Francize de vanzare

Ordoneaza dupa:
« Inapoi1 - 2

Sectiunea Francize cuprinde anunturi de la francizati si detinatori de Master franciza in cautare de francizati si e destinata potentialilor investitori interesati sa cumpere o afacere in franciza sau sa preia o franciza. Deasemena, mai gasiti anunturi privind vanzarea integrala sau partiala a unor master francize, postate de detinatorii sau intemeietorii francizei.

Anunturile cu francize cuprind informatii despre domeniul de activitate, sector – subsector de activitate, numar de francize deschise in Romania, tara de origine a francizei, vechime franciza, cerinte minime pentru marimea localitatii in care se poate deschide o franciza – numar de locuitori, Tip de exclusivitate franciza, suprafata spatiului necesar pentru deschiderea unei francize, investitia necesara, taxa si redeventa francizei.

Francize pot fi grupate dupa Tip afacere, Localitate, Sector, Subsector denumire CAEN, nivel investitie deschidere franciza, Exclusivitate franciza (la nivel de localitate, judet, tara) sau fara exclusivitate, Numar minim de locuitori pentru localitatea in care se poate deschide franciza.