Acest anunt a fost dezactivat!

Vanzare Centru Medical Constanta

Constanta , Romania
600.000 Euro
 • Localitate: Constanta
 • Judet: Constanta
 • Regiune: Dobrogea-Galati-Braila
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Sanatate si asistenta sociala
 • Subsector: Activitati referitoare la sanatatea umana
 • Tip afacere: Centre medicale - Clinici - Farmacii
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

De vanzare clinica medicala infiintata in anul 2004 in suprafata de 500mp structurata pe 4 nivele. La aceasta suprafata de adauga si o anexa a centrului medical in suprafata de 150mp ce a fost conceputa ptr locuinta de serviciu,farmacie si spatiu depozitare.

Pe parcursul acestor ani de activitate clinica a ajuns sa ofere servicii complete integrate de medicina muncii prin alaturarea unor medici specialisti de medicina interna, chirurgie, O.R.L, oftalmologie, neurologie, psihiatrie si psihologie.

Centrul medical corespunde tuturor avizelor ,se vinde cu toata aparatura necesara unei bune functionari si ofera un pachet integrat de servicii medicale:

1.medicina muncii;

2.dotare completa conform normelor ms cabinete de specialitate,comprtiment fizioterapie si recuperare medicala, laborator analize medicale;

3.medicina integrata

 • Vechimea afacerii - ani: 17
 • Numar angajati: 4

Descrierea punctului de lucru

Companie de drept privat infiintata in anul 2004. Serviciile oferite initial au vizat aria de cuprindere reprezentata de medicina de intreprindere. Din 2004, aria serviciilor oferite s-a extins, prin alaturarea la echipa companiei a unor medici specialisti de medicina interna, chirurgie, O.R.L., oftalomologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, in scopul oferirii de servicii integrate de medicina muncii.

Misiunea este aceea de a asigura serviciile medicale de inalta calitate si competenta profesionala care sa permita pacientului un diagnostic corect si o terapie corespunzatoare si eficienta. In acest sens oferim o gama extinsa de servicii medicale, in conformitate cu stipularile legale, pentru orice tip de profesie, prin identificarea riscurilor profesionale si testarea aptitudinii in munca a angajatilor, promovarea starii de sanatate a acestora, preventia imbolnavirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afectiunilor profesionale si al celor legate de profesie, scaderea absenteismului la munca. Centrul Medical se distinge prin profesionalismul echipei, dotare moderna, flexibilitatea ofertelor si servicii strict adaptate nevoilor clientului. Obiectivele avute in vedere in derularea activitatii, sunt urmatoarele: - asigurarea dotarii corespunzatoare a Centrului Medical, cu aparate moderne de investigatii, pentru a putea face trecerea de la medicina muncii de tip expertiza la medicina muncii de tip curativ; - promovarea serviciilor calitative orientate catre client, prin asigurarea acestora de catre personal inalt calificat si competent; - promovarea unui standard de calitate ridicat, care sa serveasca atat clientului cat si insusi actului medical.

Centrul Medical ofera un pachet integrat de servicii medicale:

A. MEDICINA MUNCII

1.CONSULTATIE MEDICINA MUNCII efectuata de medicul de medicina muncii prin care: - determina aptitudinea in munca pentru profesia si locul/postul de munca unde angajatul este desemnat sa lucreze; - verifica compatibilitatea intre eventualele afectiuni si locul / postul de munca; - elimina riscul afectiunilor ce pun in pericol sanatatea si securitatea celorlalti angajati de la locul de munca; - recomanda examinarile de specialitate (Oftalmologie, ORL, Neurologie, Boli Interne, Chirurgie, Psihiatrie, Examen Psihologic, Cardiologie, Obstretica-ginecologie, reumatologie si recuperare medicala); - recomanda examinarile paraclinice : - analize de laborator(Hemoleucograma,Glucoza,Uree,Acid uric, Colesterol total, Trigliceride, TGP,TGO,Coprocultura,Ex.coproparazitologic,AgHBs,AntiHCV,examen urina, etc.) - explorari functionale (spirometrie, audiometrie, electrocardiograma, visiotest-campitest, oscilometrie, echografie, termografie, biorezonanţă magnetica, teste de efort);

2.EXAMEN CLINIC GENERAL efectuat de medicul de medicina generala/medicina de intreprindere prin care se determina parametrii morfofunctionali generali ai starii de sanatate inscrisi in Dosarul medical. 3.EXAMINARI DE SPECIALITATE - Oftalmologie, ORL, Neurologie, Boli Interne, Chirurgie, Psihiatrie, Examen Psihologic, in conformitate cu prevederile H.G. 355 / 2007, si in raport de functie / meserie si conditii de lucru si la recomandarea medicului de medicina muncii si in raport de starea de sanatate determinata la examenul clinic general si conditiile de lucru.

