Anunt dezactivat. Vezi anunturi noi

Vand sau inchiriez camin batrani pensiune clinica

Buftea, Romania
599.000 Euro
 • Localitate: Buftea
 • Judet: Bucuresti-Ilfov
 • Regiune: Bucuresti-Ilfov
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Tranzactii imobiliare
 • Subsector: Tranzactii imobiliare
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

PRET FIX ! POSIBILITATE DE ACHIZITIE IN RATE 2-3 ani

SAU INCHIRIERE 7000 euro/luna cu garantii.

Imobil S+P+E+M Buftea suprafata utila = 601 mp. Teren=2000 mp, piscina cu jacuzzi interior = 80 mp, zona de agrement, garaj 2 auto=100mp, , cabina poarta=6 mp .

Constructie amplasata in zona rezidentiala in apropierea lacului, "Parcul cu Flori", "Peny", "Conacul Stirbei". Constructie corecta, are CARTEA CASEI. Materiale folosite: caramia Porotherm, beton armat, tencuieli, termoizolatie exterioara pachet Austria 10 cm gros, compartimentare si fluxuri de circulatie conform impuneri ISU si DSP. Finisaje interioare si exterioare deosebite cu materiale naturale:lemn, piatra, sticla, etc. Instalatii sanitare noi, instalatii de incalzire centrale pe gaz si panouri solare.

Sistem automatizat de incalzire a apei menajere "in cascada" = panouri solare si 2 centrale pe gaz sistem BUDERUS. Sursa proprie de apa asigurata de o fantana /put proprie de mare adancime (70 m adancime a 3-a panza freatica "Mostistea"). Imobilul este racordat la toate utilitatile municipale: apa, canalizare, gaze, curent trifazic de forta, internet, TV si are un alt put/fantana separat pentru consumul sistemului de irigat. Imobil edificat in 2007 si reabilitat in perioada 2019-2020 cu Autorizatie de construire si Procese verbale de receptie, intabulare, etc. Acte corecte! Constructia este finalizata in 2020 si are toate instalatiile electrice, sanitare, de incalzire si echipamentele noi. Poate fi utilizat ca rezidenta, camin de batrani, clinica medicala, cladire de birouri, after scool, gradinita, etc,... Intruneste toate conditiile impuse de ISU si DSP pentru functionare in oricare dintre activitatile specificate.

Instalatii de sesizare antiincendiu cu camera antifoc, instalatii de supraveghere vieo, instalatii si automatizari porti/iluminat exterior/irigatii gazon si plante, etc. Se vinde partial ( 70%) mobilat. La cerere se poate vinde si proprietatea de langa care are sala si teren de sport cu instalatie de iluminat nocturn. Se adauga 1800 mp teren , constructie 72 mp , intrare de pe o alta strada si cu utilitati separate.

Are in compunere 6 apartamente sau 12 camere.

Apartamente = 2 duplex cu scara interioara E+M , 1 apartament dispus la Etaj, 3 dispuse la Parter din care 1 apartament pentru personal intretinere cu bucatarie proprie si intrare separata. Toate apartamentele au bai si dressinguri proprii !

Proprietatea este compusa din : vila principala corp C1, piscina C4, garaj dublu; Corp C2 si casuta portar corp C3.

Dispunerea constructiilor edificate, este pe o suprafata de teren de 2000 mp. Imobilul S+P+E+M este extins si reabilitat/finalizat 100% in 2019, pentru a functiona intrunind toate normele ISU si de sanatate publica, deci pentru a putea fi folosit si in alte scopuri decat cel de rezidenta.

Piscina este in curs de reabilitare/modificare in 2022 . Cuprinde zona SPA, Jacuzzi , foisor si bar;

POSIBILE DESTINATII ALE PROPRIETATII - Rezidenta /Locuinta ideala pentru trei generatii.

