Ţiriac face un turn de birouri la capătul noului bulevard Uranus

Ion Alexandru Ţiriac afirmă că este în continuare cerere pentru birouri şi că va începe lucrările la un office de 14 etaje în Piaţa Victoriei, la capătul nordic al viitorului bulevard Uranus.

Miliardarul Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, care controlează un business de aproape un miliard de euro anual în imobiliare, auto şi servicii financiare, va demara în perioada imediat următoare construcţia unei clădiri de birouri în Piaţa Victoriei din Capitală, considerată punctul zero al investiţiilor în centre de afaceri.

Ţiriac are de mai mulţi ani un teren la intrarea pe strada Buzeşti, pe care mai au clădiri de birouri şi un alt miliardar, Dinu Patriciu, şi companii austriece precum Immofinanz sau Premiumred.

Ion Alexandru Ţiriac, fiul miliardarului Ion Ţiriac şi reprezentantul acţionarului în consiliile de administraţie, se implică direct în acest proiect.

"În perioada imediat următoare vom demara construcţia unei noi clădiri de birouri de 14 etaje, cu standard «AAA». Aceasta va fi amplasată pe strada Buzeşti, în apropiere de Piaţa Victoriei", a spus Ion Alexandru Ţiriac.

Demararea lucrărilor la cea mai nouă investiţie anunţată a Ţiriac Holdings în zona Pieţei Victoriei vine la aproape jumătate de an de când municipalitatea a început demolările pentru realizarea unui nou bulevard care va lega Piaţa Victoriei de Piaţa Progresul, trecând prin străzile Buzeşti, Berzei, Vasile Pârvan, Uranus şi b-dul Tudor Vladimirescu. Această arteră va mai fluidiza traficul din zonă, reprezentând o alternativă la bulevardul Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei.

Continuare: www.zf.ro