Marina Regia a cumparat cu aproape 3,5 mil. euro terenul de la Hanul Piratilor din Mamaia

Mihai Manea, fost prefect al judeţului Brăila din partea PSD şi proprietar al complexului turistic Marina Regia Residence din nordul staţiunii Mamaia, a cumpărat cu aproape 3,5 mil. euro terenul de şase hectare de sub campingul Hanul Piraţilor, aflat în lichidare, cu scopul de a extinde proiectul de lux în care vilele se închiriau în vara aceasta cu 5.500 de euro lunar.

Terenul de la Hanul Piraţilor, aflat în vecinătatea complexului Marina Regia, permite practic dublarea actualului resort în care în prezent sunt operaţionale două hoteluri de patru şi cinci stele şi 46 de vile individuale cu trei dormitoare.

Reprezentanţii Marina Regia nu au oferit până la închiderea ediţiei informaţii cu privire la planurile de investiţii ale companiei pentru terenul recent cumpărat.

Hanul Piraţilor, controlat de Dumitru Vişan, fost preşedinte al UNPR Ialomiţa, a intrat în insolvenţă la începutul anului 2011, iar în martie 2012 Tribunalul Constanţa a dispus intrarea în faliment a firmei, activele fiind scoase la lichidare prin intermediul Casei de Insolvenţă Transilvania.

Aflati mai multe in ZFCorporate

08-09-2013