RDS intentioneaza sa cumpere o fabrica de incaltaminte cu 1,3 milioane Euro

Compania RCS & RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecomunicaţii, intenţionează să cumpere societatea UCR SA din Bucureşti listată pe bursa Rasdaq

UCR SA are ca obiect de activitate fabricarea de incălţăminte, potrivit unui anunţ publicat luni pe site-ul Bursei de Valori de la Bucureşti.

Pentru achiziţia companiei, RCS & RDS ar putea plăti aproximativ 5,8 milioane de lei (1,3 milioane euro), preţul unei acţiuni fiind de minim 25 lei. Societatea UCR are in total in circulaţie 232.700 de acţiuni.

"Art. 1. Se aprobă anunţul preliminar cu privire la oferta publică de preluare voluntară a S.C. UCR S.A. Bucureşti iniţiată de către S.C. RCS & RDS S.A. Bucureşti.

Art. 2. S.C. RCS & RDS S.A. Bucureşti intentionează să achiziţioneze 232.700 acţiuni reprezentand 100% din capitalul social la un preţ minim de 25 lei/acţiune", se arată in comunicatul UCR S.A. publicat pe bvb.ro.

Acţionarul majoritar al societăţii UCR este Medintu Daniela-Nicoleta, care deţine 86,52% din companie.

Conform anuntului preliminar RDS&RCS intentioneaza sa achizitioneze peste 95% din totalul actiunilor UCR S.A. iar ulterior sa o delisteze de pe Bursa BVB.

Planurile RDS par sa fie legate de o investitie imobiliara. De curand televiziunea DigiTv s-a mutat in apropiere si cel mai probabil intentioneaza sa-si amplseze studiourile de televiziune. Nu se cunoaste foarte exact cate cladiri mai detine UCR in zona insa se vorbeste despre cel putin un teren de 1500 mp.

RDS&RCS intentioneaza sa schimbe domeniul de activitate al UCR S.A. si sa radieze activitatea principala a companiei - detalii

03-01-2014