Oportunitate Investițională în Industria Avicola

Salonta, Romania
2.900.000 Euro
 • Localitate: Salonta
 • Judet: Bihor
 • Regiune: Transilvania
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Vanzari Spatii productie, Hale
 • Tip afacere: Ferme agricole - Ferme animale

Descriere activ

Oferta de vânzare a proprietăților agrozootehnice în Salonta, jud. Bihor:

Proprietatea 1: Terenuri și hale pentru creșterea păsărilor - Suprafață totală a terenului intravilan: 36.202 mp - Construcții existente: - C1: Spațiu frigorific cu o arie construită de 470 mp - C2: Post trafo cu o arie construită de 90 mp - C3: Centrală termică cu o arie construită de 77 mp - C4-C12: Hală cu o arie construită de 1046 mp, regim de înălțime P+E - C13: Filtru sanitar cu o arie construită de 148 mp, regim de înălțime P - C14: Clădire administrativă cu o arie construită de 687 mp, regim de înălțime P - Construcțiile au fost edificate în anul 1970 și sunt realizate dintr-un amestec de beton armat, cărămidă și bolțari BCA.

 Proprietatea 2: Teren și turn pentru apă - Suprafață totală a terenului intravilan: 14.275 mp - Construcții existente: - Turn de apă cu o amprentă la sol de 15 mp - Turnul de apă a fost edificat în anul 1970 și este realizat dintr-un amestec de beton armat și metal. 

Proprietatea 3: Teren intravilan - Suprafață totală a terenului intravilan: 5.339 mp.

Proprietatea 4: Teren intravilan - Suprafață totală a terenului intravilan: 23.239 mp.

Această ofertă de vânzare vine în întâmpinarea celor interesați de achiziționarea unor proprietăți agrozootehnice în Salonta, județul Bihor. Fiecare proprietate oferă oportunități de dezvoltare în sectorul creșterii păsărilor și poate fi adaptată în funcție de necesitățile specifice ale cumpărătorului.

Proprietatea 1 se distinge prin suprafața sa generoasă, atât a terenului cât și a construcțiilor existente. Halele de creștere a puișorilor și anexele asociate oferă un spațiu adecvat pentru dezvoltarea activității agricole. Construcțiile au fost realizate cu atenție la detalii și din materiale durabile, asigurând astfel o investiție pe termen lung.

Proprietatea 2 este ideală pentru cei care doresc să se extindă în domeniul aprovizionării cu apă. Turnul de apă existent oferă posibilitatea de stocare și distribuție eficientă a apei în teritoriu.

Proprietățile 3 și 4 reprezintă oportunități de investiție în terenuri intravilane, cu suprafețe generoase, perfecte pentru dezvoltarea unor proiecte agricole. În concluzie, oferta de vânzare a proprietăților agrozootehnice din Salonta, județul Bihor, vine în întâmpinarea celor interesați de dezvoltarea activității în domeniul creșterii păsărilor.

Fiecare proprietate oferă un potențial unic și poate fi adaptată în funcție de nevoile și planurile viitorilor proprietari.

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactati.


 • Pret: 2.900.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Activ scos la licitatie?:  NU

 • Suprafata hala de productie:  18000 mp
 • Spatiu birouri aferente:  700 mp
 • Suprafat teren aferent:  80000 mp
 • Alte Active de vanzare
  Vanzare fosta micro-ferma, afacere de familie 170.000 Euro Vanzare fosta micro-ferma, afacere de familie Valea Calugareasca, Romania
  Ferma fost IAS 590.000 Euro Ferma fost IAS Harsova, Romania
  Vand teren si casa pentru afacere 60.000 Euro Vand teren si casa pentru afacere Rosiori, Romania
  Flotoare pentru parcare și creștere peste 75 Euro Flotoare pentru parcare și creștere peste Buzau, Romania
  Echipament fabricare, stantare servetele de masa la dimensiuni prestabilite 4.840 Euro Echipament fabricare, stantare servetele de ma... , Romania
  Alte Active de vanzare