Servicii si tarife Francize

Servicii Master Francize 
 
  Premium Premium Plus

  1 lună

99 Euro 120 Euro

3 luni-33%

198 Euro 240 Euro

6 luni-50%

297 Euro 360 Euro
Notă*: La prețurile afișate se adaugă TVA. Preturile sunt calculate în Lei la cursul BNR, la data efectuării comenzii.
Notă**: Anunturile Masterfrancize adaugate in sectiunea Francize includ extraoptiunea "Toate judetele" - promovare in fiecare judet/regiune atat la sectiunea Afaceri cat si la Francize. 

 

Alternativ, dacă aveti o afacere in sistem franciză si doriți să o vindeți puteti adăuga anunțul dvs in sectiunea Afaceri.  

 

Extraopțiuni:

- Reactualizare anunț - Anuntul dumneavoastra va actualizat in listele de anunturi la intervalul de timp ales, figurând pe site la fel ca un anunț nou.

  Pret
7 zile 15 Euro
14 zile 10 Euro
30 zile 5 Euro

- Anunt afisat pe prima pagina - Anuntul va fi promovat alternativ pe prima pagină la Top afaceri si in directorul Top afaceri. Având anunțul promovat pe prima pagină, el va fi mai ușor indexat pe motoarele de căutare (Google, Bing) astfel că dacă cineva va căuta, în motorul de căutare respectiv, cuvinte cheie care corespund titlului/descriererii anuntului dvs, anuntul va fi pe primele pozitii în căutări. 

Cost:     30 25 Euro/luna

 

 
Piata Afacerilor.ro este un site specializat pentru vanzarea şi cumpărarea de afaceri la cheie, firme, companii. Portalul nostru dispune de o baza de date cu potentiali investitori, oameni de afaceri interesati de achizitia, vanzarea sau intermedierea unei afaceri de vanzare. Toti acesti potentiali investitori s-au inregistrat anterior ca urmare a interesului lor pentru mai multe afaceri. Pentru a vizualiza mai multe informaţii despre anunţ si pentru a intra in contact cu vanzatorii, ei trebuie să se inregistreze pe site. O mica parte din cei peste 19.000 de utilizatori (investitori, vanzatori si profesionisti) au postat anunturi Cumpar-Investesc
 
 
1 Anunturile Premium Plus si Premium sunt promovate in newsletter-ele noastre trimise tuturor membrilor inregistrati si abonatilor newsletter (celor peste 19.000 de membri). 
 Newsletter-ul "Anunturi Regionale" se intocmeste pentru fiecare Regiune în parte si se expediează tuturor utilizatorilor inregistrati din regiunea respectiva. Regiunile pentru care se intocmeste si se expedieaza newsletterul sunt: Bucuresti-Ilfov, Transilvania, Banat-Crisana-Maramures, Muntenia-Oltenia, Moldova, Dobrogea Galati-Braila.    
De asemnea anunturile sunt promovate in retelele de socializare (Linkedin, Facebook, Google+ si Twitter), unde cateva zeci de mii de utilizatori au posibilitatea de a studia anuntul dumneavoastra.
 
2. Primele pozitii la orice căutare unde se incadrează anuntul dumneavoastra. EX: dupa Judeţ, Tip Afacere, Preţ, Cifra de Afaceri, Regiune etc.
 
3. Oferim numarul de telefon al persoanelor care au postat anunturi Cumpar-Investesc. Acest serviciu este disponibil la cerere si punctual. (Nu furnizam o lista de numere de telefone ci individual daca unul sau mai multe anunturi considerati ca sunt compatibile cu anuntul dumneavoastra). Pentru furnizarea acestui serviciu va rugam sa ne contactati.
 
Anunturile Premium
Anunturile Premium, se situeaza la cautari/filtrari de anunturi, înaintea anunțurilor Gratuite din sectiunea Afaceri la orice cautare in site care corespunde criteriilor anuntului. Ex: la orice cautare dupa Tip afacere; dupa judet; dupa localitate sau la orice combinatie / filtrare a anunturilor unde se incadreaza anuntul dumneavoastra.
 
Anunturile Premium Plus
Anunturile Premium Plus, se situeaza la cautari/filtrari de anunturi, înaintea anunturilor Premium la orice cautare in site care corespunde criteriilor anuntului. Ex: la orice cautare dupa Tip afacere; dupa judet; dupa localitate sau la orice combinatie / filtrare a anunturilor unde se incadreaza anuntul dumneavoastra.
Anunturile Premium Plus sunt promovate lunar in newsletter-ul "Ultimele anunturi Cumpar-Investesc-Vand" care este expediat tuturor utilizatorilor si abonatilor siteului.
 
Oferim reduceri de pret fata de tariful pe o luna pentru anunturile Premium Plus si Premium din sectiunea Afaceri, Active si Cumpar-Investesc: 
- Reducere 33% pentru anunturile pe 3 luni (platiti tariful a 2 luni si primiti 3 luni)
- Reducere 50% pentru anunturile pe 6 luni (platiti 3 luni si primiti 6 luni)
Nota:Reducerea este inclusa in pretul afisat.
 
Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul nostru va invitam sa studiati: Despre noiTermeni si conditiiSfaturi VanzatoriAjutor si Intrebari frecvente,