Gica Popescu investeste 20 milioane euro in primul hotel Courtyard Marriott din Romania

Gică Popescu Hotels şi Marriott International au încheiat vineri la Bucureşti un parteneriat prin care firma fostului jucător de fotbal Gheorghe Popescu va construi, dezvolta şi opera primul hotel sub brandul Courtyard Marriott din România, investiţie de 20 de milioane de euro.

Courtyard Marriott Bucharest Hotel va fi amplasat în centrul oraşului şi va fi încadrat în categoria 4 stele. Hotelul va avea 146 de camere, patru săli de conferinţă, bar, spa şi spaţii comerciale.

Lucrările de construcţie vor începe în luna iulie a acestui an şi vor fi încheiate după 18 luni.

"Avem deja o poveste de succes în România, cu JW Marriott Bucharest Grand Hotel, şi sunt sigur că o putem repeta şi pentru noul Courtyard Marriott. Suntem încantaţi de iniţiativa partenerului nostru Gică Popescu de a dezvolta acest proiect şi aşteptăm cu nerabdare deschiderea oficială", a declarat, într-un comunicat, John Litzenberger, vicepreşedinte Marriott International Lodging Development Europe.

"Sunt mulţumit că după negocieri de foarte lungă durată, managementul Marriott International a considerat că un nou proiect marca Marriott în România este oportun şi de viitor", a afirmat Gheorghe Popescu, preşedinte al Gica Popescu Hotels.

Courtyard Marriott este marcă a grupului Marriott International. Primul hotel marca Courtyard a fost deschis în 1983, în prezent peste 900 de hoteluri operând sub acest brand în toată lumea.

Sursa: Money.ro