Novensys face o achiziţie şi ţinteşte afaceri de 40 mil. euro

Novensys, un furnizor local de servicii de consultanţă şi integrare IT, a preluat divizia de soluţii Microsoft Dynamics a companiei Ager Solutions, care în 2011 a generat venituri de circa 1 mil. euro, decizia fiind o consecinţă a creşterii cererii pentru aceste soluţii destinate gestiunii afacerilor.

"Este criză şi pentru a găsi noi modalităţi de creştere a afacerilor Novensys am preluat businesul Ager Solutions pe segmentul Microsoft Dynamics. Colaborăm cu Ager de circa şase ani, iar discuţiile privind preluarea au început în urmă cu doi ani. Concret, Novensys a preluat de la Ager Solutions circa 20 de angajaţi şi un portofoliu de circa 50 de contracte", a declarat Cezar Golumbeanu, directorul general al Novensys.

El a evitat să avanseze o cifră privind valoarea tranzacţiei, despre care a spus că este una complexă. "Cesiunea contractelor şi transferul salariaţilor Ager includ şi o componentă de cash. În 2011, soluţiile Microsoft Dynamics au adus Novensys venituri de peste un milion de euro, iar în acest an ne aşteptăm să atingem 2,5 milioane de euro", a spus Golumbeanu.

Potrivit datelor companiei, vânzările Microsoft Dynamics aveau o pondere de 60-70% în afacerile Ager Solutions.

Cititi articolul integral in Zf.ro