4.EXAMINARI PARACLINICE – Analize de laborator  Explorari functionale (prezentate mai sus) in conformitate cu prevederile H.G. 355 / 2007, in raport de functie/meserie si conditii de lucru si la recomandarea medicului de medicina muncii in raport de starea de sanatate determinata la examenul clinic general si conditiile de lucru.

5.EVALUAREA LOCULUI DE MUNCA –prin activitatea desfasurata in teren, la locul de munca al salariatului pentru determinarea conditiilor de lucru, a noxelor existente, evaluarea gradului de adaptare a salariatului la necesitatile impuse de postul/locul de munca. Pentru realizarea acestor activitati, sunt utilizate aparate precum : termometre, termohigrometru, anemometru, luxmetru, tester câmp electromagnetic, sonometru, tester de vibratii.

6.INREGISTRAREA-validarea concediilor medicale primite de salariati. Concediile medicale sunt inscrise in dosarul medical al angajatului. Se verifica compatibilitatea intre afectiune cu functia/meseria si conditia de lucru a salariatului. In caz de incompatibilitate se emite Fisa de medicina muncii in care se precizeaza inaptitudinea.

7.PARTICIPARE in Comitetul de Sanatate si Securitate a Muncii (CSSM) - serviciul medical, prin reprezentantul sau, face parte din CSSM. Starea de sanatate a personalului societatii este evaluata in baza datelor obtinute din examinarile clinice si paraclinice efectuate, a concediilor medicale inregistrate in Dosarul medical. Prin evaluarea starii de sanatate a personalului si indentificarea conditiilor de lucru se vor intocmi rapoarte ce vor fi prezentate si analizate in CSSM .

8.INSTRUIREA salariatilor desemnati de conducere privind acordarea primului ajutor la locul de munca.

 

B. CABINETE DE SPECIALITATE – DOTARE COMPLETA CONFORM NORMELOR MS ( Medicina conventionala-alopata): Medicina Interna, Chirurgie Generala, Obstetrica- Ginecologie, Psihiatire, Psihologie, Oftalmologie, Otorinolaringologie, Diabetologie si bolide nutritie, Endocrinologie, Cardiologie, Neurologie, Fizioterapie si recuperare medicala, Kinetoterapie Echografie doppler color 4D, cu elastografie Termografie medicala Laborator analize medicale complete.

C. MEDICINA INTEGRATA -vizează tratarea personalizată a bolnavului şi abordează boala combinând mijloacele medicinei alopate(conventionale) cu cele complementare (naturiste). Această abordare, nouă în medicină, a devenit populară în ultimul deceniu.„Filosofia" medicinei integrate este aceea că bolnavul trebuie privit ca un întreg. Aceasta înseamnă că, atunci când tratează o boală, medicul ţine cont de toate cele trei laturi ale unui individ: corp, minte şi spirit. Astfel, terapiile utilizate trebuie să vindece corpul, dar şi problemele apărute la nivel psihic şi emoţional, pentru că şi acestea influenţează starea de sănătate. Vindecarea trebuie să fie deci nu doar fizică, a corpului, ci a fiinţei complete (corp-minte-spirit). În cazul unui bolnav de cancer, de exemplu, medicina integrată îşi propune nu doar să acorde tratamentul alopat(conventional), ci şi să rezolve toate problemele asociate, adică să reducă efectele secundare ale chimioterapiei, să atenueze durerile, să combată depresia, să ajute la reintegrarea socială a bolnavului, dar şi la îngrijirea în fazele terminale.

Pentru a trata bolnavul din această perspectivă, sunt utilizate atât terapiile convenţionale, cât şi cele complementare(naturiste). Sunt preluate de la fiecare cele mai bune metode de diagostic şi de tratament, cele care şi-au dovedit eficienţa şi care nu sunt controversate. Terapiile alese variază de la un caz la altul şi sunt recomandate de medic doar în urma unei consultaţii. În cazul bolilor acute sau severe, se apelează cu precădere la tratamentele alopate, iar în cazul fazelor incipiente sau cronice, se poate recurge, în paralel, la cele alopate şi la cele complementare(naturiste). În funcţie de problemele de sănătate, pot fi utile fitoterapia, gemoterapia, apiterapia, homeopatia, acupunctura, ozonoterapia, hidrocolonoterapia, plasma bogată în trombocite – PRP, iridologie,aromaterapia, masajul, consilierea nutriţională, evaluare globala energetica si functionala computerizata a organismului, biofeedback-ul (o tehnică prin care bolnavul este învăţat să-şi controleze funcţiile organismului, cum ar fi să scadă tensiunea musculară sau să gestioneze durerea) şi orice alte metode cu eficienţă dovedită. Medicul recomandă o combinaţie de terapii, personalizată, ţinând seama de toate suferinţele fizice şi psihice ale bolnavului.

