Acest anunt a fost dezactivat!

Vanzare Pensiune 3*** Ultracentral Brasov

Brasov, Romania
1.150.000 Euro
 • Localitate: Brasov
 • Judet: Brasov
 • Regiune: Transilvania
 • Tara: Romania

Domeniu de activitate
 • Sector: Hoteluri si Restaurante
 • Subsector: Hoteluri, campinguri, rulote si alte facilitati de cazare
 • Tip afacere: Hotel - Pensiune - Camping
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Descriere afacere
Recomandare : exista si produce venituri . REPREZENTARE EXCLUSIVA, COMISION CUMPARATOR 0 % Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0 % din partea cumparatorului, o pensiune mobilata si utilata complet conform standardelor de 3 stele, situata in zona ultracentrala a orasului Brasov. Locuinţa poetului şi epigramistului Cincinat Pavelescu , directorul revistei „Braşovul literar şi artistic” , se numeste acum Casa Monte Verde, o cladire istorica foarte solida si bine intretinuta, reconditionata atat la interior cat si la exterior, ce beneficiaza de o priveliste deosebita catre muntele Tampa . Pensiunea se află în centrul istoric al orașului Brașov, pe str. Nicolae Balcescu, la doar 2 minute de mers pe jos de Biserica Neagră si in imediata vecinatate a principalelor obiective turistice, ofera 34 locuri de cazare in regim de 3 stele, avand un total de 13 camere cu bai proprii, impartite in camere single, camere duble standard, camere duble superioare, camere family si suite cu doua dormitoare, receptie, sala de mese si bucatarie, grup sanitar, salina, este de tip S+P+E, dispune de un teren total de 345 mp, o amprenta construita la sol de 275 mp si o suprafata desfasurata de 795 mp . Desi sunt găzduite de o clădire istorică din secolul al XIX-lea, camerele sunt amenajate cu mobilier nou, decorate elegant, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, mini-bar, finisaje calitative de tip parchet masiv din stejar , ferestre cu geam termopan izolate fonic, incalzire pe gaz cu 4 centrale termice proprii .

Datorita amplasamentului de exceptie , dispune de acces la toate facilitatile urbane, mijloace de transport in comun, obiective turistice de mare interes precum : Biserica Neagra, Bastionul Tesatorilor, Strada Sforii, Bastionul si Canalul Draft, Piata Sfatului si Casa Negustorilor, Muzeul de Arta, Turnul Alb si Negru, etc. , cea mai apropiată staţie de autobuz se află la numai 10 m de pensiune iar gara din Braşov este situată la 3,8 km.

Casa Monte Verde a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 20 iulie 2011, cuplurile apreciind în mod deosebit această locaţie oferind scorul de 9,8 , ratingul pe Booking fiind unul excellent de 9.0 , reprezinta un business nascut din pasiunea pentru excelenta, ospitalitate si traditie, pastrand echilibrul intre eleganta si relaxare, pentru a oferi turistilor tot confortul unui sejur fara griji.

Aceasta pensiune reprezinta o oportunitate de investitie, atat pentru cei care doresc un randament bun cat si celor care doresc sa creasca si sa dezvolte in continuare acest business.

Pret vanzare : 1.150.000 Euro.

Pentru mai multe informatii si date va stam la dispozitie la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa.

 • Vechimea afacerii - ani: 9
 • Numar angajati: 3

Descrierea punctului de lucru
Pensiunea se află în centrul istoric al orașului Brașov, pe str. Nicolae Balcescu, la doar 2 minute de mers pe jos de Biserica Neagră si in imediata vecinatate a principalelor obiective turistice, ofera 34 locuri de cazare in regim de 3 stele, avand un total de 13 camere cu bai proprii, impartite in camere single, camere duble standard, camere duble superioare, camere family si suite cu doua dormitoare, receptie, sala de mese si bucatarie, grup sanitar, salina, este de tip S+P+E, dispune de un teren total de 345 mp, o amprenta construita la sol de 275 mp si o suprafata desfasurata de 795 mp .

Desi sunt găzduite de o clădire istorică din secolul al XIX-lea, camerele sunt amenajate cu mobilier nou, decorate elegant, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, mini-bar, finisaje calitative de tip parchet masiv din stejar , ferestre cu geam termopan izolate fonic, incalzire pe gaz cu 4 centrale termice proprii .

Datorita amplasamentului de exceptie , dispune de acces la toate facilitatile urbane, mijloace de transport in comun, obiective turistice de mare interes precum : Biserica Neagra, Bastionul Tesatorilor, Strada Sforii, Bastionul si Canalul Draft, Piata Sfatului si Casa Negustorilor, Muzeul de Arta, Turnul Alb si Negru, etc. , cea mai apropiată staţie de autobuz se află la numai 10 m de pensiune iar gara din Braşov este situată la 3,8 km.

Casa Monte Verde a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 20 iulie 2011, cuplurile apreciind în mod deosebit această locaţie oferind scorul de 9,8 , ratingul pe Booking fiind unul excellent de 9.0 , reprezinta un business nascut din pasiunea pentru excelenta, ospitalitate si traditie, pastrand echilibrul intre eleganta si relaxare, pentru a oferi turistilor tot confortul unui sejur fara griji. Aceasta pensiune reprezinta o oportunitate de investitie, atat pentru cei care doresc un randament bun cat si celor care doresc sa creasca si sa dezvolte in continuare acest business.

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  in proprietate
 • Imobilizari corporale:  la cerere
 • Stocuri:  la cerere

Detalii despre tranzactia dorita

Pret vanzare : 1.150.000 Euro.

Pentru mai multe informatii si date va stam la dispozitie la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa.

 • Sunteti dispus sa vindeti si in rate?:  NU
 • Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?:  DA
 • Căutați un asociat - vindeți doar o parte din afacere?:  NU

Situatia financiara
 • Contracte de credit sau leasing?:  DA
 • Sold leasing:  -
 • Sold credite:  -
 • Profit:  la cerere
 • Cash Flow:  la cerere
 • Pret: 1.150.000 EUR


Alte Afaceri de vanzare
Productie cosmetice si parafarmaceutice 100.000 Euro Productie cosmetice si parafarmaceutice Brasov, Romania
Afacere de vanzare 1 Euro Afacere de vanzare Feldioara, Romania
Teren Poiana Brasov & autorizatie construire vila 235.000 Euro Teren Poiana Brasov & autorizatie construire vila Brasov, Romania
Firma productie fabricarea jocurilor divertisment 100.000 Euro Firma productie fabricarea jocurilor divertisment Orastie, Romania
Asociere / vânzare fabrică de mobilă profitabilă 850.000 Euro Asociere / vânzare fabrică de mobilă profitabilă Transilvania, Romania
Alte Afaceri de vanzare