Tatika Investments preia hotelul Howard Johnson Bucuresti

Tranzactia prin care firma cipriota Tatika Investments, care detine Ramada Parc si Ramanda Plaza, preia International Business Trading, proprietara Howard Johnson Bucuresti, a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Cele trei hoteluri apartin, indirect, omului de afaceri Radu Dimofte, conform unor surse ale Wall-Street.ro.

Consiliul Concurentei a evaluat operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, constatandu-se ca operatiunea de concentrare economica nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei pe piata serviciilor hoteliere incadrate in categoria 3-5 stele si piata serviciilor de alimentatie publica", se arata intr-un comunicat al autoritatii de reglementare.

Tatika Investments Ltd. este o companie de tip holding, care desfasoara, in principal, activitati de consultanta, constructii, achizitionarea de proprietati mobiliare si imobiliare, inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

In Romania, aceasta controleaza direct firmele Parc Hotels, Wellkept Imobiliare, The Woodlands Investments si Magnum Servicii si, indirect, Turism Hoteluri si Restaurante - CG. Parc Hotels opereaza hotelurile Ramada Parc si Ramada Plaza din Bucuresti. International Business Trading detine firma Grand Plaza Hotels, care administreaza hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti.

Sursa: Wall-Street.ro

10 Ian 2015