Anunturi Cumpar - Investesc in afaceri - firme

Ordoneaza dupa:
« Inapoi1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Doriti sa cumparati o afacere sau sa investiti intr-o afacere? Adaugati anuntul dumneavostra precizant domeniul de activitate dorit si bugetul de achizitie. Sectiunea Cumpar-Investesc este dedicata exclusiv investitorilor pentru listarea anunturilor de tip cumpar-investesc in afaceri, firme, companii; asocieri in vederea finantarii afacerii. Investitorii, care pot fi si de tipul business angels, pot introduce mai multe domenii de activitate de interes pentru ei (Tip afacere), cifra de afaceri a companiei pe care ar trebui sa o detina firma pentru a viza o investitie sau achizitie, precum si Bugetul aproximativ diponibil pentru achizitie sau investitie de portofoliu. 

Vanzatorii pot cauta investitorii dupa judet sau regiune precum si dupa tipul de afacere dorit. Vanzatorii pot filtra anunturile dupa Bugetul investitorului, Cifra de afaceri a firmei dorite de investitor. Anunturile Cumpar-Investesc mai pot fi filtrate dupa Vechime anunt.  

Doriti sa luati legatura cu investitorii? Adaugati anuntul dumneavostra de vanzare in sectiunea Afaceri dupa care puteti trimite un mesaje investitorilor.