Echograf Doppler Color 4D cu Elastografie Ecografia este azi indispensabilă pentru o consultaţie completă, fiind un examen de rutină, nedureros, precis, cu largă adresabilitate şi accesibilitate. Se utilizează ecografia în modul 2D, sau bidimensional, ce realizează secţiuni la nivelul ţesutului şi redă structura organelor. Evoluţia tehnologiei a permis trecerea de la 2D la 3D, de fapt o reconstrucţie cu ajutorul unor softuri specializate a secţiunilor 2D, cu redarea unei imagini virtuale, dar în timp real, pe monitorul ecografului. Ecografia 4D este cea mai recenta, completa şi performantă formă de ecografie existentă, permiţând creşterea preciziei diagnosticării cu peste 30%. Permite vizualizarea chipului copilului înainte de a se naşte, iar în modul 4D (3D live) mişcarea acestuia în timp real. Pe lângă ecografia 4D, ecograful permite diagnosticul diferenţial al tumorilor maligne şi benigne de sân, tiroidă, ovar, uter, prostata utilizând elastografia - metodă ce are la bază diferenţele între proprietăţile mecanice ale ţesuturilor. Elastografia se bazeaza pe faptul ca tumorile maligne sunt mai dure, mai incompresibile si mai putin elastice comparativ cu cele benigne. Combinata cu ecografia au avut cele mai bune rezultate in detectarea cancerului de san si tiroida. Prin intermediul noii tehnici ce utilizeaza ultrasunetele se poate stabili, fara efectuarea prealabila a unei biopsii, daca o formatiune mamara este sau nu de natura maligna. Exista o scala de culori in functie de care se gradeaza tumorile de la 1 (probabil benigna) la 5 (probabil maligna). Un examen ecografic completat cu elastografie la 3 luni ajuta la un diagnostic corect si precoce al cancerului mamar. Noua tehnica de examinare,elastografia, reduce considerabil procentul de biopsii.

Termograf computerizat TERMOGRAFIA – investigatie neinvaziva, nedaunatoare nici pentru pacient nici pentru medic, cu o acuratete comparabila cel putin cu celelalte metode de diagnostic imagistic, este complementara cu acestea, dar mult mai putin costisitoare. Fiind o metoda functionala, ea face parte din familia EKG, EEG, EMG, exploreaza termogeneza celulara in conditii de sanatate sau de boala. Astfel cu ajutorul termografiei se pot detecta bolile inainte de a se manifesta, tratamentul fiind mai usor si mai putin costisitor. Poate fi repetabila la infinit si confera posibilitatea unor investigatii comparative in special la verificarea rezultatelor unor tratamente (oncologice, antiinflamatorii, antireumatice, endocrine etc.). Prin dialog cu pacientul si coroborat cu un consult medical adecvat, acuratetea diagnosticului se apropie de nivelul maxim. Cu ajutorul termografiei se pot descoperi peste 160 de boli. Se poate diagnostica: Glanda mamara - diagnosticul tumorilor mamare,stadiul(eficienta) terapiei,diagnosticul mastitei.

O.R.L. - diagnosticul sinuzitei; diagnosticul rinitei;diagnosticul precoce al otitei medii si mastoiditei.

Gastroenterologie - diagnosticul gastritei;diagnosticul patologiei ficatului si a sistemului biliar;determinarea capacitatii functionale a pancreasului.

Pneumologie - diagnosticul afectiunilor sistemului bronhopulmonar;diagnosticul precoce al astmului bronsic;diagnosticul pneumoniei si pleureziei.

Oncologie - diagnosticul precoce al tumorilor cutanate cu determinarea ariei de raspandire reala a tumorii;depistarea precoce a metastazelor limfatice.

Aparat locomotor - diagnosticul precoce al discopatiilor vertebrale si artrozelor;diagnosticul precoce al poliartritei reumotoide;diagnosticul precoce al displaziei articulatiei coxofemurale la copii.

Spre deosebire de mamografie si alte modalitati de diagnoza, in timpul termografiei nu se produce iradiere, nu preseaza si nu comprima nimic, nu intra in contact cu pacienta si nu necesita injectii intravenoase este rapida si nedureroasa. De aceea este un procedeu foarte confortabil si care NU produce nici un risc pacientului, putandu-se efectua oricand, fara a avea efecte secundare. Termografia se bazeaza pe detectarea cresterii circulatiei vaselor de sange si schimbarile metabolice asociate cu aparitia si cresterea tumorilor. Detectand variatiile in activitatea sanguina normala, imaginea infrarosie poate sa depisteze formatiuni pre-canceroase sau prezenta unei tumori in faza incipienta, care nu este atat de mare sa poata fi detectata prin examinare fizica, mamografie sau alte modalitati. Anumite tipuri de cancer nu pot fi detectate prin metodele normale de depistare (aprox. 20%) din mai multe motive, in timp ce termografia le poate depista.