Proprietatea este compusa din spatii multifunctionale care sunt amenajate ca 6 apartamente individuale cu sau fara scari interioare , bai proprii si dressinguri, 2 bucatarii 2 dininguri si 2 livinguri, semineu functional cu lemne, crama, piscina, parc propriu, garaj 2 masini, automatizari , etc;

- Camin de batrani/clinica medicala , are cateva dintre atuurile importante pentru o locatie de 5 stele, cum ar fi generosul spatiu verde, bazinul de inot si posibilitatea numeroaselor locuri de parcare. Camerele spatioase deservite de bai proprii pot fi transformate in dormitoare, terasa acoperita si incalzita de la parter poate fi un ideal loc de socializare sau loc de servire a mesei. Exista sistem antiincendiu cu senzori de fum si camera speciala antifoc .

Crama poate fi folosita si ca incapere pentru situatii speciale/mortuara; -Gradinita /After scool. Camerele largi si luminoase sunt ideale pentru a fi transformate in sali de studiu in cazul unei scoli private. Generozitatea spatiului verde poate fi o prelungire a spatiilor de invatare si de explorare a subiectelor specifice stiintelor, se pot crea spatii de joaca si recreere. . Piscina poate fi folosita ca bazin de inot atat pentru cei experimentati cat si pentru cei mai putin experimentati, adancimea acesteia fiind variabila de la 1.0 m pana la 1,8 m.

 • Vechimea afacerii - ani: 0

Descrierea punctului de lucru

 

DESCRIERE IMOBIL :

Subsol 1 crama/pivnita( finisata integral cu faianta si podea gresie); 2 = camera echipament piscina;

PARTER 1. Corp Principal cu 3 intrari/iesiri, bucatarie, living, dining, loc de recreere, doua dormitoare (sau un dormitor matrimonial cu dressing si baie si un birou cu baie proprie), wc serviciu, spalatorie si uscatorie rufe, sala fitnes cu posibilitate amplasare si o sauna, terasa acoperita incalzita, camara alimente, etc. Apartament dispus cu intrare separata de restul casei si amplasat paralel cu piscina , are acces la crama si este compus din dormitor, living, baie si bucatarie complet utilata (frigider, cuptor si plita pe gaz, hota, masina de spalat rufe); 2. camera echipamente tehnice de incalzire si alimentare cu apa rece si calda a casei; 3. casa scarii pentru acces crama, 4. casa scarii pentru acces la parter. Etaj: casa scarii, hol cu intrari separate in 3 apartamente : 2 apartamente dispuse pe verticala E+M, compuse fiecare din dormitor, living/biblioteca/camera de studiu, baie, dressing ; 1 apartament compus din camera de zi/biblioteca/camera de studiu , dormitor si baie Mansarda: doua dormitoare ale apartamentelor de la etajul 1, baie, hol si terasa deschisa.

CURTEA este formata din parc, suprafete gazonate cu instalatie automata de irigare/udare aspersoare, pomi ornamentali, pomi fructiferi, alee cu pavaje din dale de beton colorat in profunzime, sens giratoriu, garaj 2 masini si parcare pentru aproximativ 10 masini, Accesul in curtea imobilului este prevazut cu porti actionate de la distanta si videointerfon. Pentru paza si/sau portar exista constructie chiar la acces.

IMOBIL cu o structura din beton armat si caramida PHOROTERM Austria latime 42 cm pentru zidurile exterioare si latime 30 cm pentru peretii interiori;

Acoperisul - tabla LINDAB originala; Termoizolatia tavanului de la mansarda este realizat din doua randuri/straturi rigips ignifug si spatii cu vata cu folie de Al plus vata bazaltica;

Termoizolatie exterioara imobil este din polistiren grosime 10 cm;

La exterior vopsea structurata si piatra;

La interior vopsea lavabila, lemn, piatra, gresie, faianta; Termoizolatie interioara cu vata minerala folie Aluminiu si rigips in unele zone cu ziduri/pereti exterioari ;

Tamplarie exterioara PVC SALAMMANDER BLUE EDITION cu geam termopan si tripan 4 S.

FINISAJE

Usa principala intrare din lemn stejar ramforsata metalic si geam termopan; Usi interioare celulare ITALIA ; Gresie si faianta import, corpuri sanitare import SPANIA; Parchet lemn stejar la parter si melaminat trafic intens la etaj si mansarda; Podele de piatra naturala la bucatarie, holuri, living, sala sport; Decoratiuni interioare cu vopsea lavabila SAVANA cu teflon, piatra naturala, lemn; Luminatoare Velux cu deschidere automata/ telecomanda.

