RCS&RDS a cumpărat furnizorul de servicii de internet şi telefonie Fastlink

Liderul pe pietei de servicii de televiziune şi internet din România, RCS&RDS a achiziţionat la începutul acestei luni un nou furnizor de internet şi telefonie.

RCS&RDS a achiziţionat Fastlink, companie ce furniza servicii de acces la Internet şi telefonie în Bucureşti (Cotroceni, Sebastian, Rahova, Berceni), Buzău şi oraşul Pantelimon. Compania oferea servicii, atât pentru clienţii business, cât şi pentru cei rezidenţiali.

Înfiinţată în 2007, compania Fastlink a înregistrat în ultimii doi ani pierderi de 268.000 euro (2011) şi 213.000 euro (2012) la cifre de afaceri de 334.000 euro, respectiv de 268.000 euro.

Fastlink a anuntat tranzactia publicand pe siteul propriu urmatorul mesaj:

"În urma parteneriatului încheiat intre furnizorul dvs. de servicii de telecomunicatii, FASTLINK şi compania lider de piaţa pentru serviciile de internet din România, RCS & RDS S.A., serviciile de care beneficiaţi sunt furnizate acum de către RCS & RDS. FASTLINK va mulţumeste pentru fidelitate şi vă înştiinţeaza că toate drepturile şi obligaţiile contractuale sunt operate acum de către societatea RCS & RDS."

RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară.

Operatorul de telecomunicaţii are 6.500 angajaţi şi dispune de un număr de peste 200 puncte de prezenţă la nivelul întregii ţări. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.

Partile nu au precizat valoare tranzactiei.

Sursa: Capital.ro

08-09-2013