Aparate ozonoterapie. OZONOTERAPIA este o metodă novatoare de tratament nemedicamentos care foloseşte un amestec de oxigen-ozon. Prin metodele sale ozonoterapia modernă permite reducerea consumului de medicamente alopate şi consecutiv a reacţiilor secundare provocate de acestea Terapia se bazează pe principalele proprietăţi ale ozonului: - antibacteriană, antifungică, antivirala; - antiinflamatorie şi imunomodulatorie; - de reglare sistemica a homeostaziei în organism; - optimizarea funcţiei organelor şi sistemelor de organe; Toate metodele de tratament cu ozon sunt efectuate conform unor protocoale de lucru stabilite de Societăţile de ozonoterapie.

Există două tipuri de metode de administrare a amestecului de oxigen-ozon. Metodele cu acţiune generală (sistemică):

1.Autohemoterapia majoră care constă în prelevarea în pungi speciale a unei cantităţi de sânge venos (50-100-150ml) din vena cubitală şi care este amestecat cu o cantitate egală de ozon de o anumită concentraţie după care este reperfuzată pacientului.

2.Autohemoterapia minoră constă în prelevarea a 10-15 ml de sânge venos cere este amestecat cu o cantitae egală de ozon de o anumită concentraţie şi este injectată imediat intramuscular.

3.Insuflaţii rectale cu ozon. După o pregătire prealabilă a pacientului, pe cale rectală se introduce o anumită cantitate de ozon. Procedura are atât o acţiune locală (antiinflamatorie, regenerativă, antiseptică şi de refacere a florei intestinale), cât şi acţiune generală asupra organismului deorece ozonul se absoarbe foarte usor prin mucoasa intestinală. Insuflaţia rectală poate fi o alternativa la autohemoterapia majoră.

Metode cu acţiune locală:

1.Infiltraţiile subcutanate. Cu ajutorul seringi se fac infiltraţii subcutane locale în zonele cu probleme, puncte dureroase, paravertebral, periarticular a unui amestec de oxogen şi ozon în concentraţii mici. Procedura se aplică în afecţiuni dermatologice, reumatologie, probleme de circulaţie periferică, medicină estetică (celulită).

2.Infiltraţii intramusculare în puncte triger în tratamentul unor afecţiuni reumatismale.

3. Infiltraţii intraarticulare în cazul unor afecţiuni reumatismale.

4. Ozonopunctura – infiltraţii cu ozon în punctele de acupunctură.

5. Utilizare internă şi externă a apei şi uleiului ozonificat pentru afecţiuni dermatologice, stomatologice, afecţiuni ale aparatului digestiv.

6. Utilizarea locală a amestecului de oxigen-ozon în saci hipobarici în tratamentul unor plăgi infectate, ulcere varicoase, în arteriopatii ale membrelor inferioare, boli dermatologice.

• Plasma bogată în trombocite – PRP - conţine factori de creştere şi vindecare care sunt introduse în corpul uman pentru a stimula producţia de colagen şi de celule stem, prin intermediul moleculelor prelevate din sangele propriu. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. o metodă demonstrată ştiinţific de tratament şi profilaxie a multor boli; o procedură din ce în ce mai populară, aplicată pe larg în cosmetologie, tricologie, traumatologie, ortopedie, urologie, stomatologie, ginecologie şi alte sfere ale medicinei.

Aparat hidrocolonoterapie HIDROCOLONOTERAPIA este o procedura moderna, practicata cu rezultate exceptionale in intreaga lume si care consta in curatarea generala a colonului prin hidratarea si curatarea colonului cu apa filtrata, purificata, ozonizata bogata in electroliti, apa mineralizata, infuzie de plante curative si uleiuri curative. Procedura este confortabila, fara durere si balonare. Este o metoda eficienta, inofensiva de lavaj intestinal (curatire profunda), detoxicare a organismului cu restabilirea microflorei intestinale. Rezultate benefice apar inca de la prima sedinta dar pentru rezultate satisfacatoare se recomanda minim 6 sedinte ( 2 sedinte in prima saptamana la un interval de 4 zile, apoi cate o sedinta pe saptamana).

Rezultatele:

- detoxifiere generala a organismului, evacuarea gazelor, furnizeaza oxigenul vital organelor si pielii, optimizeaza procesele metabolice si sprijina procesele de pierdere in greutate, eliminare a materiilor reziduale si a mucusului deteriorat, inlaturare a posibilelor bacterii, paraziti, ciuperci intestinale, reglare a metabolismului si a tranzitului intestinal, obtinerea unei greutati corporale normale, infrumusetare si intretinere corporala, relaxare, cresterea imunitatii. Consultatiile, cit si procedurile, sunt efectuate numai de medic. Aparat biorezonanta Instrument ce sprijina echilibrarea energetica si informationala a fiintei si dezvoltarea spirituala. Sistemul este bazat pe principiile fizicii cuantice, principiile rezonantei, global scaling, facand o analiza complexa statistica in raport cu o considerabila baza de date, peste 100.000 de paternuri de surse de stres intern si extern. Pe de o parte, este un sistem de evaluare si echilibrare energetica, aplicand metode ale medicinii energetice prin: sunet, electromagnetism, lumina (culoare), in concordanta cu datele specifice clientului si tehnologia feedback-ului. Pe de alta parte, este un sistem de evaluare si echilibrare informationala, care functioneaza pe principiul medicinii informationale conform caruia lumea noastra este holografica, respectiv fiecare parte contine informatii despre toate celelalte parti. Citind ,,semnatura informationala” reprezentativa a fiecarei persoane, imaginea fiecarui ‚simptom’ si a fiecarui ‚remediu’, aparatul genereaza si selecteaza modele complexe pentru a stabili rezonanta între client simptome si remedii si apoi foloseste analiza statistica a rezultatelor pentru a stabili probabilitatile celei mai înalte rezonante. Evaluarea si echilibrarea realizate cu aparatura Inergetix-CoRe™ sunt neinvazive. Sistemul foloseste o abordare multidimensionala pentru a depista si echilibra stari de dezechilibru la nivel emotional, mental, structural, in plan energetic si informational, pe care le trateaza cu remedii informationale (de exemplu, din homeopatie, ayurveda, esente florale, plante, sistemul punctelor si meridianelor din acupunctura). Aparatul poate utiliza de asemenea frecvente specifice individului în contextul dezechilibrelor sale, transmise prin sunet electromagnetism, culoare. Sistemul ofera astfel diverse modalitati de echilibrare energetica si reprogramare informationala in vederea stimularii puterii de vindecare a organismului si a capacitatii persoanei de a actiona constient asupra sa, asupra modului sau de viata si factorilor de mediu, pentru ca ansamblul corp-minte-spirit sa functioneze optim pentru implinirea personala si spirituala. Evaluarea si echilibrarea informationala si energetica pot fi complementare medicinei alopate si diverselor metode de dezvoltare personala, acceptand ideea ca orice dezechilibru in plan fizic, mental sau emotional este corelat cu o de-conectare in plan spiritual. Astfel, putem intelege sistemul Inergetix-CoRe™ ca instrument de sprijinire a vindecarii spirituale, a re-conectarii cu sinele propriu si Planul Spiritual. Testarea ofera o imagine globala a STARII DE SANATATE, evidentiind: - cauzele care determina suferinta (daca sunt datorate starii psiho-emotionale, toxicitatii, modului de viata, ereditatii etc) - gradul de afectare al tuturor organelor si tesuturilor (care apartin aparatului respirator, digestiv, uro-genital, sistemului nervos, osteo-articular, endocrin, organelor de simt), precum si predispozitiile fata de anumite boli - dezechilibrele nutritionale (vitamine, minerale, aminoacizi), metabolice (lipidic, glucidic) si enzimatice - imunitatea fata de bacterii, virusuri, paraziti, diferite toxice - gradul de stress si solutiile pentru reducerea acestuia - eventualele obiceiuri alimentare si de viata nepotrivite, care sunt implicate in aparitia unor boli - anumite traume sau blocaje psiho-emotionale, care favorizeaza sau intretin o anumita boala - remedii compatibile cu pacientul (alimente, plante, produse naturiste, culori, remedii Bach, etc) Poate oferi solutii atunci cand nu exista un diagnostic medical clasic (toate analizele sunt bune, dar persoana nu se simte bine). Poate urmari evolutia disfunctiilor existente si remisia acestora pana in momentul vindecarii in cazul efectuarii unui tratament adecvat. Realizeaza terapii energetice si informationale complexe, prin frecvente transmise prin electrozi, sunete si culori, de restabilire a functionalitatii organelor, echilibrare metabolica, hormonala, detoxifiere, reducerea stressului, echilibrare psiho-emotionala, sporirea capacitatilor intelectuale, terapii anti-inflamatorii, de crestere a imunitatii, etc. In cadrul consultatiei va sunt recomandate cele mai potrivite remedii conforme cu tipul dumneavoastra