PARC DE AGREMENT CU PENSIUNE SI RESTAURANT

Pietrosani, Romania
975.000 Euro
 • Localitate: Pietrosani
 • Judet: Arges
 • Regiune: Muntenia-Oltenia
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Activitati de spectacole, culturale si recreative
 • Subsector: Activitati spotive, recreative si distractive
 • Tip afacere: Hotel - Pensiune - Camping
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere

Va propunem spre vanzare o proprietate complexa amplasata in Jud. Arges, comuna Pietrosani la o distanță de 160 km de București, 40 km de Pitești, 30 km de Curtea de Argeș și 25 km de Câmpulung.

O destinatie de aventura in mijlocul naturii, cu un peisaj pitoresc mirific ce are un potential fantastic.

Proprietatea functioneaza ca un parc de agrement inca din anul 2012 si este o afacere functionala si profitabila cu un brand awareness si istoric de succes in domeniul activitatilor sportive si recreative. Exista deja un portofoliu de clienti format si contracte cu mai multe agentii de turism.
 
Parcul de agrement se adreseaza copiilor/adolescentilor si cuprinde: 5 trambuline, 3 tiroliene mici, 2 mari, bungee jumping, pista ATV-uri acoperita cu tartan, piscina cu bile colorate, piscina cu bile gonflabile, o piscina cu barcute electrice pe apa, traseu de catarat de dificultate pentru adulti si unul pentrut copii, panza si perete de catarat, tir cu arcul, echitatie, labirint, tunuri airsoft, locuri de joaca.

La intrarea in parc avem o parcare amenajata existand posibilitatea de a parca de la autocare pana la turisme, pe partea dreapta a proprietatii a fost edificata in anul 2019 o Pensiune cu structura de P+Em.

Imobilul a fost dat in folosinta in anul 2020 si are o are capacitatea de cazare de pana la 24 de persoane in 7 camere.

Pensiunea are in zona de parter amenajat si un restaurant cu o capacitate de 200 persoane si o bucatarie complet functionala, dotata modern.

In incinta parcului mai sunt disponibile: un spatiu de evenimente si loc de joaca in interior cu o capacitate 60-70 persoane, 7 foisoare, 1 bungalow de 6 locuri si o camera de doua locuri.

Exista si o ferma de animale cu pauni, porumbei, gainuse, fazani etc.

Compania are 10 ani de activitate, a inregistrat profit in fiecare an si nu exista datorii sau credite. Daca parcul este administrat corespunzator sau cel putin cum a fost pana in prezent, in 4-5 ani investitia poate fi amortizata.

 • Vechimea afacerii - ani: 10
 • Numar angajati: 10

Descrierea punctului de lucru

Accesul se face pe drum asfaltat, proprietatea fiind pozitionata  la aprox 2 km de drumul principal.

La intrarea in parc avem o parcare amenajata de peste 1000 mp existand posibilitatea de a parca de la autocare pana la turisme, pe partea dreapta a proprietatii a fost edificata in anul 2019 o pensiune cu structura de P+Em.

Imobilul a fost dat in folosinta in anul 2020 si are o suprafata construita de 698,81 mp si 599,73 mp utili.

Are capacitatea de cazare de pana la 24 de persoane in 7 camere.

Pensiunea are in zona de parter amenajat si un restaurant cu o capacitate de 200 persoane si o bucatarie complet functionala, dotata modern.

In incinta parcului mai sunt disponibile: un spatiu de evenimente si loc de joaca in interior cu o capacitate 60-70 persoane, 7 foisoare, 1 bungalow de 6 locuri si o camera de doua locuri.

Exista si o ferma de animale cu pauni, porumbei, gainuse, fazani etc.

Parcul de agrement se adreseaza copiilor/adolescentilor si cuprinde: 5 trambuline, 3 tiroliene mici (50 m), 2 mari (80-90 m), bungee jumping, pista ATV-uri acoperita cu tartan, piscina cu bile colorate, piscina cu bile gonflabile, o piscina cu barcute electrice pe apa, traseu de catarat de dificultate pentru adulti si unul pentrut copii, panza si perete de catarat, tir cu arcul, echitatie, labirint, tunuri airsoft, locuri de joaca.

Toate echipamentele vin la pachet cu accesoriile necesare desfasurarii activitatilor (casti, prinderi, hamuri etc).

Toate echipamentele au certificate de siguranta europene si internationale si vin insotite de cartile tehnice.

Proprietatea beneficiaza de bransamente la utilitati: retea publica de electricitate, retea publica de apa, retea publica de canalizare (in momentul de fata sunt lucrari la infrastructura de canalizare si se utilizeaza fosa septica), retea de cablu TV/telefonie fixa/internet.

Astfel se tranzactioneaza intregul terenul pe care sunt edificate multiple constructii ce deservesc parcul de agrement. Avem o suprafata de 10.553 mp de teren, peste 1400 mp construiti si un front stradal de aproximativ 60 ml.

 
 • Suprafata punctului de lucru (mp): 10553
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii competitori / Oportunitati de extindere / Motivul vanzarii

Desi afacerea este profitabila se doreste tranzactionarea acesteia din motive personale, existand astfel o mare oportunitate de a achizitiona un business functional, la cheie, cu toate activele imobile si mobile ale operatorului.


Detalii despre tranzactia dorita

Afacerea se vinde integral si exista oportunitatea de a continua colaborarea cu agentia de turism, cu un portofoliu de clienti deja format.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  NU
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Cifra de afaceri: 1.683.142 EUR
 • Profit:  1.404.034 EUR
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 975.000 EUR
Alte Afaceri de vanzare
BRUTARIE BIO CU PAINEA LIVRATA IN SUPERMARKETURI 20.000 Euro BRUTARIE BIO CU PAINEA LIVRATA IN SUPERMARKETURI Transilvania, Romania
Afacere la cheie: Pensiune, Salon evenimente, Pool 1.580.000 Euro Afacere la cheie: Pensiune, Salon evenimente, Pool Nicoresti, Romania
Motel / Pensiune + teren minifotbal sintetic 1.550.000 Euro Motel / Pensiune + teren minifotbal sintetic Brasov, Romania
Vand sau inchiriez camin batrani pensiune clinica 599.000 Euro Vand sau inchiriez camin batrani pensiune clinica Buftea, Romania
Vânzare fabrică de mobilă profitabilă 480.000 Euro Vânzare fabrică de mobilă profitabilă Transilvania, Romania
Alte Afaceri de vanzare