INSTALATII

Instalatie electrica Cupru masiv; Instalatie de curenti slabi TV si Internet si antiincendiu; Instalatie antiincendiu cu senzori de fum si centrala in camera speciala rezistenta la foc; Cablaj instalatie de supraveghere video pentru camere de luat vederi; Instalatie caldura si apa calda menajera, asigurata de doua centrale BUDERUS montate "in cascada" si panouri solare. Sistemul functionare cu senzori si telecomanda de reglare totala montate in camera tehnica si in interiorul livingului. Materiale folosite pentru incalzire teava de Cupru cu termoizolatie si calorifere AL si otel cu robineti termostat; pentru apa calda si apa rece teava de PPR cu insertii pentru rezistenta la frig si caldura; Instalatie de racire si incalzire in cazul avariei la centralele termice, cu aparate de aer conditionat tip INVERTER, de provenienta DAIKIN, LG NEO PLASMA si PANASONIC; Imobilul este racordat la retelele de gaze, curent electric trifazic, canalizare, apa potabila; Pentru alimentarea cu apa, pe langa reteaua publica, proprietatea are si doua puturi proprii: unul forat la 70 m adancime (a 3-a panza freatica,"MOSTISTEA") pentru uzul menajer si un altul forat la 30 m adancime pentru sistemul de irigat automat al parcului si zonelor verzi cu plante si gazon.

FACILITATI

PISCINA cu suprafata de 88 mp (5mX 16 m + zona SPA) este construita din structura de beton armat si finisata cu linner 1,8 cm grosime (provenienta Spania), este termoizolata cu polistiren extrudat , hidroizolata cu membrana cauciucata pe exterior si fibra de sticla pe interior; dispune de instalatie de filtrare cu nisip quartos, recirculare apa, iluminat, schimbator de caldura/incalzire panou solar, dozator automat si verificare substante hidroliza, tratarea apei cu sare, dus exterior si are o adancime de la 1,2 m la 1,8 m. Piscina beneficiaza de Pool Bar ( frigider si chiveta), umbrar si terasa proprie placata cu piatra naturala TRAVERTIN si este amplasata intre casa si continua zona de agrement spre vatra de foc si foisor, gratar, etc.

GARAJUL cu o suprafata de 60 mp este construit cu structura de beton armat, caramida THERMOPAN latime de 30 cm, geamuri tamplarie PVC SALAMMANDER BLUE EDITION, acoperit cu tabla LINDAB originala, termoizolat cu vata minerala si rigips la interior si la exterior cu polistiren grosime 5 cm. Dispune de doua usi acces auto cu comanda de la distanta, usa termopan pentru accesul pietonal si 2 ferestre.

CASUTA PORTAR cu o suprafata de 5 mp are in interior un put de 30 m adancime de unde se pompeaza apa pentru sistemul de irigatie al curtii. Tot aici se afla si locul pregatit pentru montarea unui generator de curent electric care sa intre in functiune automat la caderea accidentala a curentului electric de la reteaua stradala/nationala.

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  in proprietate
 • Chirie lunara punct de lucru: 7.000 EUR
 • Suprafata punctului de lucru (mp): 601
 • Imobilizari corporale:  80.000 EUR
 • Stocuri:  la cerere

Detalii despre tranzactia dorita
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 599.000 EUR

Alte Afaceri de vanzare
Studio videochat - profit 240.000 dolari/an 338.000 Euro Studio videochat - profit 240.000 dolari/an Bucuresti, Romania
Se vinde Cafenea Bucuresti, zona Calea Victoriei 28.000 Euro Se vinde Cafenea Bucuresti, zona Calea Victoriei Bucuresti, Romania
VAND FIRMA BRODERIE INDUSTRIALA 380.000 Euro VAND FIRMA BRODERIE INDUSTRIALA Bragadiru, Romania
Magazin Online Ambalaje Biodegradabile + Brand 98.000 Euro Magazin Online Ambalaje Biodegradabile + Brand Transilvania, Romania
Domeniu Zori de Zi, Padurea Ceala Arad 880.000 Euro Domeniu Zori de Zi, Padurea Ceala Arad Arad, Romania
Alte Afaceri de vanzare