de fapt altceva)?  Putin probabil. Siteurile respective nu sunt proiectate pentru asa ceva. Anunturile respective nu contin elementele necesare unui potential investitor pentru a-l determina pe acesta să investească. Nu au criterii de selecţie după tip afacere, domeniu de activitate, cifră de afaceri, profit, etc. Nu au investitori inregistraţi care să fie la curent cu noile oferte. Traficul acestor siteuri este format in general de persoane tinere (in general cu mai putini bani), care au diverse preocupari de la matrimoniale, achizitii de masini la imobile - si mai putin vanzari-cumparari de afaceri la cheie, companii.
 
Asiguram confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal
 
Va invitam sa studiati Termenii si conditiile de utizare si tratamanetul nostru privind protectia si colectarea datelor cu caracter personal.