Cumpăr/Închiriere superficie teren

Toate judetele, Muntenia-Oltenia
Peste 10 mil Euro
  • Judet: Toate judetele
  • Regiune: Muntenia-Oltenia

Domeniu de activitate
  • Tip: Energie: eolian, fotovoltaic, hidro, etc.

Afacerea dorita

CUMPAR/INCHIRIERE SUPERFICIE TEREN – PRETABIL PARC FOTOVOLTAIC Locația : Romania (Olt, Dolj, Teleorman, Călărași, Giurgiu, Dâmbovița, Buzău, Brăila, Gorj, Mehedinți, Vâlcea , Argeș ) sau alte zone !!

Orientarea: Teren plan cu inclinare sud sau sud-est

Suprafața terenului : Teren = minim 50 ha/locație.

Interes major pentru oferte de 200 – 1200 ha, multiple locații

Gradul juridic de comasare: 100%. Un singur propietar.Terenuri compacte in proprietate privata sau publica , amplasate in proximitatea unei stații/rețele electrice/linie de inalta tensiune: existenta unor drumuri de acces la terenuri, intabulate ; cu carte funciara , libere de sarcini; distanța fata de zonele inundabile; distanta fata de pădure (ca sa nu existe umbrirea); distanta fata de siturile Natura 2000 linie de 110 kw, linie de 200 kw, linie de 400 kw distanta recomandata dintre terenuri si punctele de racordare (stații de transformare) trebuie sa fie de maxim < 7 km.

Se dorește cumpărarea terenului sau contract de superficie pe minim 40 de ani. Valoarea superficiei se stabilește in funcție de distanta pana la statie electrica de transformare/linii lectrice de inalta tensiune.

Documente necesare in vederea evaluării primare a terenului:

Localizarea terenului, date GPS; Localizarea terenului prin Google Maps si Google Earth(.kmz) Localizarea si distanta de la teren la stații electrice de transformare/linii de înaltă tensiune prin Google Maps si Google Earth(.kmz) Categoria de folosința a terenului Situația juridica. Proprietar privat , public sau asociație Vânzare/închiriere superficie

Preț propus de către Proprietar /Ha pentru contract de vânzare - cumpărare sau contract de superficie pe o perioada de 40 de ani Acte de proprietate (Carte Funciara, dosar cadastral pentru identificarea terenului la OCPI) Pentru orice alte detalii aștept sa mă contactați. Mulțumesc.


  • Buget pt achizitie: Peste 10 mil EUR
Alte Afaceri cumpar - investesc
1.000 - 10.000 Euro Cumpăr firma Dobrogea-Galati-Braila
100.000 - 200.000 Euro Investim, asociem, cumpar: 1000-999999$ Bucuresti-Ilfov
1.000 - 10.000 Euro Cumparam/inchiriem teren pentru parc fotovoltaic Bucuresti-Ilfov
1.000 - 10.000 Euro Cumparam/inchiriem teren pentru parc fotovoltaic Dolj, Muntenia-Oltenia
200.000 - 500.000 Euro INVESTITIE IN AFACERE EXISTENTA, POTENTIALA Muntenia-Oltenia
Alte Afaceri cumpar - investesc