constitutional si cu dezechilibrele existente : dietoterapie, fitoterapie, tratamente ayurvedice, remedii Bach, cromoterapie, etc. Aparat biostimulare Scanarea electroacupuncturala dupa metoda Voll (EAV, electro-acupuncture after Voll) are ca origine Germania, si este raspindita in intreaga lume. Se foloseste termenul de scanare in loc de diagnosticare, pentru a se evita confuzia cu alte metode de diagnostic medical(medicina conventionala-alopata). In Rusia este folosita pe scara larga de medicina conventionala inclusiv in spitalele militare. Exista numeroase studii si cercetari publicate, care probeaza eficienta scanarii si terapiei prin biorezonanta. Aparatul DiaDENS PC este un aparat de diagnostic si electrostimulare transcutanata=Dynamic Electro Neuro Stimulation.Tratamentul este de tip biorezonant destinat armonizarii energiei naturale a organismului, bazata pe electrostimulare neuronala si fenomenul biofeedback. Metoda implica masurarea conductantei electrice a unui anumit numar de puncte cheie de acupunctura. Fiecare din aceste puncte corespunde unor anumite organe si tesuturi din organism. In cursul masuratorii organul tinta primeste un foarte slab semnal electric care stimuleaza raspunsul. Daca organul este sanatos se inregistreaza un raspuns normal. In cazul in care acel organ incepe sa nu mai functioneze normal, atunci masuratoarea arata o valoare modificata. Prin scanarea organelor celor mai importante si compararea valorilor gasite cu valori codate de semnale electromagnetice ale unor organe bolnave, este posibil sa depistam nu numai daca exista o problema dar si sa determinam cauza care a produs-o. Metodele mai noi de masurare a electroconductantei punctelor de acupunctura (Su Jok si Nakatamy) au adus un plus de precizie si au scurtat mult durata determinarilor. Pe baza acestor rezultate se stabileste un tratament individual prin biorezonanta care se adreseaza cauzei care a produs perturbarea.Se vorbeste astfel de o reglare a sistemului bio-informational care sa permita mecanismelor de autovindecare sa actioneze. In concluzie, aparatul este in primul rand un aparat de diagnostic: * diagnostic prin intermediul punctelor biologic active (a meridianelor de acupunctura )conform metodei VOLL. * diagnostic auricular dupa metoda ''BIOREPER''. * diagnostic pe punctul de reper dupa metoda ''BIOVOLL''. * scanarea cutanata si influentarea terapeutica prin biofeedback. Stimuleaza "farmacia" proprie a organismului. * detectia si tratamentul prin auriculoterapie. * testarea medicamentoasa. * indepartarea rapida a durerii (efect analgezic, antiinflamator, antiedemos, imunomodulator). * efecte similare electroacupuncturii si reflexoterapiei. Acest aparat masoara punctele biologic active ale maridianelor energetice ale organismului stabilind daca un meridian este in normalitate in hipo sau hiper functie urmand ca ulterior sa se efectueze si un tratament de restabilire a acestor dereglarii . In medicina homeopata se cunoaste faptul ca: bolile, anterior manifestarii lor in plan fizic, se manifesta in plan energetic ,motiv pentru care un diagmostic de acest fel ar fi o" CALE " spre a preveni aparitia bolii. Orice tulburare energetica a unui meridian determina o tulburare energetica a meridianelor de vecinatate ajungandu-se la un cerc vicios. Aparate de fizioterapie Compartimentul de fizioterapie – recuperare medicala utilat cu cele mai noi aparate de specialitate, se pot efectua tratamente de fizioterapie de ultima ora, gimnastica medicala si kinetoterapie recuperatorie individualizata pentru adulti si copii.     In cadrul Centrului medical nostru oferim  tratamente pe baza de: - electroterapie: curenti diadinamici, de joasa frecventa-impulsuri, interferentiali interfrem, interdyn, diafrem, nemectron, vector dipol, Stimulare Kotz/Russian, curent triunghiular ,Träbert, TENS, galvanic, microcurent, curent de înaltă tensiune, curba S/D - ultrasunete: stationar si mobil multifrecvenţă 1&3 Mhz - magnetoterapie: aplicator placă cu două elemente,mod continuu si pulsat de emisie , gamă largă de frecvenţă - laserterapie: aplicatori de scanare si sonde laser R+IR 50/400 mW si IR 400mW/820 nm - termoterapie locala - lampa emisie lumina in infrarosu controlata de microprocesor, filtre: rosu si albastru, putere emitere peste 350 W - termoterapie generala - cupole cu infrarosii - electrostimulator cu infrarosu cu minim 20 pad-uri termice - aparat complex pentru drenal limfatic: aparat ce lucreaza mai multe afectiuni in acelasi timp,programele speciale ce permit utilizarea presoterapiei, infrarosiilor, electrostimularii (3 terapii in acelasi timp sau individual) - aparat sauna cu ozon - echipament terapie combinata: generator ozon si sterilizare cu ozon, hidroterapie, cromoterapie,aromoterapie, meloterapie.

