Sensiblu - A&D Pharma, preia farmaciile CityPharma

Retailerul farmaceutic Sensiblu, parte a grupului A&D Pharma, a demarat procesul de achizitie a 90 dintre farmaciile City Pharma.

„Sensiblu a demarat procesului de achizitie a 90 dintre farmaciile care compun reteaua CityPharma. Astfel, cu 400 de unitati in intreaga tara, Sensiblu isi consolideaza pozitia de lider de piata in retailul farmaceutic din Romania", a declarat Robert Popescu, CEO-ul grupului farmaceutic A&D Pharma.

Potrivit acestuia, preluarea celor 90 de unitati se va finaliza in cursul lunii iunie 2012, moment de la care va incepe procesul de rebranding si integrarea operationala a noilor locatii.

Personalul City Pharma va fi integrat celui Sensiblu, a mai anuntat Popescu.

Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, Hermes Pharma a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 321,2 mil. lei (76 mil. euro). Pe de altă parte, Sensiblu a avut un business de 989,7 mil. lei (235 mil. euro), conform aceleiaşi surse.

Grupul A&D Pharma este controlat de oamenii de afaceri Walid Abboud, Roger Akoury, Ludovic Robert şi Michel Eid. Pe de altă parte, City Pharma face parte din grupul Relad, în spatele căruia se află oamenii de afaceri Laurenţiu Stratulat, Adrian Roncea şi Tiberiu Zigu.

Sursa: Zf.Ro