Spațiu comercial Ultracentral

Botosani, Romania
494.000 Euro
 • Localitate: Botosani
 • Judet: Botosani
 • Regiune: Moldova
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Tip activ: Vanzari Spatii comerciale, Birouri
 • Tip afacere: Afaceri imobiliare

Descriere activ

Imobil situat in zona ultracentrala in Botoșani Vând imobil,proprietate individuală, comercial/rezidential în Botoșani, deschidere la două străzi, SU=520mp.

Dispus pe parter, Su=249,52mp, etaj Su=228,81mp, și cramă la subsol SU=42,43mp.

Teren, 464 mp. Curte interioară S=140mp, terase și balcoane S=74 mp, pod mansardabil, h=3,71 m, situat în zonă ultracentrala, intre Primărie și Uvertura Mall, la mai puțin de 150m de acestea.

Din total suprafață utilă, 332 mp utili au înălțimea de 3,5 m, suprafață ce poate fi utilizată, pentru producție, servicii și comerț.

Mai avem două apartamente cu doua camere, unul pe parter, mobilat și utilat modern și unul la etaj, recent consolidat, cu geamuri termopan uși noi, tavane rigipsate, la gri, înălțimea camerelor 2,8 m, precum și încă 4 camere pentru diverse întrebuințări,5 grupuri sanitare.

Pe etaj avem un salon (o cameră) în suprafață utilă de 143mp, care poate fi utilizat în orice compartimentare.

Toate tencuielile interioare și exterioare au fost decopertate până la cărămidă și înlocuite cu altele noi pe tot imobilul. Imobilul este consolidat cu structuri de beton armat continuie, de la parter până în mansardă, golurile de la ferestre și ușa de pe parter (fațadă) sunt cămășuite cu structuri de beton armat. Bolțile și arcadele de pe parter sunt consolidate.

Parterul se evidențiază prin arhitectură interioară unică și spectaculoasă cu bolti și arcade originale, suprafețe vitrate mari cu tâmplărie nouă din lemn triplustratificat, cu geam termoizolant.

Parcare fără plată peste 50 locuri, în fața imobilului !!!

Întreg imobilul este recondiționat și consolidat, are instalații electrice(trifazic), apă, canalizare ,geamuri, uși noi și se comportă ca o construcție nouă .

Întreg etajul este la gri și așteaptă a fi personalizat de viitorul proprietar, după bunul său plac.

Imobilul se pretează pentru activități diverse, Clinică medicală, CASINO, producție la etaj și prezentare produse la parter, Boutque Hotel cu restaurant la parter, cramă,terasă la etaj, terasă în curtea interioară și pe trotuarul de la întrare,Școală , grădiniță privată sau locuință de lux, etc.

Se pot obține chirii de peste 6000 euro/lună pe întreg imobilul.

Peste etaj se poate ridica încă un etaj pe structura existentă și o mansardă locuibila.

Este scos la vânzare la cel mai mic pret din zona centrală a municipiului Botoșani, încadrându-se la preț de chilipir !!! 950 euro/mp, suprafață utilă!!!

Terasa de la etaj ( 56 mp), curtea interioară (140mp), balcoane (19mp),total=215mp, gratis !!!

Astăzi se construiește în Botosani cu 1400 euro/mp suprafață utilă !!!

Avantaj cumpărător:450euro×520mp=234000 euro !!!

Ai cea mai bună ofertă !!!

Imobil cu un potențial imens,având în vedere zona și amplasamentul ,dispune de o configurație ce permite adaptarea multifuncțională a încăperilor la cerințele și viziunea noului proprietar.

Preț vânzare 494 000€


 • Pret: 494.000 EUR
 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Activ scos la licitatie?:  NU

 • Alte Active de vanzare
  Inchiriez spatiu depozitare/productie 1 Euro Inchiriez spatiu depozitare/productie Potlogi, Romania
  Spatiu pt. afacere 60mp Birouri + 250mp Depozit 1.200 Euro Spatiu pt. afacere 60mp Birouri + 250mp Depozit Bucuresti, Romania
  Vand hala pentru productie si depozitare 275.000 Euro Vand hala pentru productie si depozitare Ceuasu de Campie, Romania
  Inchiriez Hala Depozitare sau Productie in Loc. P 1.800 Euro Inchiriez Hala Depozitare sau Productie in Loc. P Potlogi, Romania
  1.399 Euro Vand 4200mp - zona Alexandriei Rostar la DN6 Bucuresti, Romania
  Alte Active de vanzare