LABORATOR ANALIZE MEDICALE – CONTRACT CJAS CONSTANTA - este amenajat conform celor mai recente reglementări din domeniu şi dispune atat de o dotare tehnică de ultima generatie, cat si de personal cu o buna pregatire in domeniu. Realizam orice fel de analize medicale cu aparate total computerizate mult superioare metodelor traditionale de pipetare, citire colorimetrica etc. Rezultatele se obtin in maximum 24 de ore sau chiar pe loc. Intreaga gama de analize – hematologie, biochimie, coagulare, imunologie, serologie, bacteriologie, microbiologie, parazitologie - au ca finalitate detectarea majoritatii dereglarilor starii de sanatate a pacientilor.

 

COMPARTIMENTUL DE PSIHOLOGIE Asigura servicii specializate de:

A. PSIHOLOGIA MUNCII • Aviz psihologic la angajare • Aviz psihologic pentru testarea periodică Aceste tipuri de testări se adresează persoanelor care doresc să se angajeze în funcţii de conducere, cadrelor didactice, persoanelor care lucrează la înălţime, persoanelor situate în funcţii cu grad mare de risc, condiţii de izolare etc. - Consiliere şi orientare profesională in trei etape : 1. identificarea intereselor şi a valorilor, testarea aptitudinilor şi elaborarea profilului psihologic ; 2. stabilirea compatibilităţii intre profilul psihologic al persoanei testate si profilul profesiilor identificate în Clasificarea Ocupaţiilor din Romania (COR), ), ca fiind potrivite pentru persoana; 3.consilierea profesională; pentru doritori se utilizează Platforma Online de orientare profesională CCPonline. • Servicii de management al carierei • Servicii de management al stresului • Servicii de management al timpului • Elaborarea de programe de motivare a personalului organizaţiei.

B. PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR • Aviz psihologic permis auto amatori şi profesionişti • Consilierea psihologică privind conduita conducătorului auto în trafic.

C. PSIHOLOGIA APLICATĂ ÎN SECURITATE NAŢIONALĂ - Aviz psihologic port armă - Aviz psihologic la angajare Persoanele cărora le este adresat acest serviciu psihologic pot fi: agenţi de pază, poliţişti comunitari, paznici, pădurari, vânători, profesori de tir sportivi amatori şi profesionişti , persoanele care execută servicii de întreţinere a sistemelor de pază şi alarme.

D.PSIHOLOGIE EDUCAŢIONALĂ , CONSILIERE ŞCOLARĂ ŞI VOCAŢIONALĂ (PROFESIONALĂ) Servicii oferite: Domeniul prevenţiei şi educaţiei • Servicii de evaluare şi promovare a sănătăţii mintale la copil şi adolescent • Evaluarea psihologică a copiilor şi adolescenţilor cu ajutorul instrumentelor TIC • Elaborarea de programe de prevenire a comportamentelor de risc – consum de droguri, instalarea anxietăţii generalizate, suicid etc. • Consilierea psihologică pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos. Domeniul diagnozei şi intervenţiei Servicii de dignoză , intervenţie şi prevenţia anxietăţii la copii şi adolescenţi (fobii, atacuri de panică, anxietate generalizată, tratamentul ticurilor) • Servicii de diagnoză şi intervenţie în tulburările de somn , tulburările alimentare (bulimie, anorexie), tulburări relaţionale, comportamente adictive (dependenţă de droguri, calculator), izolare, tentative de suicid, depresii. • Servicii de diagnoză, intervenţie şi prevenţie în tulburările de atenţie şi hiperactivitate (ADHD). Domeniul formării părinţilor • Elaborarea de programe de formare si sprijinire a părinţilor în vederea optimizării relaţiei copil-părinte. • Consilierea părinţilor. Consiliere şi orientare profesională are trei etape :

• 1.identificarea intereselor şi a valorilor, testarea aptitudinilor şi elaborarea profilului psihologic ;

• 2. stabilirea compatibilităţii intre profilul psihologic al persoanei testate si profilul profesiilor identificate în Clasificarea Ocupaţiilor din Romania (COR), ca fiind potrivite pentru persoana testata;

• 3.consilierea profesională; pentru doritori se utilizează Platforma Online de orientare profesională CCPonline.

