Anunturi Cumpar - Investesc in afaceri - firme

Ordoneaza dupa:
« Inapoi1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Sectiunea Cumpar-Investesc este dedicata exclusiv investitorilor, pentru listarea anunturilor cumpar-investesc in afaceri, firme, companii; asocieri in vederea finantarii unor anumite tipuri de afaceri.

Investitorii, care pot fi si de tipul business angels, pot introduce mai multe domenii de activitate de interes pentru ei (Tip afacere), cifra de afaceri a companiei pe care ar trebui sa o detina firma pentru a viza o investitie sau achizitie, precum si Bugetul aproximativ diponibil pentru achizitie sau investitie de portofoliu. 

Vanzatorii pot cauta investitorii dupa judet sau regiune precum si dupa tipul de afacere dorit. Vanzatorii pot filtra anunturile dupa Bugetul investitorului, Cifra de afaceri a firmei dorite de investitor. Anunturile Cumpar-Investesc mai pot fi filtrate dupa Vechime anunt. Anunturile sunt listate in ordinea vechimii lor - cele mai noi anunturi sunt primele. 

Va recomandam sa introduceti un anunt de vanzare Afacere/Activ sau si eventual sa trimiteti in mesajul dvs linkul paginii cu oferta dvs catre investitor. Nu trimiteti mesaje catre anunturi care nu corespund cu oferta dumneavoastra din punct de vedere al pozitionarii (judet-regiune) si al tipului de afacere dorit de investitor.