Anunt dezactivat. Vezi anunturi noi

Cheia spre Succes! Click & Descopera!

Toate judetele, Romania
15.000 Euro
 • Judet: Toate judetele
 • Regiune: Strainatate
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Financiare: actiuni, parti sociale, obligatiuni
 • Tip afacere: Servicii IT&C Telecom, Programare, Service

Descriere activ

Se ofera oportunitatea de a deveni investitor/partener intr-o companie in plina ascensiune. Compania noastra detine in portofoliu 2 aplicatii mobile. Partnerul nostru va beneficia de 10% din companie.

Aplicatia Zlinked, disponibila in app store si google play dar si pe www.getzlinked.com, este o platforma de socializare, locuri de munca si cautare de candidati, care ofera o experienta completa in-app de la comunicare la transmitere fisiere, video meeting-uri s.a.m.d.

Aplicatia Zwipr marketplace, disponibila in app store si google play dar si pe www.zwipr.com, este o platforma unica, moderna de marketplace, unde oamenii pot cumpara sau vinde cu anunturi video. Designul, experienta utilizatorilor sunt unice.

Ambele proiecte sunt finalizate in proportie de 95% (urmeaza mici update-uri) si ne aflam in stadiul in care trecem la etapa de marketing. De aici si nevoie unui partener investitor.

Partenerul nostru va prelua 10% din intreaga companie, si isi va face intrarea sub forma: 7500 euro/buyin seat si 7500 euro/capital de investitii. Capitalul de investii se va redirectiona catre update-uri (2500 euro) si catre marketing (5000 euro).

Monetizarea aplicatiei zlinked se face prin app purchasses, pentru deblocarea anumitor functii se achita 5 euro. Monetizarea aplicatiei zwipr se face prin 3 feluri:  de la a2a postare utilizatorul va achita 1 euro/postare, va avea optiunea de a promovarea postarea cu 1 euro pentru 7 zile, si vom avea si google ads pentru a monetiza si din reclame. Atasat regasiti pitchdeck-ul companiei (unde regasiti date despre companie, echipa, proiectul zwipr, etc) si pentru orice alt detaliu nu ezitati sa intrebati.


 • Pret: 15.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Activ scos la licitatie?:  DA


 • Alte Active de vanzare
  Echipament fabricare, stantare servetele de masa la dimensiuni prestabilite 4.840 Euro Echipament fabricare, stantare servetele de ma... , Romania
  Incaltaminte en-gros ocazie afacere preturi bomba 2 Euro Incaltaminte en-gros ocazie afacere preturi bomba Bucuresti-Ilfov, Romania
  10.000 Euro Utilaje noi brutarie Moldova, Romania
  Instalații Piscine - Sistem automat de filtrare 1 Euro Instalații Piscine - Sistem automat de filtrare Banat-Crisana-Maramures, Romania
  Vand rezervoare de apa 10-100 tone apa 5 Euro Vand rezervoare de apa 10-100 tone apa , Romania
  Alte Active de vanzare