RECUPERARE MEDICALA si BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE – CONTRACT CJAS CONSTANTA Conform unei definitii formulate in 1971 de catre Academia Stiintelor Medicale recuperarea "reprezinta un domeniu de activitate complexa medicala, educationala, sociala si profesionala  prin care se urmareste restabilirea pe cat posibil a capacitatilor functionale pierdute de catre un individ in urma unei boli sau a unui traumatism precum si dezvoltarea unor mecanisme compensatorii care sa-i asigure in viitor posibilitatea de munca sau autoservire, respectiv o viata independenta economic si/sau social". Astfel recuperarea medicala foloseste  metode de diagnostic si tratament diverse pentru a trata disfunctiile si pentru a aduce nivelul functional al individului cat mai aproape de normal. In acest sens sunt structurate programe de recuperare pentru urmatoarele tipuri de patologii: -afectiuni neurologice de tip periferic sau central -ortopedice si posttraumatice -reumatice cronic degenerative sau inflamatorii -cardiovasculare sau respiratorii -dismetabolice -situatii complexe de polipatologie cu implicarea aparatului locomotor Atat pentru recuperare medicala, cat si pentru intretinere corporala si tratament preventiv, centrul medical ofera urmatoarele servicii: • Terapie prin biorezonanta magnetica • Ozonoterapie • Hidrocolonoterapie • Hidroterapie si impachetari cu parafina si namol sapropelic • Termoterapie • Electroterapie • Pneumoterapie • Fototerapie • Masaj • Reflexoterapie • Electrostimulare si electroacupunctura Kinetoterapia (gimnastica medicala) reprezinta terapia prin miscare ce consta intr-un ansamblu de tehnici si metode aplicate in functie de fiecare persoana si afectiunea pe care o prezinta. Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varsta (sugari, copii, adulti, varstnici) si in functie de tipul afectiunii (afectiuni ortopedice, reumatice, neurologice, etc.). Nu se lucreaza sedinte de grup, fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate (kinetoterapeut) in timpul programului de kinetoterapie. Kinetoterapia nu este numai pentru cei care au anumite dureri sau probleme , ci si pentru cei care doresc sa se simta bine fizic si psihic. Masajul este realizat de catre personal specializat in tehnicile de masaj. Masajul, efectuat de catre un specialist, este o componenta a culturii fizice cu o mare eficacitate pentru sanatatea omului contemporan, atat pentru mentinerea ei cat si pentru recuperare sau refacere. Sedintele de masaj sunt insotite de aromoterapie si meloterapie. Daca ne referim la aromoterapie,sunt utilizate o gama larga de uleiuri esentiale speciale pentru fiecare afectiune (ulei de musetel: pt contracturile musculare; ulei de lavanda, de rosmarin, etc.). Meloterapia foloseste muzica specifica de relaxare care vine in completarea efectelor benefice ale masajului si aromoterapiei. Reflexoterapia este o in primul rand o tehnica de prevenire si ameliorare a unor afectiuni. Este totodata o tehnica de relaxare fizica si psihica, necesara oricand dorim sa inducem o stare de echilibru si armonie organismului nostru. Practic, tendinta la ora actuala este ca aproape orice domeniu medical sa beneficieze de recuperare. Desigur ca punctul de plecare ramane recuperarea functiilor aparatului locomotor dar cel care va deschide un tratat de ultima ora in materie de recuperare medicala va ramane surprins de imensitatea domeniului recuperarii si de posibilitatile pe care le are in fata. Nimeni nu poate aprecia importanta recuperarii decat dupa ce a suferit un eveniment cu consecinte directe asupra abilitatilor de deplasare sau autoingrijire. In acest sens recuperarea medicala pune accent si pe preventia bolilor de tip reumatic-degerativ si neurovascular, o problema destul de costisitoare pentru sistemul sanitar si pentru individ, mai ales in conditiile in care speranta de viata dar si varsta de pensionare au crescut considerabil. Toate aceste aspecte se integreaza in contextul regional si national, pentru ca, trebuie sa stim romanii sunt campioni nu doar la boli cardiovasculare ci si la boli reumatic-degenerative. Este adevarat ca primele "secera" individul fara a-l mai transforma intr-o persoana asistata social, in timp ce a doua pune probleme deosebite datorita scaderii capacitatii de a se integra in campul muncii, generand prematur persoane pensionate pe caz de boala care sufoca sistemul de asigurari sociale. Evident ca sunt necesare niste politici de sanatate care sa vizeze aceste aspecte, dar putem spune ca trebuie sa existe si un interes individual de a "adauga viata anilor si nu ani vietii", cu alte cuvinte de a creste calitatea vietii in ultima parte a acesteia. Lipsa de activitate fizica si alimentatia deficitara reprezinta elementele cheie care trebuie corectate la nivel individual pentru mentinerea unei stari de sanatate optime. De asemenea, trebuie avut in vedere si corectarea celui mai fin dezechilibru aparut care sa nu fie lasat se evolueze si sa genereze boala. Echipa noastra, parte integranta a Grupului de Studii al Medicinei Integrate ofera oricarui pacient care ni se adreseaza posibilitatea conceperii unui program de preventie si de imbunatatire a starii de sanatate in concordanta cu ultimele recomandari ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii si a celor mai moderne concepte de Medicina Functionala. Nu trebuie neaparat sa fiti bolnavi pentru a va adresa clinicii noastre, trebuie doar sa vreti sa fiti in forma, activi si sanatosi!

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  in proprietate
 • Suprafata punctului de lucru (mp): 500
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii despre tranzactia dorita

Vanzare imobile si dotarea completa desfasurarii activitatii.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  DA
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 600.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
2.500.000 Euro Vand societate constructii Constanta , Romania
STATIE PECO 450.000 Euro STATIE PECO Constanta , Romania
3.000.000 Euro Oftalmologie si optica medicala Galati, Romania
AZIL BATRANI 2200mp, 47 camere, 120 locuri 2.200.000 Euro AZIL BATRANI 2200mp, 47 camere, 120 locuri Domnesti, Romania
80.000 Euro Caut investitor Bucuresti, Romania
Alte Afaceri de vanzare